7 gedachten over “Hilarische Joost Niemoller tweet van de eeuw”

 1. Die tuinkabouter heeft van neo-nazis toch niks te vrezen, zou ik zeggen, veilig vanachter zijn betaalmuur? Waar niemand hem bezoekt. Pijnlijke poging om weer ‘mainstream’ te worden van JN, bang dat hij met de neo’s geidentificeerd wordt. Ik heb persoonlijk geen probleem met neo-nazis, zolang ze mij geen panzerfaust onder mijn neus duwen en onze dönetz verkopers met rust laten. Ik bedoel, we hebben ook voetbal hooligans, gay paraders, oranje freaks en zwarte kousen predikers. Vrijheid blijheid. Maar die Mengele typen die schedels willen meten daar heb ik niks mee.

 2. Mijnheer Niemoller hoeft zich geen zorgen te maken. De media aandacht voor een site als Marktplaats van de afgelopen dagen geeft weer feilloos aan dat het verschil tussen Neo-Nazi’s en Verzamelaars van Tweede Wereldoorlog artefacten van enigzins bedenkelijk allooi totaal onbekend is bij het overgrote deel van de Nederlanders.

  Neo Nazi’s, wat doe je er aan ?

  Ze belachelijk maken, blijven maken, bespotten, ridiculiseren en ga zo maar door.

  Oh ja. En ze bestrijden met historische FEITEN.

 3. @Jan Jaap Bedeijn, ik ben het met je eens en zou eraan toe willen voegen: vooral hen die kwetsbaar of vatbaar zijn voor beïnvloeding door nazistische ideeën – met name jongeren – erop wijzen wat voor een vergif het nazisme is.
  Vertellen wat de parallellen zijn tussen toen en nu, uitleggen waarom GeenStijl, de Telegraaf en POWNed fascistisch vergif is en dus absoluut niet informatief of grappig zijn.
  Trouwens over de laatste gesproken: heeft Jan Bennink al de moed en het fatsoen opgebracht namens hemzelf en die racistische hufteromroep POWNed van ‘m excuus aan te bieden aan die Russische winkelier?
  Ik kan het antwoord wel raden. Over nazi’s gesproken.

 4. Ome Joost solliciteert wel heel opzichtig naar een baantje als spindoctor bij de PVV, gezien zijn recente voordracht voor een PVV afdeling ergens in den lande.

 5. Neo-Nazi’s zullen er altijd wel blijven.
  Het lijkt me belangrijk dat ze vooral zichtbaar zijn en leer de kinderen op school maar hoe de Weimarrepubliek om zeep geholpen is.

 6. Wees maar niet bang, dat wordt nog steeds aan hen geleerd.

  Wat er echter blijft hangen in die koppies die al zo gevuld zijn met facebook en mobiele telefoongedoe, schoenen, kleding, er bij horen of niet, verliefd zijn of niet, ruzie om wat dan ook en voor de rest de gehele puberteit, daar kan over getwist worden.

Reacties zijn gesloten.