VARA programmaatje treitert Tofik Dibi

En vervolgens gaat ie flippen op twitter.

Wel grappig, niemand kent hem op de universiteit waar hij “studeert”. Misschien heeft ie wel te veel afleiding, dat ’t daaraan ligt. Het ligt uiteraard niet aan Dibi (Groen neo-liberaal rabiaatrechts) dat wij raar opkijken van zijn graaierige bereidheid om voor niets doen duizenden euro’s per maand te vangen. Nee, ligt aan de boze burger.

Wachtgeld is heel erg belangrijk voor politici, zegt Dibi. Want politici werken hard en moeten zich vrij kunnen uiten. Gewone burgers werken niet hard en hoeven zich niet vrij te kunnen uiten.

Kijk het programma maar, best geinig. Het wachtgeld onderwerpje begint rond 8:24 minuten. Maar de rest van het programma is ook onderhoudend.

9 gedachten over “VARA programmaatje treitert Tofik Dibi”

 1. Tofik Dibi: “De afgelopen jaren heeft die boosheid veel kwalijk beleid voortgebracht. Dat is macht. Die weinig weersproken wordt.”

  Hij doelt hier op de electoraat van Wilders en wat is re mis mee met dit uitspraak?

 2. De (ultrarechtse) boze burgers van Oekraine hebben de macht in Kiev genomen en daardoor verkeert nu Europa aan de rand van de oorlog.

  Is dat goed?

  Moeten we steeds naar Wilders/PVV luisteren?

 3. Politici mogen onze lieve heer danken dat er een wachtgeldregeling is.Want bij welke commerciele onderneming kunnen zij terecht? Het bedrijfsleven zit niet te wachten op een ex-politicus.Daarom kunnen ze wel instromen bij gesubsidieerde instanties,NGO”s,semi-ambtenarij etc. Voorwaarde is wel dat je op het Binnenhof goed gelobbyed en je netwerk adequaat hebt opgebouwd.Dan maak je een kans, anders is het houtje bijten.

 4. Bijstandsgerechtigden moeten hun hele leven blootleggen aan de soc. diensten, worden op allerlei manieren dag en nacht – zelfs met camera’s – in de gaten gehouden. De politie mag sinds 1 maart als onderdeel van de mensenjacht door Schreibtischmörder Teeven huizen binnenvallen en doorzoeken alsook je anaal vingeren in de hoop op het vinden van een reisdocument.
  Maar het wachtgeld van die VVD-fascisten is een privé-aangelegenheid aldus zo’n lul van de afdeling ‘bedrog en misleiding’ van de VVD-fractie in de TK.

 5. Laat Tofik Dibi maar wat doen aan het gedrag van zijn jongere broertje die is veroordeeld voor de mishandeling en beroving van een 80 jarige invalide man in een seniorenflat Neerbosch oost te Nijmegen. Hij is daarvoor in Arnhem veroordeeld.

Reacties zijn gesloten.