Geenstijl: moslims zijn Untermenschen en hebben geen rechten

Wat is het toch in dit land dat websites met Breiviklovers, massamoordverheerlijkers en racistische scheldpubers “normaal” zijn, en een site als bijvoorbeeld de onze “extremistisch”. Nu weer een kwootje van geenstijl. Over 20 jaar in het grote “hoe heeft dit ooit zo ver kunnen komen en waarom hebben we dit in godsnaam gedaan” gedenkboek:

De website van de gevestigde orde in Nederland.
De website van de gevestigde orde in Nederland.

12 gedachten over “Geenstijl: moslims zijn Untermenschen en hebben geen rechten”

 1. Het is walgelijk. En dat niet alleen: het is zo verschrikkelijk DOM! Past keurig op het lijstje ‘Hoe kweek ik terroristen?’ (Wat je al zegt: voor in het grote gedenkboek.)

  Het wordt trouwens tijd dat we de woorden ‘privacy’ en ‘terrorisme’ weer eens netjes ijken, want de definities stuiven alle kanten uit, net zoals het de gebruiker uitkomt.

 2. Je vraagt je soms werkelijk af waarom eigenlijk de gallieerden zoveel levens hebben geofferd om Nederland te verlossen van de nazi-bezetting…..

 3. Toen Geen Stijl pas op het net was, werd ik gemaild door een ex-collega met het verhaal: “Joh, er is nu een blog dat met taal speelt, nieuwe woorden wil introduceren en als een kwajongen tegen het nieuws en de elite schopt.”
  Mooi, lezen dan maar. Indeed, het was verfrissend in den beginne.
  Maar nu? Het is een scheld-site, men probeert nieuwe taal te creeren, maar faalt jammerlijk.Wat nog het ergste is: Geen Stijl speculeert op tokkies,borrelende darmen,op het irrationele en heeft zijn clubhuis opengezet voor PVV leden en andere vreemdelingenhaters.Geen Stijl is een karikatuur geworden, het frisse is al lang verlept.

 4. @3 laarmans,

  Geen stijl betekent ook dat je je van grammatica en syntax niets hoeft aan te trekken. En bij wie hoor je niet als je een correcte zin durft op te schrijven? Juist. De reaguurders hebben nooit stijl gehad, zullen dat niet krijgen en zijn daar nog trots op ook.

 5. Wat Geenstijl verkondigt is wat ik jarenlang op vele niveaus blijf aanhoren: discriminatieve, racistische xenofobe taal die enkel doel heeft vreemdelingen als Untermenschen te bestempelen.
  “Andere mensen zijn niet als ons, he Pa?” – om uit de hockey-club culture te citeren.

  Genstijl is inderdaad een onvervalst Nazi-clubje en moet op die manier aangeduid worden.

 6. @jvdh:, “Wat is het toch in dit land dat websites met Breiviklovers, massamoordverheerlijkers en racistische scheldpubers “normaal’ zijn…”

  Wat is normaal en wat niet normaal wordt vaak door de wetgever aangegeven.

  Dat Xenofobe, Racistische, Discriminatieve propaganda als “normaal” wordt beschouwd is dus het grote verdienste van de OM, Ministerie van Justitie, Staatsecretaris van Justitie, Minister van Justitie die direct dienen zaken aan te pakken.

  Ik vind dat ze voordat ze met de vanzelfsprekendheid van de brute Macht mijn Privacy aanpakken, dienen ze de Kanker van de Xenofobie, Discriminatie in Nederland hard aan te pakken, naar de letter van de Internationale wetgeving.

  Dat doen bovengenoemden niet.
  Dat doen de regeringen Rutte niet.
  Dat doen de querulanten die in de 2kamer zitten ook niet.

  Daarom wordt wat ziek is – “normaal” gevonden (vooral door bovengenoemden) en wat normaal en wettelijk is – deze toestanden aan de kaak stellen als niet normaal beschouwd.

  De Leugen en Xenofobie hebben de neoliberale bovenhand.

 7. @9 Was het maar waar dat XRD alleen in de rechtse en neoliberale hoek is te vinden. Maar zoals we weten zij er ook massa’s zich links noemende mensen die er niet vies van zijn. We hadden hier bijvoorbeeld al een paar keer de discussie met betrekking tot de SP.
  Het probleem met XRD heeft niets meer met links of rechts van doen, maar veel meer met fatsoen en hufterigheid. Daar ligt voor mij de waterscheiding. Inmiddels is de hufterigheid, achter het masker van de onvolprezen Vrijheid van Meningsuiting al in alle lagen der bevolking doorgedrongen en gaat ooit nog vele, vele slachtoffers maken.
  Het is waar dat vooral rechts zich maar al te graag van de XRD-rhetoriek bedient en dat extreem rechts bij monde van de Blonde Profeet is begonnen met het afbouwen van het fatsoen, maar er is inmiddels verdomd weinig weerwoord van de overige politiek, ook van links. Er is er niet een die zich voor de media stelt en zegt dat Wilders uit zijn nek lult en waarom.
  Dat zij zich diep mogen gaan schamen, de lafbekkende hufters.

 8. @10, Cornelis, kan ik niet anders dan met je eens zijn:

  ” Er is er niet een die zich voor de media stelt en zegt dat Wilders uit zijn nek lult en waarom.”

  Daarom probeer ik steeds ook een zeer bescheiden bijdrage op Krapuul te leveren die in die richting gaat.

  Voor de rest is het schaapskudde reeds jarenlang met ultrarechtse propaganda doorgespoeld. De totale inactiviteit van de wetgevers en wet handhavers die XRD actief zouden moeten bestrijden heeft niet anders gedaan dan het symptoom en uitwerkingen ervan meerdere malen te versterken.

  De querulanten in de 2Kamer dan komen alleen voor het baantje en doen weinig voor de Nederlandse maatschappij die op dit moment in lauwe oorlog met de allochtonen en vreemdelingen is.

  De verborgen sympathisanten van PVV zitten op allerlei niveaus, zoals dit goed af te lezen is naar de handelingen van Teeven bijvoorbeeld.

  De gevolgen plukken we allemaal.

Reacties zijn gesloten.