Boer zoekt vrouw onderdeel van duivelse strategie?!

Volkskrant-columnist in zijn natuurlijke habitat

Schokkend, brekend weerzinwekkend nieuws. Net als je denkt dat het niet erger kan met Boer zoekt Vrouw, ik bedoel de titel van zo’n programma alleen al doet me twijfelen aan de verstandelijke vermogens van mijn medemensen, kan het dus tóch erger: volgens Steef de Bruijn, adjunct-hoofdredacteur van het Reformatorisch Dagblad, betreft het programma een onderdeel van een duivelse strategieom miljoenen mensen te hersenspoelen om zo doende het huwelijk te ondermijnen. Maar, aldus de heer De Bruijn, er zijn ook lichtpuntjes. Nederland was namelijk Niet Het Eerste Land waar middels de Boer zoekt vrouw-formule EEN MAN werd gezocht voor de onderhavige boer. Niet het eerste maar het tweede of zo.

Dit alles lezende: wat doet deze man bij het Reformatorisch Dagblad? Waarom is-ie nog niet gescout voor de Volkskrant? Lijkt me een perfect match. Hoofdredacteur wetenschap of zo.

11 gedachten over “Boer zoekt vrouw onderdeel van duivelse strategie?!”

 1. Inderdaad, zo zag ik vandaag alsweer een column van de hooggeleerde heer B.J. Spruyt in de VK.

 2. Nu dat de media de grenzen van zijn “eigen” domein hebben geschonden is pas op dit moment de heer de Bruijn aan het ontdekken wat het effect van de media kan zijn.

  Liever moordpartijen van ochtend tot ’s avonds op de TV-buis (blijkbaar De Bruijn vind ze nog steeds christelijk want hij rept met geen woord erop) dan Boer zoekt Boer/Boerin, weetjewel.

 3. Ik ben elke dag nog zó blij dat het christendom de verlichting wél heeft doorgemaakt. En de Volkskrant is een flutblad geworden met dank aan de heer Remarque.

 4. commentaren onder stuk in de link naar RTL nieuws geven hoop dat niet alle Nederlanders suffe mensen zijn.

  De bijtende: kijken gereformeerden op zondag tv?
  en
  ondertussen kan de domine en/of priester niet van de jonge jochies afblijven, maar ze blijven tegen homo relaties!
  maken mijn dag weer goed

 5. Ja poldertaliban en las ergens ook een heel leuk commentaar, iets van; gehersenspoeld? en dat zegt een grefo? 😆

 6. @5 Uit de zaak bij Jeugdzorg blijkt het probleem wat breder dan alleen Dominees en Priesters… Hypocrisie is het centrale draaipunt van onze cultuur , al dan niet gelovig …

 7. @8, Inderdaad is het nooit te laat om vast te stellen dat Hypocrisie DE draaispil van onze cultuur is.

  Altijd dubbel en altijd met twee maten meten.

Reacties zijn gesloten.