En het brute geweld komt weer eens van rechts

Geweld daar doen wij hier op deze site niet aan. Zie de REGELS.  Maar bij de rioolrabiaatbruinen is dit schering en inslag. Normaal zou je zeggen waar lul je over, dit is marginaal. Maar die rechtse blogs fokken met elkaar als konijnen.  Het zijn wat dat betreft net hippies in een pacifistische commune in de jaren 60. Communicerende  vaten. Bijgaand een screenshotje van wat willekeurige comments van gisteravond op de site van E. J. Bron.  E. J. Bron is gewoon een nuttige idioot voor zo’n beetje alle rabiaatrechtse websites in Nederland. Je kan hem rustig een van de belangrijkste leveranciers van de PVV “ideologie” noemen. Niet omdat hij het zelf verzint, want hij vertaalt het alleen maar. Die rechtse ideologie is sowieso allemaal copy pasta. Daarom lijkt bijvoorbeeld zo’n Niemoller zoveel op de nazi’s. Doet-ie helemaal zelf.

Anyway hier dus een screenshotje van gisteren. Met bazooka schieten op PvdA-kantoor en socialisten aan de galg. En je kan rustig zeggen dat het een volstrekt willekeurige pagina van de site van E.J. Bron is want ik zweer dat ik nog nooit 1 andere pagina op de site van E.J. Bron heb bezocht. Weet ook niet hoe ik daar kwam. Zal wel per abuis op een of andere randdebiel op Twitter geklikt hebben. Anyway misschien is het een leuk projectje voor iemand om eens door te spitten. Justitie of zo.

9 gedachten over “En het brute geweld komt weer eens van rechts”

 1. Je zegt het goed.

  Vaak moet ik aanhoren hoe wij “nette” Nederlanders niet als de anderen zouden zijn.
  Lees eens deze bruine modder en dan weet je het beter.

  Wat altijd bevreemdt is dat OM, Justitie, inlichtingen diensten enz. als de kippen bij waren ivm Samir A. die gewoon vreselijk en onverstandig zat te brallen, maar NOOIT echt NOOIT een strohalm in de weg leggen van deze Bruine terroristen die de samenhang van onze maatschappij onherroepelijk aan het vernielen zijn.

  Vreemd, toch? (lijkt wel passieve steun, zou je kunne zeggen)

  Terwijl Duitsland nu op de blaren zit van de gebeurtenissen tussen geheimen diensten en extreem-rechts.

  Achja, we zijn een kennisland. We weten het zeker beter.

 2. Het is inderdaad passieve steun voor ultrarechtse terreurzoekers.

  Als ik een website zou beginnen over met een bazooka op het PVV kantoor schieten zou mijn site geen week in de lucht zijn.

  Deze rioolbruine rabiaten daarentegen kunnen deze geintjes al jaren ongestraft uithalen.

 3. Heb even wat reacties onder elkaar gezet van moeten we niet willen. Op die site onder Yassin Dardak.

  [ Yassin als je ooit vrijkomt … Ik vermoord je]

  [ Nekschot geven,alle vier…]

  [ Marokkaans straattuig []..]
  Je moet hún taal spreken en er gewoon met een geblindeerd busje op af gaan en met knuppels die gasten keer op keer verrot slaan op hun hangplekken.]

  [ Voor altijd opsluiten die gore debielen! Voor altijd elke dag mishandelen, laat ze maar lekker pijn lijden ]

  [Een Turk van 15, 16 jaar, opgegroeid in Nederland is heel erg gevaarlijk.
  Zijn ouders maakten hem diets dat nederlanders ondermensen zijn , waard om te worden vernietigd.]

  [ Wat als hier de pleuris uitbreekt en marokkaantjes moeten onderduiken? Ik trap ze doormidden als ze bij mij komen. ]

  [ Al die kutmarokanen het land uitrappen op hun knietjes en dan afschieten ]

  [ En de doodstraf is veel goedkoper dan de gevangenis. Ga die mislukkingen toch eens fatsoendelijk opruimen..]

  [ Valse bijtende honden schieten we toch af? Dus waarom deze krom-geneusde ratten niet? Voor dit soort honden moet je gewoon eigen rechter spelen. Het leven afnemen.]

 4. Wie is gevaarlijk?
  Er is meer (gevaarlijk) “vrijheid van spreek” uit de rechts en de extreemrechts dan uit de links. Als een moslim deze woorden had gezegd, dan gaat naar z’n deur de politie. Misschien wordt hij gearresteerd!
  Ik denk dat de AIVD geen gevaarlijklijst voor de extreemrechts heeft. Alleen zijn moslims “terrorists!” Geen moslim geen “terrorist”- niet islam niet het “terrorisme.”
  Nadat Breivik in Norway had gedaan – zien we niets over het terrorisme uit de extreemrechts!

  Onze veiligheidsdiensten zijn echte nutteloos!

 5. @5 / ErinL, de inlichtingendiensten in Nederland zijn een stel halfzachten. Nog steeds. Ga voor de gein eens ‘Villa Maarheeze’, van Bob de Graaff en Cees Wiebes lezen. Vast wel via de bieb te verkrijgen.

  Wist je overigens dat Nederland een ‘Adolf Hitler lookalike’ heeft? Stefan Wijkamp is zijn naam.
  https://www.youtube.com/watch?v=JxulJNxc8ws

  Er zijn meerdere artikelen over dit “heerschap” geschreven. Mocht je die lezen, kijk dan vooral naar de mensen met wie hij zich omringt. Deze ‘lookalike’ zelf is een uitkering-genietende loser 1e klas.

  Kinderen (!) die een “dreigtweet” versturen, over het ‘kk fermoorden van Widlers’ worden opgepakt. Dat er nogal wat extreemrechts tuig in het bezit is van vuurwapens, wordt niet eens bij stilgestaan.
  Neen, Ivo en die andere beroepsdebielen maken zich liever druk over afstandscriteria van coffeeshops en scholen.

 6. @7, “de inlichtingendiensten in Nederland zijn een stel halfzachten.” – hiermee probeer je zeer gemakkelijk weg te komen met het feit dat de Diensten zeer passief zijn tov extreem-rechts in Nederland.

  Ten tweede beledig je direct de leden van MIVD en de ruggengraat voor Gladio. Die zijn geen zachte eitjes, maar je mag verder geloven wat je wil.

Reacties zijn gesloten.