Weer een fraai staaltje Kristallnachtjournalistiek van Powned

Leg maar uit hoe dit normaal is. Overigens hebben wij dit uiteraard te danken aan “Ome Roon” (Plasterk – PvdA) en mensen worden hier stinkend rijk van. De volstrekt onschuldige winkelier in bijgaand filmpje kreeg overigens hierna een hartaanval.

Laffe Overval op Russische Winkel Amsterdam from De Dominee on Vimeo.

20 gedachten over “Weer een fraai staaltje Kristallnachtjournalistiek van Powned”

 1. Dit is het rechtse geluid waar zo’n enorme behoefte aan was op TV: ongebreideld hufterschap.

 2. Ziek word je ervan.
  Powned en de telegraaf of eigenlijk alle rechtse media zijn gespecialiseerd in huftergedrag. Verbieden mag niet, en zo krijgen ze de kans om het rechtse en zwakzinnige deel van de samenleving nog meer waanideeën bij te brengen.

 3. Kijk, en dat is waarom ik Jan Bennink van die racistische hufteromroep POWNed en zijn soort een stel gore nazi’s noem. En dat houdt dat pathetische kickboxertje met zijn verhulde dreigementen en zijn grote bek van zijn levensdagen niet tegen: het is een stel gore nazi’s en iets anders kan ik er werkelijk niet van maken.

 4. Iemand met wetskennis hier?

  Mocht die man zijn overleden aan die hartaanval, in hoeverre is Tom Staal dan juridisch verantwoordelijk/ aansprakelijk? En in welke mate is ‘Powned’ (incl. Bennink en dat ander schorem) dat, alszijnde opdrachtgever van? En zijn de eerder genoemden mogelijk nu al in overtreding n.a.v. deze walgelijke beelden?

  Dit is hoe dan ook het “visitekaartje” van deze door de burger betaalde “omroep”, zoals deze helaas met enige regelmaat laat zien.

 5. Dat beweer ik dan ook nergens. Integendeel: “Mocht die man zijn overleden aan die hartaanval”.

  Ik hoop oprecht dat deze man, ondanks zijn hartklachten, een lang en gelukkig leven zal hebben met zijn geliefden.

  Dat is iets wat Tom Staal persoonlijk, en in het verlengde ‘Powned’, in risico hebben gebracht door deze walgelijke -en inmidddels gebruikelijke- actie.

  Het “wachten” is nu dus daadwerkelijk op de eerste dode; “met dank” aan Ronald Plasterk (PvdA) die dit soort pulp voor nog enkele jaren heeft weten te faciliteren.

  In hoeverre zijn Tom Staal, en in het verlengde ‘Powned’ voor die actie juridisch aansprakelijk/ verantwoordelijk, mocht die man wel zijn overleden.

  Dat was mijn vraag.

 6. Wat mij betreft mag die “verslaggever” (lees etterbak) Meteen ontslagen worden en aangeklaagd. De omroep kan wat mij betreft ook van de televisie verdwijnen, al was het maar vanwege intellectuele leegstand.

  Overigens zou ik graag willen weten in welk nieuwsmedium bekend is gemaakt dat die man een hartaanval heeft gekregen.

 7. @7, Daar sluit ik me van harte bij aan en ik wens die man ook van harte beterschap.

 8. Gatverdamme, dit is echt walgelijk. Wat een gore klootzak is die Tom Staal. Ik heb echt medelijden met die arme man die hier belaagd wordt.
  Dit hufterige gedrag zoek je tevergeefs bij Nederland Tuigvrij. Daar kun je beter terecht voor een lange litanie aan racistische opmerkingen. Als blanke Nederlanders iets flikken hoor je ze niet, maar als dit geen terroriseren van mensen is dan weet ik het niet meer.

 9. Tjah het is en blijft zwakzinnige TV.

  @12 Ja als een blanke hier wat doet. Noem maar die hele VVD kliek of die hitlergroeters op de PVV demo. Allemaal blank allemaal keiharde criminelen die ons miljarden kosten en vele mensenlevens.

  Jezelf een spiegel voorhouden dat kunnen ze niet. 400 jaar lang VOC en dan Somalische piraten veroordelen. Je moet het maar kunnen zonder blikken of blozen.

 10. En waar is die Dogen onze fatsoens ridder nu ? Niet interessant he dit ?

  Of Liera vond dit toch prachtige TV?

  Ze vallen zo door de mand.

  Moet je voor de gein weer een anti pieten topic maken dan zijn ze er zo weer bij. Onze koeltoer komt dan in gevaar. Ze zijn ook muisstil op de millieu topics hier. Het valt erg op. Feiten tjah….. pijnlijk.

 11. @14, moet je niet zeggen dat je het van mij heb gehoord (de meest gebruikte roddelzin in onze regio) , moet tussen ons blijven, (dus niet) maar heb gehoord dat Dogen nu bezig is steeds zijn gezicht zwart te schminken. Psssst, niet door vertellen. 😉

 12. @13:
  yep, de grootste hufters zitten aan de top in het bedrijfsleven en de politiek. Neem nou zo’n VVD-er als Ton Hooijmaaijers, die deze week in Haarlem terechtstaat voor fraude, belastingontduiking, valsheid in geschrifte en de hele reutemeteut.
  Maar dit soort kleine minderwaardige Powned-hufters doet mijn bloed ook koken!

 13. @15 misschien is hij gebanned voor domme uitspraken. Bizar ook dat die Liera dan mag blijven of is zij voor de comic relief ? Dat we af en toe ook nog wat te lachen hebben tussen al dat kut nieuws over rechts wanbeleid.

  Veel van hun fans komen hier en zeggen dingen als dat alle Krapuulers Homos zijn of dat we apen zijn (dat laastste klopt wij zijn een apensoort dus zij ook grappig) Of andere hele gezellige opmerkingen. Laat echt het intellect zien van die kant van de politiek….

 14. Er is hier laatst iemand geband (niet door mij) omdat die dit een apensite vond of zo iets maar verder niet geloof ik. Liera houdt zich tamelijk goed aan De Regels mag ook wel na 4 jaar training.

 15. Een stelletje Bavianen zijn altijd te preferen boven een of andere amoebe, zoals (de nu gebande?) ‘Jarnick’ met zijn ‘kanker’ verwijzing(en)?

  Iets meer werkende (hersen)cellen ‘weten die Bavianen zelfs te gebruiken’, @18.

  Trieste puberale trolletjes zijn zo schattig ‘kneedbaar’. Gelijk ‘Dogen’/ ‘Bertje’. @15

  Stalen neuzen, dat is. (in je sGoen)

  Liera + vier jaar? Hmm. Als ik nu toch ‘es de mogelijkheid had om het e.e.a. te ‘checken’ op gekozen ‘nomen est omens’ en verdere digitale info. (nee, geen open sollicitatie of wat ook, duh)

 16. Het is wat te simpel om te zeggen dat we dit aan “Ome Roon” te danken hebben. Ronald Plasterk heeft zich indertijd laten adviseren door het Commissariaat van de Media, het opperhoofd van de NPO Henk Hagoort en Roek Lips de zendercoördinator van NED3. Vooral Henk Hagoort (voormalig directeur EO) heeft aangedrongen op toetreding van de omroep van Weesie tot het bestel. Ook Roek Lips zag het als een verrijking en hoopte op hogere kijkcijfers. Nu is duidelijk dat het vooral een verrijking is van voorzitter en directeur Weesie, die zichzelf een vorstelijk salaris heeft toebedeeld voor een paar uur televisie waar niet meer naar gekeken wordt dan naar SpangaS (om maar wat te noemen).
  Het is me dan ook een raadsel waarom Kees Verhoeven van D66 er voor heeft gezorgd dat Powned een ‘status aparte’ binnen het bestel heeft gekregen.
  http://www.nu.nl/media/3502028/d66-wil-oplossing-wnl-en-powned.html

Reacties zijn gesloten.