Anti-democraten van Der Muilkorver Online krijgen schop onder hun hol

wilders-150x150Veronica, in een super-ver verleden een naam waarbij je dacht aan iets hoopgevends, iets positiefs voor de toekomst, leek het wel eens een goed idee om een eigen agitpropkanaal op te tuigen. Dit middels de investering van 1 miljoen pleuro in een stuk drek genaamd “The Post Online”. The Post Online was de voortzetting van de Jaap die bestond uit een roedel griezelige kast-PVV’ers. Deze site wordt beheerd door Bert “rifaap” Brussen en Bas “we gaan je pakken jvdheuvel” Paternotte.

Onlangs nog voerde TPO actie om onze site gesloten te krijgen. Zelf waren ze uiteraard te zwakzinnig om dit voor elkaar te krijgen, maar ze voelden zich dusdanig ingelikt bij de gevestigde orde dat ze dachten dat Lodewijk Asscher of zo ons wel even kapot zou sueën.

En, het moet gezegd worden, dat inlikken is uitstekend gelukt. Politici van allerlei pluimage maken graag gebruik van het podium bij TPO. Aldus wordt divers racistisch nazi-gedachtegoed gelegitimeerd want dat soort stukken staan er gewoon ook. Dat heet “voorbij het eigen gelijk”, aldus Der Muilkorver Online.

Gelukkig is niet iedereen debiel, Jean Tillie die bijzonder hoogleraar Electorale Politiek aan de Universiteit van Amsterdam en programmaleider van het AISSR programma ‘Challenges to Democratic Representation’ is bijvoorbeeld. Die schreef een stuk in het Parool waar hij TPO gewoon indeelt waar het hoort: in het donkerbruine riool.

4 gedachten over “Anti-democraten van Der Muilkorver Online krijgen schop onder hun hol”

 1. Uit het artikel: “Omdat veel allochtone Amsterdammers PvdA stemmen is deze campagne eigenlijk een manier om de PvdA sterker te maken en dat is een onacceptabele manier om gemeenschapsgelden te besteden, zo luidt het argument.”
  En waar komt die mythe van de eeuwig PvdA stemmende allochtoon vandaan? Juist …

 2. Goed en met feiten onderbouwd artikel van de heer Tillie.Als een slimmerik op de idee zou komen om een moslimpartij in Amsterdam op te richten en zou folderen in de moskee en de buurten, dan zijn we af van het gezeik van de telegraaf en andere popi websites.

 3. Mooi stuk van de heer Tillie.
  Overigens schieten die nazi’s van CDA tot Muilkorver Online en Telegrof ook meteen in hun vertrouwde reflex van slachtofferschap hè.
  In plaats van te vertrouwen in de kracht van eigen en valide argumenten is het direct “boehooooooeeeeeeeeeee boehoeeeeee en nou gaan die bruintjes allemaal PvdA stemmuh en dan wordt Nederland een communistische dictatuur als Noord Korea!!! Boehoooooeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!”
  Trouwens K ’t Jong, leuk dat je die Bas Patersnotter even noemt: dat was het juridisch brein destijds met zijn briljante advies aan de schedelmeter van Bruin II Asscher luidende: ‘negeren of aangifte doen.’

Reacties zijn gesloten.