Volksgerichtje Geenstijl vs. Benno L. gaat niet door

Hoe hard ze bij geenstijl ook gillen om de scalp van pedo Benno L., lijkt het er toch op dat de publieke lynching van de ex-zwemleraar niet door gaat. Dat is jammer voor Pritt, die erg zijn best heeft gedaan om de lynchmob in gang te zetten, inclusief kaartje waar Benno woont, foto van zijn woning en diverse foto’s van Benno. Voorzien van opruiende taal die er duidelijk op gericht is om Bennno letterlijk (dus niet figuurlijk) kapot te maken. Toegejuicht door Geenstijl “reaguurders”geteisem die fantaseren over van het balkon afgooien, of aan het balkon hangen, of met 4 paarden uit elkaar trekken. Helaas voor hen: het feest gaat niet door. Er komt geen bloederige Gigapica met de stoffelijke resten van de pedo die Geenstijl als een trofee op de site kan zetten.

4 gedachten over “Volksgerichtje Geenstijl vs. Benno L. gaat niet door”

 1. Allen al het feit dat er zieke lieden zijn die zoiets wel willen en een zodanig aantal dat de media erover schrijven laat alleen al zien hoe evenzo ziek dit land is…

 2. “Beter een bekende buur dan eentje die dezelfde hobby heeft als benno l maar waar je het niet van weet…
  NewJoke79 | 16-02-14 | 12:18”

  En wat wil nou het geval…sexueel misbruik wordt veelal gepleegd door ‘bekenden’, zoals familieleden/ buren/ etc. (m/v, overigens).

  Uiteraard weer verwijzingen naar Volkert van der Graaf, allerlei “buitenlanders”, D66-rechters…en -hoe kan het ook anders- oproepen tot castratie. Alsof dat laatste ook maar iets helpt. Oh, en -uiteraard- ook niet de verwijzingen naar Theo van Gogh en Pin vergeten…

  Enfin, het niveau van gefrustreerde pubers en verveelde kantoorpikkies op geenstijl is nog steeds niet veranderd dus. Geen verbazing.

  Geenstijl, het afvoerputje voor achterlijke Nederlanders.

Reacties zijn gesloten.