De PVV stelt vragen over tsunami immigranten Den Haag

Nu Den Haag een tsunami aan immigranten beleeft wordt het tijd voor de PVV om vragen te stellen:

4.) Hoe beoordeelt u de ontwikkeling dat Den Haag in de komende jaren zal worden geconfronteerd met een zogeheten “witte vlucht”, d.w.z. een vertrek van de oorspronkelijke autochtone bevolking uit de stad, en welke redenen kunt u bedenken voor deze witte vlucht? PVV Den Haag

Nu heb ik dat onderzoek niet gelezen, maar je kunt haast invullen wat er in staat. Gaan ze tweede en derde generatie door rechts Nederland geïmporteerd werkvee nu ook mee rekenen als allochtoon?

Vraag 3 is ook “leuk”:

3.) Hoe beoordeelt u het dat dit jaar, het jaar 2012, de boeken in gaat als het jaar waarop de autochtone Hagenaar voor het eerst in de minderheid is in zijn of haar stad en hoe gaat u er voor zorgen dat de leidende joods-christelijk-humanistische cultuur (JCH-cultuur) leidend blijft?

De JCH-cultuur, hoe komen ze er op!

Vraag 8 spant natuurlijk de kroon:

8.) Bent u bereid om met de PVV om tafel te gaan om te komen tot een Deltaplan voor het behoud van de leidende JCH-cultuur en waarden in Den Haag, waarin maatregelen worden getroffen die het in vraag 5 beschreven voorland op alle mogelijke manieren tegengaan, waardoor de witte vlucht misschien gestopt kan worden, zodat de autochtone Hagenaars en Scheveningers nog kunnen blijven genieten van het laatste beetje thuisgevoel dat hen nog rest? Zo neen, waarom niet?

Bij een Deltaplan denk ik altijd aan dijken en kustwerken om de zee buiten te houden en niet aan een fascistoïde beweging om de mede-wereldbewoners buiten de deur te houden. En al helemaal niet om reden van de JCH-cultuur.
Je kunt wel met die Machiel de Graaf in discussie gaan en alles uitleggen, maar of hij het ooit gaat begrijpen is een ander verhaal.

12 gedachten over “De PVV stelt vragen over tsunami immigranten Den Haag”

 1. Wie wilde zich volgens Jhimh vhanh Bhemmhelh ook al weer achter de dijken verschuilen?

 2. Joods-Christelijk-Humanistisch. Reuze benieuwd of Henk en Ingrid snappen waar het over gaat. Tja, cultuur…. hoe zei ene Hermann Goering het ooit ook alweer? “Als ik het woord “cultuur” hoor dan grijp ik naar mijn revolver”. Lichtend voorbeeld voor de dames en heren PVV-ers….

 3. Beste PVV,
  Wat wanneer al die allochtonen nu het christelijke geloof aanhangen, is dat dan ook een bedreiging voor de joods-christelijke cultuur?
  Wat wanneer ik, als autochtone Nederlander, me bekeer tot de Islam. Ben ik dan ook een bedreiging voor de joods-christelijke cultuur?

  Graag iets meer opheldering over deze 2 punten – Nu krijg ik namelijk het idee dat de PVV racistisch is en/of godsdienstvrijheid wil inperken.

 4. Maar dat de raamprostituees in Den Haag al langere tijd voor meer dan 50% uit buitenlandse vrouwen bestaat daar hoor je Machiel de Graaf niet over, terwijl de joods-christelijk-humanistische cultuur van vreemdgaande mannen en bijverdienende Hollandse huisvrouwen daarmee toch behoorlijk bedreigd wordt.

 5. Dat Joods Christelijke Cultuur komt uit de Amerikaanse Televangelisten en het Vaticaan lobby. Dat humanistische hebben ze zelf toegevoegd omdat niet heel Nederland uit Limburg en Brabant bestaat vol met Katholieken ;). Dus dan moet je wat.:).

 6. SJEZUS! wat een frame woorden weer die naar vergane tijden wijzen :”Deltaplan” …

 7. Wat denkt de PVV van ADO Den Haag (Arisch Dominante Omgeving Den Haag, ofwel het 1000 jarige Haagse Reich ehhh Rijk)?

 8. Volgens mij bedoelen ze gewoon een Deltaplanner waarmee ze lekker door hun arische zuiverheidsdromen zullen blijven zweefvliegen. 🙂

 9. Kankah roepen is de essentie van de Haagse jch cultuur, daar zal amateuraborteur De Graaf vast trots op zijn

 10. @9 .. ADO is reedsch uit de kleurlingenbeschmette wijk bij het zuiderpark verwijderd en speelt nu in witjesland Leidschendam -Voorburg- Ypenburg

 11. Nu zijn ze in Scheveningen wel erg eenkennig, als je twee straten te veel naar het oosten woont ben je al een allochtoon.

Reacties zijn gesloten.