Radio 1 schopt Kermit de Kikker er eindelijk uit

Goed nieuws op de valreep van 2013: Radio 1 stopt met de wekelijkse kletspraatjes van Bert Brussen. U weet wel, Bert “rifaap” Brussen. Ook wel bekend als de baas van Der Muilkorver Online, dat door Veronica gesubsidieerde haatvehikel dat zogenaamd “voorbij het eigen gelijk” ondertussen campagne heeft gevoerd om politici aangifte tegen ons te laten doen. Want onze vrijheid van meningsuiting, nee dat kon echt niet. Dat moet weg. Dat mag niet gehoord worden, zo irrelevant als het is.

Dus u begrijpt dat het altijd best wel een zieke ervaring was om die pedante kwaakstem van die Bert Brussen-proleet wekelijks te moeten aanhoren op Radio 1. De door mij bekostigde Radio 1 that is. Op andere radio’s mag ie van mij doen wat ie wil maar als ik het moet betalen zeg ik nee.

Kermit heeft een gigantisch lulverhaal op zijn site over zijn vertrek bij Radio 1. Maar het zou misschien ook zomaar kunnen dat zijn diverse stupide maar hilarische afgangen in de staatsmedia van de afgelopen tijd een handje hebben geholpen.

Dat was tevens het jaar dat NCRV-lunch eindelijk de schedelmeter op straat kickte. Ik stel voor dat de schedelmeter en de kwakende muilkorver nu samen een omroep oprichten die ik niet hoef te betalen en waar ik dan ook niet op hoef af te stemmen.

3 gedachten over “Radio 1 schopt Kermit de Kikker er eindelijk uit”

  1. Zeker goed nieuws. Misschien kan Bertje-rifapen-Brussen samen met schedelmeter Niemöller en de maniakale massamoordverheerlijker Bart Schut samen iets aanvangen…een klaverjasclubje in een inrichting of zo met dat juridische genie Bas-aangifte doen of negeren – Paternotte…

  2. Overigens vind ik wel dat de publieke omroep al het geld dat die lui gekost hebben terug moet vorderen van ze…op straffe van dwangarbeid.

  3. Trouwens: hier nog een filmpje waarin dat gedrocht zichzelf voor joker zet:
    http://www.youtube.com/watch?v=rgTTLWIZJYw
    Dat zoiets ooit bij een radio en een krant kon werken vind ik nog altijd verbijsterend en dat geldt en niet mindere mate ook voor wat betreft Überhufter Jan Bennink van de racistische hufteromroep POWNed.
    Ik neem niet aan dat de laatste inmiddels het fatsoen en de moed heeft gevonden die arme Russische winkelier namens zichzelf en zijn SA-knokploeg met roze kabouter Plop microfoon excuus aan te bieden….

Reacties zijn gesloten.