Telegraaf totaal door aan het flippen

Marx Rutte in de Telegraf
De kranten staan vandaag vol met jankende VVD’ers die nu massaal overwegen om te stoppen met Hard Werken en een bijstandsuitkering te nemen. Ik ben gisteren al begonnen met ze daar keihard over uit te lachen en misschien moet ik dat nog wel een tijdje volhouden. Het is ook wel sneu voor die VVD-stemmers; stemmen ze massaal op Markio Ruttio van de Firma List & Bedrog en krijgen ze precies het omgekeerde van wat ze beloofd is. Hilarisch. Het leukste is toch wel het geval de Telegraaf. Maandenlang hebben die alle journalistieke mores aan hun laars gelapt met maar één doel: links belasteren en Markio ophemelen. Kosten noch moeite hebben ze gespaard. Dit moet ze bakken met geld gekost hebben. En wat krijgen ze er voor terug? Het ergste kabinet sinds Den Uyl. Wat zeg ik: erger dan Den Uyl. Linkser dan Karl Marx.

21 gedachten over “Telegraaf totaal door aan het flippen”

 1. Marx Rutte levert een bonus op in de Telegraaf burelen,
  een taart van Multivlaai zal ongetwijfeld al besteld zijn

  Ook opgevallen dat Marx-Pinokkio de laatste dagen het heeft over:
  “Mijn partij en de partij van dhr Samsom de Partij van de Arbeid”

  Of hij is in zijn denkraam omhooggevallen of er wordt bewust ingezet om de naam VVD zo min mogelijk te laten klinken tegenover parlement en pers bij de verantwoording.

  waarschuwing:
  ga niet turven hoe vaak hij zegt: “Nederland sterker uit de crisis” want dat kost je een grootverpakking Bic balpennen

 2. Wat de Telegraaf toch al niet doet om mij te doen overwegen een proefabonnement te nemen.

  Ik kan deze draai naar engagement met de middengroepen in onze samenleving niet anders verklaren

 3. Je hebt me overtuigd: na al dit overtuigende bewijs slik ik mijn woorden uit de “Huilen”-draad in, de reactie van de VVD-clan is inderdaad extreem en extreem bedroevend.

 4. @jvdh, het valt me reuze tegen de vrolijkheid waarmee jij deze rampzalige nieuws aan de niets vermoedende lezer hier aanbiedt.

  De VVD, de Bruinen, De Telegroef (woef-woef) zijn terecht in een enorme schok geraakt toen ze plotseling ontdekt hebben, dat ze door een communist Marx Rutte geïnfiltreerd zijn met enige doel de gouden centjes van de Hard Werkende Nederlandse Rijken af te snoepen.

  ” Waneer is genoeg – genoeg?” vroeg terecht vandaag op teevee een goed gekleed meneer met gouden centjes in zijn handen.

  De VVD-ers worden nu allemaal door de communist Rutte kaal geplukt met de smoes voor de sociale samenhang.

  Wat samenhang? Als je niet oplet, laten ze alle nationale kenmerken achter (waar ze gebruikelijk met een pilsje in de hand zo supertrots op zijn) en nemen ze de benen naar het Buitenland – jahoor, daar waar alle verrekte buitenlanders vandaan komen en rennen ze voor hun lijf om de gouden centjes te gaan redden.

 5. @6nexus m. Het lijkt inderdaad erop dat jvdheuvel blij is met de hetze door de Telegraaf tegen de heer Rutte. Boze VVD ‘ers en boze kiezers mogen maar alles zeggen in die krant over onze geleifde VVD-leider terwijl hij toch ons land gaat redden waardoor we sterker uit de crisis komen. Het is niet alleen verwerpelijk gedrag maar ook niet des Krapuuls.
  jvdheuvel verlaagt zich helaas tot het niveau van Elsevier en nujij.
  Jammer dat jvdheuvel, die ik doorgaans hoog heb zitten met deze column mede gestalte geeft aan het demoniseren van een groots staatshoofd. Deze poging tot karaktermoord is niet alleen infaam en abject te noemen maar ook strijdend met het landsbelang in deze moeilijke tijden. Een hartgrondig Foei! van de lezers van deze nieuwssite is dan ook op zijn plaats.

 6. Grappig hoe die VVD achterban eigenlijk helemaal geen compromissen wil sluiten en daarvan wordt de SP ook altijd beschuldig. VVDers verwachten dus een 100% VVD kabinet.

  Verder is het zorgplan niet zoals dat van de SP die 99% van de keren gelijk heeft want die pakken de hogere inkomens zeer terecht aan waarbij juist onder en midden meer ontzien worden.

 7. Die VVD-ers denken echt dat ze het alleen voor het zeggen hebben, nou, dat is dan mooi afgelopen verklaar ik. Nu nog een beter maatschappelijk systeem. En klaar is de boel ; )

  Ze hebben maar rekening te houden met het feit dat het tijd is geworden dat ze ook moeten dokken in plaats van te graaien en te snaaien.

  Zullen ze toch wel blijven doen, maar wat een gekrijs en gegil uit die kindercrèche zeg, ze leven goddomme niet alleen in dit land, het is niet van de VVD-ers alleen, anders rotten ze maar met zijn allen op, lekker ver weg waar het toch allemaal zoveel beter is? woningnood ook opgelost. Stuk rustiger op de weg met al die klote BMW’s en snelle jongens en meiden >exit.

 8. Toch denk ik dat dat Rutte zijn liberale roadmap goed in de gaten houdt. De inmenging van de overheid in het maatschappelijk gebeuren wordt minder en minder en dat is precies wat hij als liberaal wil.
  Hij is verlost van het instituut zorgtoeslag, de wijze waarop de onvermijdelijke verhoging van de premies wordt uitgevoerd is slechts een tussenstap De premie zal weer meer rechtgetrokken worden, ten koste van lagere inkomens. Kijk maar naar de aftopping ten gunste van de hoogste inkomens.
  De korting van de hypotheekrenteaftrek stelt in feite niet veel voor, maar nu de eerste stap is gemaakt kunnen de liberalen in de toekomst makkelijker uitruilen in plaats van ‘handen af van de hypotheekrente aftrek’ Bovendien is het doel: verschulding van de nederlandse samenleving ondertussen bereikt.
  Ook nu is het taboe bij de PvdA van de verhoging van de pensioenleeftijd doorbroken. Volgende stap vandaag door de Telderstichting: ontkoppelen van de wettelijke pensioenplicht.
  Rutte kan tevreden zijn.

 9. De commotie over de zorgpremie overschaduwd de andere ingreepen ,zoals ww ,ontslag en studie lening korten op zo vele andere zaken .daar hoor je geen een vvder over .vreemd .Ikdacht dat ook de hypotheekrente een heet hangijzer was .Maar nee rutte heeft het voormekaar ,al deze zaken zijn ondergesneeuwd door het zorg debat

 10. Heb het boek Das kapitaal van Marx nog steeds in de kast staan dus als Rutte wil mag hij het wel een keer lezen hoor.
  Maar wel terug brengen want ik ben al meer boeken kwijt geraakt.

 11. Ik wil die VVDrs wel in de USA zien proberen te overleven , Al die “linkse ” verworvenheden heb je daar niet én je betaald na iedere claim hogere verzekering áls je al verzekering hebt ….

 12. @19 Precies. Ik zag laatst in een reactie iemand Obama als socialist bestempelen. Die zou ik inderdaad graag eens in een van die armere gebieden in de VS zien ploeteren, dan weet-ie hoe socialistisch Obama is.

 13. @20 , én met een beetje positie full time voor je baas beschikbaar zijn .. en niet terug praten als je je baan wilt houden , én na tien ziektedagen zijn ze op én ben je ontslabaar

Reacties zijn gesloten.