Nee maar, de VVD heeft de hoofdrol gespeeld bij het op gang brengen van “de migrantenstroom”

Zo af en toe staat er in het VERZETSblad waarvoor tientallen verzetsstrijders zijn kapotgeschoten in de duinen en dat bij monde van Elma “Eucalypta” Drayer ons voor antisemieten uitmaakt een stukje dat alle leugens over links in één klap te niet doet. Een feitenrelaas dat het gebral van de opperextreemidioot Wilders en andere extreemidioten als rabiate leugens ontmaskert.

Let wel, het wordt bij Trouw onder “Opinie” weggezet: een inventarisatie van welke politieke partijen “de migrantenstroom” op gang hebben gebracht. (De voorlopers van) het CDA en natuurlijk de partij waar de geachte afgevaardigde Wilders lid van is (geweest?), de VVD. Historisch aanwijsbare feiten zijn tegenwoordig opinie.

Kabinetten van verschillende politieke signatuur maakten keuzes in het vreemdelingen- en integratiebeleid. De hoofdlijnen daarvan hadden lange tijd brede parlementaire steun, zeker ook van de toenmalige regeringsfracties CDA en VVD. Dat er fouten zijn gemaakt, kunnen we achteraf constateren. Dat ook de PvdA daarvoor verantwoordelijk was, is waar. Die verantwoordelijkheid geldt echter evenzeer andere partijen. Inclusief de partij waarvan Wilders in 1989 lid werd: de VVD.

De kreten van de geachte afgevaardigde Wilders daarentegen zijn uiteraard in de rubriek “Nieuws” gepresenteerd.

(In samenwerking met Ina Dijstelberge)

16 gedachten over “Nee maar, de VVD heeft de hoofdrol gespeeld bij het op gang brengen van “de migrantenstroom””

 1. Dit behoort gewoon op school te worden gegeven. Feiten bij geschiedenis en maatschappijleer. Althans dat zou in een logisch land logisch gevonden worden. Meten en weten. Niet die rechtse factfree spindoctor meuk dat we van ze gewend zijn.

 2. Nou en?
  Is toch normaal migranten?
  Zonder migranten geen economie,en een boel asodorpen en steden met tokkies.
  Zonder migranten in de oude wijken geen nieuwbouwwijken,en daardoor geen projecten en bouwbedrijven die welig gedraaid hebben daardoor.
  Zonder migranten geen wereldhaven
  Zonder migranten geen groei
  Zonder migranten geen druk schiphol
  Zonder migratie geen eeg en de bijhorende EU

  Dus de rijke slimme geleerde burgers onder ons weten dat het zonder migranten niet kan.
  Maar de laaggeschoolde paupertok die geen benul van economie heeft,denkt dat de pvv wel effe de boel omkeert…hoezo?voor wat tokkie?voor jou?ben jij belangrijk? Of ben je net als ieder ander burger in ons land die dezelfde kansen heeft als de rest?ja dus!

 3. Zoals we ook behoren te weten dat dit gewoon een rechts kabinet is waarbij de staatsschuld weer oploopt de lasten verzwaard worden en de werkloosheid de pan uit rijst. Ik bedoel daar heeft men voor gekozen dus mag het ook geen verrassing meer zijn.

  Dat de VVD graag Polen binnenhaalt niet omdat ze de Polen zo zielig vinden maar gewoon om Henk en Ingrid even buitenspel te zetten op de arbeidsmarkt.

  Feiten en rechts altijd een lastig verhaal.

 4. De paupertok ziet onder integratie dat migranten net als hen denken en doen,dus pvv stemmen,zwarte piet blijven aanhangen,jaloezie,assimilatie,opgeven van je achtergrond en familie en religie,je niet teveel bemoeien met nederlandse cultuur,je mond houden want het eigen volk eerst,geen enkele binding meer met je roots,en altijd op de tweede plaats staan en accepteren dat discrimineren gewoon is.en weten dat hoe je ook zo wanhopig tot lachens toe erbij wil horen,toch weten dat je een buitenlander blijft,en dit ook blijven horen op straat en in de media,want eigen volk eerst en de migrant blijft zondebok..dat is integratie voor de paupertok..

  Zolang allochtonen dit bovenstaande niet doen,blijft de paupertok roepen dat integratie mislukt is.

 5. Door te zeggen dat het immigratiebeleid mislukt is, maar dat niet alleen de socialisten maar ook de liberalen daaraan schuldig zijn, bevestigt het collaborateursblad Trouw (voorheen verzetskrant) dat we een immigrantenprobleem hebben en speelt daarmee de vreemdelingenhatende Tokkies (bijna half Nederland) in de kaart. Kan ook zijn dat de Tokkies al op de Trouw redactie zitten, natuurlijk.

 6. Het door elkaar halen van opinie en nieuws is inderdaad symptomatisch voor de MSM. Zo brult Wilders alleen opinie en dat is geen nieuws meer.

  Rechts heeft de migrantenstroom op gang gebracht, dat is een feit, geen opinie. Wat mij betreft kun je Links alleen “verwijten” dat ze vervolgens enigszins humaan met de aanwezigheid van migranten zijn omgegaan. Of überhaupt een omgang hebben bepleit. Iets dat Rechts niet zag zitten.
  Er zijn vast fouten gemaakt. Het in letterlijke zin bij de les houden van migrantenkinderen is, onder vermeende dreiging van beschuldigingen van discriminatie en racisme, in vele gevallen overboord gegaan. Dat vind ik wel een grote fout, het heeft voor enorm veel gemiste kansen gezorgd.
  Daarbij zou ook in het verleden de handhaving van een regel voldoende zijn geweest: Art. 1 van de Nederlandse Grondwet.
  Maar daarvoor is het nog niet te laat. Geenszins.
  Iedereen dient zich aan deze regel te houden. Ook Wilders en alle andere uit het inmiddels brede extremistische spectrum, ook de Nederlandse regering en ook alle inwoners van Nederland.
  (Alles behalve mijn eerste drie zinnen is opinie en daar kan men mij best op aanspreken.)

 7. En,
  Als het de VVD zou zijn of de PVDA of deze partijen samen,is dit van invloed dan?
  De migranten zijn er al ongeveer 60jaar,en zijn nu Nederlands staatsburger!
  Dus wie of wat en hoe dit is onstaan heeft geen enkel nuttig bereik toch voor wie?
  Lekker belangrijk!

  De acceptatie die er niet is van een bepaalde volksgroep dat migranten al 60 jaar hier zijn wonen en werkend,en een Nederlands staatsburgerschap hebben is het probleem!
  Deze wereldvreemde paupers blijven met hun koppige starre houding de tweedeling in stand houden.en een poilitiek bedreven organisatie laat hen ook nog op hun stemmen.

  Waarom is na zestig jaar van migranten die nu al jaaaren hier wonen en werken nog steeds dat gemekker en gestribbel van die tokkies?
  Om zwarte piet?
  Om negerzoenen?
  Om een enkele moslimomroep?
  Om een paar islamitische scholen?
  Om poolse hardwerkende bouwvakkers en seizoenwerkers in de tuinbouw voor boerenkool en peen en uien te rooien?
  Een hoofddoekje van een moslimameisje?
  Dat de plaatselijke waterstoker,scharensliep,kolenboer,stiefbeen en zoonuitzending,de paardentram,hoorspelen,hoepel en tol,langzaamwasser met wringer,buurvrouw sjaan met krulspelden in op het stoepje zit te breien en diens man in de borstelfabriek werkt,de bedstee?
  Kom op mensen,doe die oogkleppen af en doe effe normaal.

  Dta er werkelijk naar persoonlijk onbelang gezeur van tokkies jegens bovenstaande onderwerpen een land al zolang in rep en roer is,is belachelijk!

 8. Ik denk dat het verblijf van room blanke tokkies in dit land voor problemen heeft gezorgd, dat het zelfs een fiasco voor dit prachtige land is gebleken.

 9. Oh, en volgens mij heeft de VVD samen met (de voorlopers van) het CDA en het bedrijfsleven zeker een hoofdrol gespeeld bij het creëren van het tokkie-probleem in dit land.

 10. Opsporing verzocht zo’n 15 jaar terug nog wel informatief,zaken die niet werden opgelost en zwaar waren werden behandeld.
  Nu met dat kindvrouwtje anniko is het pure bruine rioolprut voor die paupertokkies.
  Simpele babbeltrucjes en winkeldiefstalletjes worden uitvoerig en imponerend uitgezonden,met altijd lichtgetinte daders,of blank tot lichtgetint of negroide die ze getint noemen.
  Vooral lichtgetinte daders van pasjesdiefstal of inbraak zonder toegang gekregen maar wel op de camera voluit???waarom dan nog in die zendtijd dit laten zien als de politie al de beelden heeft??
  En anniko die met haar boze of verontwaardigde blik de beelden bespreekt van die pinfraude is pure paupervermaak op de buis.

 11. Wie geeft de opdrachten bij dat programma?
  En wie bepaalt de zaken die behandeld moeten worden daar eigenlijk?
  Is dit programma niet eerder voor SBS en dan presentatie geer en goor?

 12. Dat de grote regeringspartijen, waaronder dan natuurlijk en onoverkoombaar de VVD, fouten hebben gemaakt in het beleid t.a.v. het asiel- en vluchtelingenbeleid (twee natuurlijk gelieerde maar niet gelijke zaken) maakt nog niet dat zij de stroom op gang hebben gebracht.

  Dat doen de mensenhandelaren die in het westen kansarme Afrikanen tegen grote sommen geld verleiden in zeer onveilige bootjes de oversteek te wagen.

  De meeste asielzoekers zijn namelijk helemaal geen vluchtelingen, ze belemmeren juist echte vluchtelingen in hun asielkansen, maar economische vluchtelingen, hetgeen overigens ook heel begrijpelijk is.

  Als je iets zou moeten bestrijden zijn het wel de malafide, niets om de mensen gevende, mensenhandelaren, en daarnaast de corrupte Afrikaanse staten die ondanks alle ontwikkelingswerk er nauwelijks tot niets aan doen de gewone mensen te helpen.

  P.S. Het woord “rabiaat” gebruiken en vervolgens zelf een stukje schrijven wat er een schoolvoorbeeld van is kan omschreven worden als ironisch.

 13. natte neel, je bent Moorkoppen vergeten, maar ja bossche bollen smaken wel anders.
  Maar wat NU?
  welke po;itieke party zou je my aanraden te stemmen de volgende keer??

 14. Waar is die H nu met zijn praatjes ?

  Zo zie je maar weer. Als er een zwarte pieten topic is komen de schuimbekkende mafketels onder hun steen vandaan. Maar gaat het om feiten zoals dit over de VVD geven de PVV adepten niet thuis. Want VVD is gewoon dikke vrinden met de PVV en die willen helemaal niks voor Henk en Ingrid doen laat staan voor hun kinderen. Met dank aan de PVV (Wilders als VVD) zijn er nu voedselbanken nodig.

Reacties zijn gesloten.