Terechte aanval Job Cohen op Verhagens stuitende Pontius Pilatus gedrag

Wijze woorden van Job Cohen in het kamerdebatje over Bruin I vandaag;

Als je zulke grote politieke en rechtstatelijke bezwaren hebt dat je niet met ministers van de PVV in één kabinet wilt zitten, maar je laat je politiek wel in stand houden als kabinet door dezelfde partij, dan zeg je het één maar je doet iets anders. Het is Jacobs stem, maar het zijn Esaus handen. Om een bord linzen. Om de macht. (Telegraaf)

Gericht aan dovemansoren natuurlijk want Verhagen deed niet eens mee aan het debat. Alleen wat in de pauze murmelen “Het zou anderen sieren indien ze hun oordeel baseren op de inhoud.”

Grappig he hoe zo’ verrader van zijn eigen, rechtsstatelijke, principes, nog in staat is om te spreken over wat anderen zou “sieren”. :mrgreen:

1 gedachte over “Terechte aanval Job Cohen op Verhagens stuitende Pontius Pilatus gedrag”

  1. Die woorden konden wel eens helemaal niet aan dovemansoren gericht zijn geweest. Job Cohen probeerde namelijk echt niet Verhagen te overtuigen. Hij sprak tegen het deel van de CDA-achterban dat waarde hecht aan fatsoen en humane behandeling van de medemens. Hij wilde de kiezer vertellen dat je voor “christelijke waarden” bij het CDA aan het verkeerde adres bent.

    We gaan bij de statenverkiezingen zien of de boodschap is aangekomen.

Reacties zijn gesloten.