Joost Niemoller op hysterische wijze aan het flippen

Superjournalist Joost Niemoller, tot eerder dit jaar vaste gast van het radio programma NCRV-lunch en ook regelmatig aanwezig bij Joodsch huiluurtje op zondag, verspreidt nu oproepen dat mensen zich moeten bewapenen om “lijf en goed te beschermen” tegen de EU. Dit naar aanleiding van een of ander stuk van ‘m over dat we er met zijn allen aan gaan. Hij heeft overigens de prijs van zijn betaalmuurtje verlaagd van 99 cents naar 69. Op deze wijze kan hij ook de minder vermogenden goede raedt geven.

Naederlandt let op Uw saeckjen
Naederlandt let op Uw saeckjen

9 gedachten over “Joost Niemoller op hysterische wijze aan het flippen”

  1. O dear! Now we’re all goin’to dieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
    Bind die gore nazi Joost Niemöller ook maar vast aan een vuurpijl en laat ‘m als een natte drol uiteenspatten in de stratosfeer.

  2. Ik zie niet waar die man die oproep heeft gedaan. Ik zie reacties van mensen die oproepen tot bewapening. Post svp de directe link naar een uitspraak van die man waarin hij oproept tot bewapenen. Anders is dit gewoon een voorbeeld van slechte journalistiek en reacties (op wat dan ook) in de mond leggen van de man zelve.

  3. “Hoort iedereen, Standje 69 is helemaal aan het flippen!”

    “Red wie redden kan, mannen en Joost first!”

  4. Ook staat er ” Joost Niemoller (…) verspreidt nu oproepen dat mensen zich moeten bewapenen om “lijf en goed te beschermen” tegen de EU”, en dat is dus correct. Hij verspreidt ze.

Reacties zijn gesloten.