Bescherm de kust

Vroeg of laat wordt ook het laatste stukje dat op open ruimte zou kunnen lijken in Nederland in beslag genomen door projectontwikkelaars. Er loopt een petitie tegen het volbouwen van de stranden en duinen van Zeeland en Zuid-Holland.

De plannen voor bouwprojecten op de stranden en duinen van de Zeeuwse en Zuid-Hollandse eilanden schieten als paddenstoelen uit de grond. Zo liggen er plannen voor duizenden vakantiewoningen, duinlodges en appartementen. Het prachtige, ongeschonden landschap van zee, strand en duinen, de gouden rand van de Zuidwestelijke Delta, dreigt zo verloren te gaan.

Ons schrikbeeld is een veel te vol gebouwde kust. Samen met provincies, gemeenten en ondernemers kunnen we ervoor zorgen dat dit NIET bij ons gebeurt. Wil jij ook blijven genieten van rust en ruimte aan de kust? Word Baywatcher en moedig provincies, gemeenten en het bedrijfsleven aan onze prachtige kust te behouden!

Een handtekening is zo gezet.

Bij het zoeken naar een plaatsbaar beeld kreeg ik mooie beelden van ruimte die evenwel villaparken en nette appartementencomplexen moesten verkopen…