Krapuliteitenalarm

Weet je een krapuliteit waarvan je vindt dat die wel op de site geplaatst kan worden? Zet hem dan in deze draad.

Een melding in deze draad garandeert echter niet dat er een individueel bericht op de site verschijnt over jouw krapuliteit. Niets garandeert dat.

Wat misschien helpt is als je je artikel van 200 a 600 woorden stuurt naar openpodium@krapuul.nl.

Of hier klikken als je redactielid bent.

Voor snelle communicatie hebben wij ook een de chatbox. Als je daar een gebruikersnaam/wachtwoord voor wil neem dan even contact op middels het contactformulier.

Ook kan je in deze draad je algemene (al dan niet technische) vragen over de site kwijt.

NIEUW:
Verzoek: maak van je reactie een leuk pakkend tekstje; dan kunnen we dat integraal overnemen in een bericht. Scheelt ons weer werk.

Vorige krapuliteitenalarmdraden staan hier.

55 gedachten over “Krapuliteitenalarm”

 1. De ‘mishandelaars’ van ex-PVV’er Jelle Hiemstra stellen dat zij de bivakmutsen van Hiemstra zelf hebben gekregen en gevraagd zijn bij hem aan te bellen.
  De man zou ook geld van Hiemstra krijgen als hij een aantal posters van AFA bij Hiemstra op de ruiten zouden plakken. Hiemstra heeft hun echter nooit betaald, vandaar dat de ‘dader’ naar de pers is gestapt.

  Link + video (in het Fries): http://www.omropfryslan.nl/nijs/tip-mishanneling-%C3%A2ld-pvver

  Artikel in het Nederlands: http://www.parool.nl/parool/nl/3587/POLITIEK-BINNENLAND/article/detail/3047654/2011/11/23/Onderzoek-politie-mishandeling-PVV-er-zou-in-scene-zijn-gezet.dhtml

 2. @69

  die mensen kunnen toch zelf kiezen om hun geld bij een bank met een wat meer idealistische instelling te parkeren? dat doen ze niet

  het grootste gedeelte van de geïnterviewden heeft waarschijnlijk geen kaas gegeten van het functioneren van banken en financiële produkten, het is een beetje hetzelfde als een enquete houden over kwantumfysica

 3. een kleine bloemlezing uit de behandeling van het wetsvoorstel voor de zogenaamde echtscheidingsnotaris:

  “Naar aanleiding hiervan merkte de VVD-fractie op dat het dan extra zonde
  is om het wetsvoorstel niet aan te nemen, maar de PvdA-fractie reageerde hier als volgt op:
  “dan moeten wij de regering beter gaan opvoeden. Dat moet dan maar beginnen met dit
  wetsvoorstel, dat het echt niet verdient om te worden aangenomen.””

  dat klinkt zowaar als iets dat op oppositie lijkt…

 4. http://www.telegraaf.nl/binnenland/10992325/___Meer_vrijheid_in_Oman___.html?sn=binnenland,buitenland

  volgens Uri gaat het goed in Oman

  een troonrede van de sultan is waarschijnlijk niet de meestobjectieve bron van informatie (wij van wc eend)

  dat Uri wil spreken over punten die discussie zullen vergen is politieke proza van de bovenste plank

  meer democratie en een verbetering van de positie van de vrouw, als het waar is in Oman, waarom gaat “de enige democratie in het Midden Oosten” dan de andere kant op?

  vragen Uri, vragen…

 5. Huh, hoe krijg ik het voor elkaar dat het venster van het filmpje gelijk in de post staat? Duistere krachten op deze site.

 6. http://www.nrc.nl/nieuws/2011/11/24/enquete-nrc-vvders-tevreden-behalve-over-de-pvv/

  leg de rode broek en blazer maar klaar, zaterdag aan de burrel met vrindjes bij het P ehh VVD kungres, Mark is toppie, Uri is floppie, biertje kerol?

  wel knap dat ze maar een jaar nodig hebben gehad om in te zien dat de PVV en de SGP niet liberaal zijn

  misschien komen ze volgend jaar tot het inzicht dat ze hun beweerde liberale roots al heel lang geleden achter zich verbrand hebben

 7. Als toeteren en roeptoeteren hetzelfde zijn, dan gaat de helft van NL weldra failliet te beginnen met de Peefauwfauwers.

  quoot: [ De boetebedragen voor een aantal verkeersovertredingen worden volgend jaar bijna verdubbeld. Zo zijn automobilisten vanaf 1 januari voor onnodig toeteren 350 euro kwijt, tegenover 180 nu. Parkeren op een gehandicaptenparkeerplaats kost straks geen 180 euro meer, maar 340 euro. ]

  http://www.nieuws.nl/670566

 8. De zoveelste onderbuikreactie
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/5288/Onderwijs/article/detail/3049200/2011/11/25/Geweld-tegen-leerkrachten-veel-zwaarder-bestraffen.dhtml

  Er is geen aandacht voor de oorzaken van geweld op scholen. de verziekte sfeer;
  Veel scholen falen in het scheppen van een wat een voorwaarde voor scholen wordt genoemd: het creëren van een veilige omgeving. Geweld tegen leraren wordt vaak ontkend; geweld tegen leerlingen ook.
  Ik zie het al voor me. Tot je 18e verplicht aanwezig zijn,en de leerkracht als onbetwiste autoriteit zelfs als die zijn handen niet thuis kan houden.
  Zo ongeveer 17% van de leerlingen is slachtoffer van lichamelijk geweld op school. Voor zover ik weet is niet onderzocht in hoeveel % van de gevallen leerlingen slachtoffer zijn van geweld door leerkrachten.
  Seksueel geweld: wordt ervaren door 24% van de meisjes in een kwart van de gevallen is dat door schoolpersoneel.

 9. Technische vraag c.q. eventueel bugje:

  Bij de artikelen staat in de kolom “Vandaag op Krapuul” vaak het laatse artikel niet (of zelfs de laatste 2) en er staat onderaan evenmin een link naar het volgende artikel, terwijl dat er al wel is.

  F5 en zelfs Ctrl-F5 (= haal gehele pagina helemaal opnieuw van de server) helpen niet. 😐

 10. Dat komt door de cache plugin. Volgens mij zou je dit verschijnsel alleen moeten kunnen waarnemen op momenten dat je niet ingelogd bent. Volgende keer als je iets geks ziet moet je eens kijken wat er helemaal onderin de broncode van de pagina staat. En dan kijken hoe laat het is. En dan hier plakken en zeggen of je ingelogd was toen je het zag. Dat zou je eens kunnen doen bedoel ik.

 11. Ik ben altijd ingelogd, dus dat kan het niet zijn. Broncode komt eraan zodra ik het weer zie!

 12. http://www.telegraaf.nl/binnenland/11008572/___Nooit_stap_terug___.html?sn=binnenland,buitenland

  Mark komt een beetje over als Adolf in zijn bunker in april ’45 die niet bestaande divisies commandeert en verordonneert dat er geen centimer grond opgegeven mag worden terwijl de Russen bij hem op de stoep staan

  wel rekening houden met het CDA en de SGP en niet met de PVV? oh wacht, het verschil met de PVV is zo miniem dat het enige bestaansrecht van de VVD is dat de PVVers bij verjaardagen en andere politiek correcte gelegenheden waar ze wellicht in het gezelschap verkeren van cultuurrelativisten en ander links “tuig” kunnen zeggen dat ze gestemd hebben op de VVD met lange liberale traditie…

 13. http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/article/detail/3051437/2011/11/26/Opsplitsing-euro-is-onvermijdelijk.dhtml

  getver, allereerst de foto, drie lachebekjes waarvan twee die inmiddels officieel fossiel zijn

  dan de inhoud, Bolkestein weet inmiddels alles tot culturele verschillen te reduceren als een soort nieuwe relativiteitstheorie van Ein ehhh Bolkestein

  gedisciplineerde noordelijke landen? daar valt het nodige op af te dingen als we de recente geschiedenis bekijken

  straks is arische afkomst ook nog vereist om toe te mogen treden tot de neuro

  en als Italië uit de euro wordt gedwongen, hij zou er geen traan om laten, qua taalgebruik begint Bolkestein steeds meer trekjes te vertonen van die andere liefhebber van “radicale maatregelen” die min of meer dezelfde terminologie gebruikte om defintief af te rekenen met het Duitse volk

 14. @ Luc:
  Rutte wordt door Obama weer naar Nederlandse steun gevraagd door deze de stellige indruk te geven dat hij een geweldige en voor de wereld onmisbare “staatsman” is.
  Intussen krijgt hij het dringende verzoek om Wilders als gedoog partner (onbekend begrip werelwijd) te dumpen om te voorkomen dat deze als “lid” van de Nederlandse regering in Amerika zijn moslim bash boekje presenteert maar slechts als privépersoon….
  Ook vraagt hij wat extra kanonnenvlees voor links en rechts wat (oorlog) vredesmissies samen met the USA en krijgt hij het dwingend het advies om vooral in het JSF project te blijven wat goed is voor de NL werkgelegenheid en ook eens te overwegen daar wat van hun de Drones te kopen
  Denk ik….
  Ja Markje schijnt ook in Usa ook een beetje als licht zwakbegaafd beschouwt en ze doen net of ie heel belangrijk is.

 15. correctie
  @ Luc:

  Rutte wordt door Obama weer eens naar Nederlandse steun gevraagd door deze de stellige indruk te geven dat hij een geweldige en voor de wereld onmisbare “staatsman” is.

  Intussen krijgt hij het dringende verzoek om Wilders als gedoog partner (onbekend begrip werelwijd) te dumpen.
  Dit om te voorkomen dat deze als “lid” van de Nederlandse regering in Amerika zijn moslim bash boekje presenteert maar slechts als geschift privépersoon….

  Ook vraagt hij weer wat extra kanonnenvlees om links en rechts wat (oorlog) vredesmissies te doen samen met de amerikanen.
  Ook krijgt hij het dwingende advies om vooral in het JSF project te blijven wat goed is voor de NL werkgelegenheid en ook eens te overwegen daar meteen wat van hun de Drones te kopen
  Denk ik….

  Ja Markje schijnt ook naast de EU in Amerika ook een beetje als licht zwakbegaafd beschouwt en ze doen net of ie heel belangrijk is om hem voor het karretje van Obama en Verhagen (val Balkenende 4 volgens Wikileaks) te kunnen spannen!

 16. Het is kennelijk nog steeds niet helemaal duidelijk wat Ons Kabinet met “gepast geweld” bedoelt. Twee overvallers neersteken die op de vlucht zijn, heet tegenwoordig ook al “zelfverdediging”, “noodweer” en “het beschermen van huis en familie” (zie reakties)

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11017936/__Overvallers_neergestoken__.html?p=2,1

  En oja, beste Telegrafreageerders, drie van de vier overvallers zijn aangehouden. Ook niet gelezen zeker?

  Dus… wat er staat:

  – Gezin wordt in woning door vier gewapende mannen (18 à 21) bedreigd
  – Eén gezinslid (19) wordt geschopt en geslagen
  – Een ander gezinslid waarschuwt de politie
  – De overvallers slaan op de vlucht
  – De geslagen man gaat de overvallers achterna en steekt er twee neer
  – De man en drie van de overvallers zijn aangehouden

  Wat de reageerders kennelijk lezen:

  – Gezin wordt in woning door vier gewapende mannen (18 à 21) bedreigd
  – Eén gezinslid (19) wordt geschopt en geslagen (tot hiertoe klopt het nog)
  – Hij steekt twee overvallers neer, want dat is zelfverdediging en noodweer en dat moet van Kabinet en OM
  – De overvallers slaan op de vlucht
  – Het gezinslid wordt aangehouden, terwijl hij juist een lintje en een standbeeld moet krijgen
  – De overvallers gaan vrijuit want die zijn zielig en de schuld van 40 jaar slap links PvdA-beleid ofzo

  Nee Markje, het moet nog echt iets duidelijker.

  .
  *extra info*

  Het lijkt er op dat enkele bewoners en overvallers bekenden van elkaar zijn.
  http://www.noordhollandsdagblad.nl/nieuws/stadstreek/waterland/article12652923.ece/Steekpartij-in-woning-Purmerend

  Hebben Geert en Hero al iets getwit? 😛 (Ik zou hun koppen namelijk wel eens willen zien als ze iemand voor een lintje voordragen terwijl het later bv om een afrekening blijkt te gaan.)

Reacties zijn gesloten.