22 gedachten over “Het fascistische karakter van Bert-‘rifapen’-Brussens rioolsite in één oogopslag”

 1. “Politici, doe gift aan Krapuul geven en maakt het een der beste Nederlandse producten!”

 2. @1, Ja, bij Krapuul weten we al langer dan vandaag dat dat rifapenblog door een zootje fascistisch geteisem bestierd wordt.

 3. Bla bla, facisten bla bla, keiharde feiten vliegen jullie om de oren en daar kunnen jullie niet mee omgaan!
  Jullie zijn gewoon jaloers dat een site als geen stijl ZONDER subsidie veel succesvoller is dan jullie linkse gesubsidieerde tegenhangers zoals de Joop.nl
  De Nederlander is steeds minder blind aan het worden voor de werkelijkheid, voor het drama wat de massa immigratie ons heeft gebracht, vervelend he?
  Al de leugens die jullie jezelf hebben voorgelogen spatten uit elkaar, je kunt geen ideale samenleving hebben met verschillende culturen die haaks op elkaar staan.

 4. Het ontgaat John blijkbaar dat zijn dierbare geenstijl als omroepje in het publieke bestel fijn van onze belastingcenten kan klieren.

 5. Wat blaat TPO weer? Democratisch gekozenen zijn heilig en kunnen niet over de schreef gaan, of wat?

 6. “Al de leugens die jullie jezelf hebben voorgelogen spatten uit elkaar, je kunt geen ideale samenleving hebben met verschillende culturen die haaks op elkaar staan.”

  Indien je oorkleppen naast de oogkleppen dat je reeds heb, gaat gebruiken, zal het zeker minder waaien op je bovenste verdieping.

  Het gevolg van jou ideologie van de suprematie hebben we reeds gezien – we leven op een klein kloot Aarde allemaal waar de sterkste het steeds wil uitpikken en zodra een cultuur “haaks” staat wordt naar “john’s” ideologie meteen vernietigd: Joegoslavië, Irak, Libië, Syrië enz. Vul maar het zelf in.

  Ik krijg rillingen op mijn rug van de gedachtengang van “John”.

 7. John
  Krijg jij ook 7,50 gulden voor elke verraden Nederlander? Oh, wacht, dat was alweer een poos geleden. Tenminste, dat weten wij maar John niet. Die leeft nog met de gelukzalige gedachte dat de nazi’s aan de macht zijn. En John zijn nazi doctrine nog maar eens aan de man probeert te brengen. Net als Wilders met zijn PVV! Gaat niet lukken John! Zolang er nog 1 fatsoenlijk mens in leven is gaan jij en je nazi companen het moeilijk krijgen.

 8. Wat mij weer verbaast is het feit dat een @John de indruk wekt dat de linksen hebben gezorgd voor massa immigratie. Is toch een hardnekkig foutje. De immigratie van goedkope werkkrachten, die het dome werk in Nederland moesten komen doen tegen een laag loon, is ingevoerd door de rechtse VVD’ers en CDA’ers. Zij als werkgevers vonden die lastige Nederlanders die een redelijk Cao loon wilden maar verdomd irritant en heel slecht voor hun bankrekening. Voor zover ik weet had de PvdA bezwaren tegen deze immigratie, omdat ze de werkomstandigheden en het loonpeil zouden ondermijnen. Maar ja, dat zal napraters als @John verder boeien. Rechts zegt: allemaal de schuld van links, dus eh, gewoon naroepen. 🙁 niet zelf even denken of de juiste context zoeken. Ow en GeenStijl niet gesubsidieerd? Dacht het wel, ga maar eens zoeken op internet.

 9. @ Kiera dat zeg ik ook altijd.

  Rechts zaait graag en oogsten alleen de leuke dingen. De ellende is voor de rest en dat is 99% van de wereld bevolking.

  Milieu
  Zorg
  Andere volkeren

  Ze geven er geen fuck om. Zelfs als ze van die zaken dik profiteren en over de ruggen daarvan rijk worden.

  De 3 grote misdaden van rechts door de eeuwen heen. Nooit eens die spiegel voorhouden. Altijd ligt het aan anderen met een kleurtje, geloof, geslacht etc.

  De geschiedenis en de feiten spreken in het NADEEL van rechts (= elke regime ooit). Zij zijn de dode tak aan de boom der evolutie.

 10. @Keira heeft gelijk. Het waren CDA/VVD kabinetten in samenwerking met de heren werkgevers die Turken en Marokkanen naar hier hebben gehaald. Links heeft er niks mee te maken, het was de SP die het meest tegen was. Maar feiten en argumenten, daar heeft een PVV er niks mee te schaften. Wil hij ook niet horen, want dat zou zijn vastgeroeste vooroordelen weleens kunnen losschroeven. Nee, liever Ons Geert nawauwelen, dat sterkt je in je xenofobie en racisme. Bewijs? Liefst 90% van alle PVV stemmers wil minder Marokkanen.Jazeggen dus tegen etnische zuivering.

 11. De Dagelijkse Standaard werd opgezet als conservatief-liberaal blog om het gedachtengoed van de Engelse Edmund Burke uit te dragen. Maar wat bleek al spoedig. Niks geen conservatief-liberalisme, maar onversneden populisme,want waar ze vandaan kwamen, God mag het weten, ze kwamen uit alle hoeken en holen, het PVV volk.Het werd zo erg dat Livestro Joost Niemoller en ene Blonde Mevrouw van zijn web moest schoppen. Alleen het heeft niet geholpen, het zinken is ingezet, want overal waar het PVV clubhuis zich vertoont, begint het te rotten en te ruften.Dit ontbindingsproces voltrekt zich op dit moment ook bij de vroegere de Jaap, nu the Post on Line. Het is wachten op het moment dat Veronica de stekker er uit trekt.

 12. Pas op laarsman je bent ze nu aan het demoniseren. Dit is nu een “haat” site. Onwelgevallige feiten is nu “haat” prediken. Althans volgens Amoebe Mario, John, Dan Engels of whats his face… ?

 13. @Leon

  Ik demoniseer niks, ik constateer slechts een feit. 1. Een blog begint met een filosofie, maar wordt binnen no time overspoeld door lieden die niks met deze filosofie hebben te maken. Maar alles met een religie, waardoor ze zijn gehersenspoeld. Zo diep en indringend dat ze de voeten kussen van hun Heilige Idool en het zwaard trekken wanneer niet-sekte leden terechte kritiek hebben op de religie en zijn leider Blonde Greet.Wie werkt, heeft geen tijd om op het internet te zitten. Wie een uitkering heeft of een pensioen, heeft alle tijd om zijn frustraties, ongenoegen of zelfs pure haat op het net te zetten.Vandaar dat ik op veel “rechtse”sites dezelfde namen tegenkom.Het is nie aars, zeggen wij in West-Friesland.

 14. @2, Dankzij een aantal onvermoeibare en fantastische mensen is Krapuul al het beste van Nederlandse bodem.

 15. @Laarmans @K ’t Jong: het is merkwaardig wat voor een variëteit aan accenten wij op dit minuscule stukje Aarde hebben 😀

 16. @ laarsmans ik volg je helemaal. Dat was niet helemaal mijn punt. Natuurlijk constateer jij feiten dat doen wij allemaal behalve die domme figuren als John etc..

 17. @Leon

  Nederland is altijd een land van etniciteiten en culturen geweest die zonder problemen naast en door elkaar leefden.De enige trubbels waren de godsdiensttwisten tussen katholieken en protestanten. Protestanten die tot in de 20e eeuw de katholieken treiterden en sarden en hun burgerrechten onthielden.John wil ons doen geloven dat anno 2014 culturen die haaks op elkaar staan niet matchen.John bedoelt hier niet mee de hindoestaanse, de somalische,de syrische,de afghaanse, de surinaamse enzovoort cultuur. Nee, de Marokkaanse cultuur, preciezer de moslimcultuur.Hierin schuilt het valse en kwaadaardige van de man.Hij is een devoot volgeling van die andere hufter, de geblondeerde cavia die het zijn heilige plicht vindt om Nederland tegen marokkaanse moslims op te stoken.

Reacties zijn gesloten.