Officieel: klokkenluider Snowden helpt terroristen

Je kan de Amerikaanse massamedia veel verwijten maar niet dat ze onvoorspelbaar zouden zijn. Uit ‘betrouwbare overheidsbronnen’ blijkt dat de onthullingen van Snowden over het NSA-Prism-spionageprogramma terroristen helpt aanslagen voor te bereiden. Jammer genoeg nemen de massamedia hier dit soort berichtgeving grotendeels ongenuanceerd over.
Meerdere journalisten in de Amerikaanse media hebben Snowden als geportretteerd als een egocentrische kerel, lijdend aan grootheidswaanzin, iemand die niet eens door de middelbare school raakte, zijn moeder al jaren niet meer heeft gezien, een verrader, een eenzaat, een narcist’.

lees verder ………. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: dewereldmorgen.be

2 gedachten over “Officieel: klokkenluider Snowden helpt terroristen”

  1. Wat fijn dan maar dat de degenen die dit opschrijven allemaal zo deugen hè. Degenen die de zogenaamde ‘war on terror’ begonnen leden in elka geval aan waanvoorstellingen en evenzo de gelijkgeschakelde ‘sheeple-media’ die die waanvoorstellingen en leugens van hun broodheren aan de man brachten.
    Snowden is een held. Obama, Plasterk, leest u even mee: Snowden is een held en jullie zijn zo stom dat jullie zijn naam nog niet eens correct konden opschrijven.

  2. En ook niemand die zich daar dan afvraagt waarom al die vreselijke karaktereigenschappen er niet uit zijn gekomen tijdens de screening die er toch ongetwijfeld, voordat hij bij een toko waar geheimhouding hoog in het vaandel staat aan vooraf is gegaan voordat hij werd aangenomen.

Reacties zijn gesloten.