Einde PowNews

Powned stopt met dagelijks uitzenden PowNews. Blijkbaar zijn ze het zelf nu ook beu. Ik had er verder geen last van want ik kijk zelden tot nooit TV en de keren dat ik er per ongeluk langs zapte hoe verschrikkelijk (zelfs naar Nederlandse TV-maatstaven, en dat wil wat zeggen!) het is. Ze willen door te stoppen met PowNews ruimte maken voor andere programma’s, zoals “Es Spricht Der Führer”, “Spot de negert”, “Nederland meet” en “Koken met de KKK”. Powned is het Levenswerk van Ronald Plasterk (PvdA) die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt, buiten al die andere memorabele (?) dingen dan die we van Ome Roon hebben gezien. Ondertussen blijft het belastinggeld uiteraard met tonnen tegelijk binnen kolken bij deze super omroep. Het kost wat maar dan heb je ook niks.

7 gedachten over “Einde PowNews”

  1. Je bent ‘Die Holländische Wochenschau’ vergeten. Begintune wordt zelfde als die van de grote nazi-voorbeelden van Jan Bennink en c.s. uit 1944.
    Trouwens, het roept wel de vraag op waar al dat ruggengraatloze, opportunistische en racistische geteisem op het Binnenhof als Samsom, Roemer dan heen moet om quasi gevat te doen als konijntje Castricum met zijn kabouter Plop microfoon er niet meer is.

  2. Blijkbaar betekent geld immer niets voor deze regering die het achteloos naar de donkere gat van PowNews blijft smijten.

  3. Non nieuws of ernstig gekleurd nieuws. De eeuwige pubers zijn dus van de buis.

    Het rechtse geluid zal nooit volwassen worden. Want het blijven infantielen.

  4. Zolang Plasterk in een machtspositie in den Haag zit zal Powned blijven bestaan , wat zouden ze als chantagemiddel voor hem hebben .. Met zijn Sterke Plasser in een minderjarige ?? iets anders telt in Nederland al niet meer als een probleem !!

Reacties zijn gesloten.