Gerrits van Buma/Stemra corrupt noemen mag

Ook voor
criminelen
uit de
VVD stal?

De rechtbank in Amsterdam heeft omroep Powned op alle punten gelijk gegeven in een zaak die was aangespannen door Johan Gerrits, bestuurder van auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra en eigenaar van een muziekuitgever. Het programma PowNews onthulde dat Gerrits omkoopbaar zou zijn, Gerrits klaagde de omroep daarvoor aan.

Dank aan Dominique Weesie die de weg heeft vrijgemaakt om man en paard te noemen wanneer het om omkoping gaat. Niet meer besmuikt schrijven dat het slechts een vermoeden is dat VVD bestuurder Ton H. en VVD wethouder Jos van R. enig geld hebben ontvangen van bouwbedrijven maar gewoon op zijn Verdonks – recht door zee – Ton Hooijmaijers, ook van de VVD is corrupt en Jos van Rey, ook van de VVD, is corrupt.

Dat kan je natuurlijk al schrijven omdat het OM aan de media doorgeeft dat deze VVD-heren corrupt zijn, anders zoek je niet bij de hele familie Van Rey met geldhonden. Gelijke monniken, gelijke kappen zowel voor woonwagenbewoners als voor witteboordencriminelen denkt het OM tot groot verdriet van Roermonds VVD-onderknuppeltje Peeters die het maar Stasipraktijken vindt wanneer hij ondervraagd wordt door hele enge politiemensen die volgens hem teveel hebben gekeken naar Duitse krimi’s.

Noot van de schrijver:
Het is natuurlijk niet zo dat dat alle VVD-partijmensen  niet netjes zijn. Het beeld dat je je bij de VVD aanmeldt om in een positie te kunnen komen om te graaien is echt te eenzijdig. Er zijn zeker ook oprechte liberalen (wel of niet neo-) die zich thuis voelen bij de beginselen van deze partij.  Jammer voor hen dat de lijst van halve en hele criminele gedragingen van collega-partijmensen, die inmiddels eindelijk bekend zijn geworden, regelmatig groeit.

2 gedachten over “Gerrits van Buma/Stemra corrupt noemen mag”

  1. Macht corrumpeert.

    Vooral en altijd de corruptofiele elite die heel onbewust steeds de meest corrupte posities opzoekt.

Reacties zijn gesloten.