LET OP: nog een verhuizing krapuul.NL

Verhuis
Verhuis
Ja toen we vanwege DDOS de deur werden gewezen door onze vorige hosting provider zaten we even in zak in as. Niets ten nadele van onze vorige hostingprovider overigens. Hij heeft ons anderhalf jaar uitstekend bijgestaan en er niets voor gekregen, afgezien van een doos rosé op het laatst. We zaten bij hem, gratis en voor niets, niet omdat wij gratis en voor niets wilden zitten, maar omdat hij ons wou helpen. En dat heeft ie goed gedaan. Helaas hield de samenwerking echter op toen er 120.000 besmette zombiecomputers op ons afgestuurd werden door fascistische criminelen. Wij willen de man niet verder het brood uit de mond stoten door hem te huldigen hoewel hij dit verdient. Vandaar dat we hem verder niet zullen noemen. Laat je de rosé goed smaken ex-krapuul-hosting-provider.

Maar goed, we zaten dus in zak en as. Onze hele hostingprovider down, door onze “schuld”. En dat op een vrijdagmiddag. We moesten dus snel beslissen hoe verder te gaan. En, wat een verrassing, we hebben een beslissing genomen die niet juist is. Weliswaar werkt het, en perfect, if I may add. Want een Linux goeroe heeft een weekendje doorgewerkt om ons, ondanks de niet aflatende DDOS, weer op de kaart te zitten. Onze oprichter en admin, jvdheuvel, werd gek en schold hem hierna nog verrot op twitter. Een beschamende vertoning. Jvdheuvel heeft dit ook toegegeven en zich inmiddels teruggetrokken van de site. Hij moet gewoon weer aan het werk om zijn dagelijkse brood te verdienen en kan niet langer dag en nacht bezig zijn met krapuul. So be it. We zullen hem heus wel weer terugzien.

Alles werkt nu dus perfect maar niet perfect genoeg. Daarom is de krapuul-redactie verder gaan zoeken naar de ultieme hosting oplossing. En die hebben we gevonden. Helaas ontbreekt bij ons de technische kennis om de migratie zelf af te ronden. Daarom hebben wij hiervoor een externe partij in de arm genomen. Het plan is om op 3 december te migreren naar onze nieuwe host. Onze externe partij vraagt 48 uur geen updates aan de site. Dit lijkt ons lichtelijk overdreven. Betekent dat bijvoorbeeld dat er 48 uur geen reacties geplaatst mogen worden? Beetje vreemd. Wij overwegen eerder dat het beter is om alles gewoon door te laten gaan met het risico dat er achteraf een en ander ontbreekt.

We zullen dit uiteraard nog checken met onze verhuis-service maar zoiets zal het ongeveer zijn. Daarom stellen wij voor dat iedereen die op 3 en 4 december significante bijdragen levert qua blog, maar ook qua reactie, deze opslaat in een notepadje. Na de verhuis kunnen we deze dan opnieuw toevoegen.

Excuses voor de overlast maar vergeet niet dat wij er niets aan kunnen doen. Als de criminele fascistische muilkorvers zich niet crimineel, fascistisch en muilkorvend hadden gedragen was er niets aan de hand geweest.

3 december dus. Hou deze datum in de gaten.

4 gedachten over “LET OP: nog een verhuizing krapuul.NL”

  1. jammer van vdheuvel. Maar veel kan vergeven worden. Heb de tweets overigens niet gezien!.

Reacties zijn gesloten.