Endlösung Marokkanenprobleem nabij

Want in dit filmpje kun je de Lijder op 10:23 horen zeggen dat je PVV moet stemmen als je een Den Haag met minder Marokkanen wil. Hoe gaat hij dit voor elkaar boksen? Gaskamers? Pogroms? Of gewoon etnische zuiveringen? In ieder geval heeft-ie Asscher al mee want die is voor etnische categorisering. Een M in het paspoort of zo moet je dan aan denken. Maar dat mag je niet zeggen want dan wordt Trouw boos.

Maar je ziet dus dat Wilders de “islamkritiek” aan het loslaten is omdat hij tegenwoordig blijkbaar gewoon aan ordinair aanwakkeren van racistische Marokkanenhaat mag doen.

30 gedachten over “Endlösung Marokkanenprobleem nabij”

 1. Misschien wel genocide. Heeft ie niet alleen Asscher meteen mee maar ook Kees van der Staaij die dat reuze grappig vindt en massamoordverheerlijker Bart Schut. Fijn land is Nederland zo langzamerhand h1e.

 2. Dit gaat Wilders waarschijnlijk niet beschadigen. Omdat zijn tegenstanders het interpreteren als “mensen deporteren”, terwijl zijn achterban het interpreteert als “minder problemen”.
  Het is slim van hem, om het zo te zeggen, want het leidt de aandacht van de tegenstanders af. Die zeggen nu geen dingen meer die hem stemmen kunnen kosten zoals : wanneer heb je voor het laatst iets voor je kiezers gedaan ?

 3. @Jan Jaap Bedeijn:
  [Wilders is gewoon een parg]:

  Waarschijnlijk niet in de betekenis “dwerg”; ik meen ergens te hebben gelezen dat chloorkuif 1.90 meet.
  Dus in de betekenis van onderkruipsel en/of schurft?

  Mee eens!

 4. Volgende masker is er af.

  Al die jaren ging het om platte Xenofobie, Racisme en Discriminatie. Wel was dit allemaal in Nederlands pakpapier omwikkeld dat ik kennissen had die toen nog zeiden ” hij wil gewoon dingen zeggen, laat hem maar doen”.

  Waarop mijn antwoord toen, nu en in de toekomst is – het gaat om een ordinair Nederlands racist en xenofoob.
  Het gaat in wezen om een bepaalde kenmerk van een aanzienlijk deel van het volk die men altijd heeft geprobeerd te maskeren.

  Bij dezen feite!

 5. ‘Een Den Haag met minder Marokkanen.’

  Dit gaat in tegen artikel 1 van de Grondwet: Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld.

 6. Om de minister president (net zo’n parg overigens) even te parafraseren: de heer Wilders is een hele normale man met hele normale standpunten.

 7. Disclaimer voor domrechts en alle overige pargen: bovenstaand is sarcastisch bedoeld.

 8. @Cornelis, PVV is gewoon product van VVD. Ze communiceren nauw met elkaar, daardoor zou VVD nooit afstand van PVV nemen.

  Tenslotte is de dependance van VVD gevormd door oud-VVD-er en heeft als doel het blazoen van VVD te doen polijsten.
  Onderaan bij VVD ligt in het algemeen hetzelfde rabiate XRD syndroom.

 9. En steeds meer krijg ik gelijk! Jarenlang beweer ik dat Wilders en zijn PVV gewoon nazi’s zijn. Jarenlang werd dit in geuren en kleuren tegen gesproken. Wilders en zijn PVV waren een gewone partij en een gewone man. Tuurlijk….en Goebels was een reiziger in garen en band. Waarbij ik de reiziger geenszins wil beledigen. Eigenlijk is het gewoon zo dat het zooitje ongeregeld welke de PVV en Wilders gewoon noemen met hetzelfde sop zijn overgoten! Ook gewoon aanhangers van de aloude nazi ideologie!

 10. Ja zo maak je een leuke samenleving.

  VVD is de tumor … PVV is de uitzaaiing. Net zo gevaarlijk zo niet gevaarlijker.

  Wat een aanwinst voor Den Haag……..

 11. Ach, ik ben van mening dat alle leden van de PVV alsmede diegenen die op hen stemmen opgepakt dienen te worden en verwijderd uit de samenleving.

  Erg he ?

 12. Ik vind het jammer dat er nu PVDA in het kabinet zit. Men denkt nog veel te vaak dat het door zogenaamd links komt vanwege die gluiperds dat het zo beroerd gaat nu en in de toekomst. Wij weten dat de PVDA rechts is net zoals de VVD, D66 en PVV rechts zijn.

  Ik wil het best een jaartje aanzien. Rechts een carte blanche! Zachte heelmeesters stinkende wonden. Laat het volk wat het nog niet begrepen heeft nog maar even keihard voelen. Dan wordt men wakker en gaat dit land een verlichting doormaken. Nu blijft deze kanker doorwoekeren.

  Een jaar lang helder en niet te spindoctoren rechts in het kabinet. Daarna is het land wel helemaal kapot. Maar vanaf dat moment gaan de nog gesloten ogen ook open en kunnen we verder met rechts waar het hoort marginaal in de hoek als boe roepers. Het charlatan hoekje in de TK gaat het heten.

  Ik zie anders geen oplossing. Deze ezels moeten zich maar flink gaan stoten tegen dezelfde steen.

  Net als tijdens de bevrijding sneuvelen daarbij ook goede mensen… Ja voorkomen is beter dan genezen maar het moet nu maar hardhandig duidelijk gemaakt worden.

  VVD, PVV, D66 en gristen griezel kabinet

  Dan genees je snel dat kan ik je verzekeren.

 13. @Leon,

  In Hongarije in Viktor Orbán nog steeds populair, ondanks alle anti-democratische maatregelen die hij heeft doorgevoerd.

  Genezen van het fascistische virus gaat heel traag, kan vele jaren kosten.

 14. Ja dat komt omdat mensen die rechts stemmen niet al te slim zijn.

  Twee dingen roepen.

  1. Weg met linkse hobby’s
  2. Weg met buitenlanders

  En je wint verkiezingen. Of ze daarmee in hun eigen voet schieten doet er niet toe. Zeker als de pijn daarvan pas later voelbaar en zichtbaar is.

  Ze hebben altijd een sterke man of een Iron lady nodig. Zelf nadenken en zelfreflectie… waarom je daarmee vermoeien. Van een Gandhi die zonder geweld een rechts VOC regime heeft omver geworpen dat boeit ze niet. Voetjebal en topgear en de rest is een groot feest….. totdat ze hun baan verliezen.

 15. Weg met linkse hobby’s
  Weg met buitenlanders

  De slogan van de laag opgeleide verbitterde hersenloze tokkies,dit is waar zij voor gaan bij verkiezingen.
  Weten deze tokkies wel dat zei in Nederland wonen en de buitenlanders hier ook Nederlanders zijn?
  Weten zij dat de allochtonen niet uit het land gezet gaan worden?
  Weten zij dat ontwikkelingshulp,subsidie voor kansarmen,cultuurbeleid,naastenliefde,rechtstaat,discriminatieverbod,en nog meer hobby’s,allemaal horen bij een ontwikkeld westerse samenleving?
  Weten zij dat wat zij willen niet thuishoort in een westers ontwikkeld land als Nederland,zoals haat zaaien,discrimineren,verharde noord Korea praktijken??

  Waarom worden ZIJ niet verwijderd als zij onze westerse humane samenleving niet meer willen?
  En stemmen op geert geeft hoop aan deze niet van westerse ontwikkelde samenleving houdende harde verbitterde jaloerse laagopgeleide sujetten

 16. Maar door dit vullis wat ook stemrecht heeft en iedere keer die smerige rechtse praatgroep opzoekt,komen belangrijke partijprogrammainvulling te vervallen,zo worden echte politieke agendapunten en zaken waar ons land wat aan heeft verdrongen,enkel voor die rotte appels uit de samenleving die na 50 jaar nog steeds niet onze multiculturele samenleving accepteert,en nog steeds die ingebakken vreemdelingenhaat en naastenverraad in hun aderen hebben lopen bah

 17. Ik vind het ongelooflijk! 🙁 daarbij Den Haag telt ca 510.000 inwoners, waarvan ca. 26.000 van Marokkaanse afkomst. Waar hebben we het over? De man heeft een fobie, weet die net als Hitler leuk te verkopen en Nederland stond erbij en keek er naar, wederom. 🙁 en weten die mensen ook dat meneer Wilders voor een paar miljoen euro per jaar belastinggeld beveiligd wordt? Ow ja, maar dat moet natuurlijk want anders wordt hij ook vermoord net als Pim. Nog nooit een serieuze dreiging naar buiten gekomen, alleen puberjongetjes vanachter hun pc gehaald maar ja, je kunt het risico niet lopen natuurlijk.

 18. @Corneils, wat? Is er iemand weer wakker geworden?

  Zeker geen roomblanke Nederlander! (hahahaha) (grapje)

 19. Humor, ja?

  Van horen zeggen, blijkt dat Wilders/PVV en Marine le Pen/FN zijn officieel uitgenodigd als waarnemers voor de Referendum in Krim, aanstaande zondag.

Reacties zijn gesloten.