PVV programma Provinciale Staten 2011: Groningen

De Partij voor de Vrijheid doet dit jaar voor het eerst mee aan de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Wat zijn de standpunten van de PVV? Wat beloven ze kiezers? Wat zijn hun plannen voor de verschillende provincies? Hebben ze een verkiezingsprogramma? Is er een website? Wij onderzoeken het per provincie. De voorlopige conclusie luidt als volgt: kennelijk vindt de PVV de Provinciale Staten verkiezing niet belangrijk genoeg om er een verkiezingsprogramma voor beschikbaar te stellen aan de kiezers. Als het er al is dan is in het gunstigste geval alleen de naam van het programma bekend en een beperkt aantal “hoofdpunten”. Zie voor toelichting dit bericht.

In dit bericht bespreken we de provincie: Groningen.

PVV verkiezingsprogramma voor deze provincie: niet online te vinden. Ook een PVV website over deze provincie ontbreekt. Wel is er een twitter account met 0 berichten en 0 volgers.

Kandidaten op de PVV lijst voor deze provincie: er zijn kandidaten bekendgemaakt (3 stuks) maar er wie dat zijn is nergens te vinden, met uitzondering van de lijsttrekker in een paar nieuwsberichtjes.

Standpunten van de PVV bekend voor deze provincie: niet bekend.

Onderwerpen waarover geen standpunten van de PVV bekend zijn: asielzoekers, burgerinitiatief, duurzaamheid, financiën, goederenververvoer, jeugd, jeugdzorg, landbouw, luchtkwaliteit, luchtvaart, monumenten, natuur, nutsbedrijven, onderwijs, Ontbureaucratisering en deregulering, onderwijs, openbaar bestuur, ouderenbeleid, sport, vaarwegen, veerhouderij, veiligheid, vrijwilligerswerk, waterschappen, wegennet, woningbouw.

Bijzonderheden:
Geen bijzonderheden

CDA: website met verkiezingsprogramma
PvdA: website met verkiezingsprogramma
PVV: –
SP: website met verkiezingsprogramma
Groen Links: website met verkiezingsprogramma
D66: website met verkiezingsprogramma
VVD: website met verkiezingsprogramma
ChristenUnie/SGP: website met verkiezingsprogramma
50plus: website met verkiezingsprogramma

Mocht u op- of aanmerkingen hebben of aanvullingen, gelieve dan contact op te nemen. U kunt natuurlijk ook gewoon reageren. Dit bericht zal in de aanloop naar de PS verkiezingen worden aangevuld indien daar aanleiding voor is.

4 gedachten over “PVV programma Provinciale Staten 2011: Groningen”

  1. Het gaat de PVV alleen maar om stemmen te trekken zodat ze in de eerste kamer mee kunnen doen en zorgen voor een meerderheid.

Reacties zijn gesloten.