Rechts-extremistische PVV-gek noemt islam een ziekte

De volstrekt normale rechts-extremist Raymond de Roon van die “partij” die volgens Rutte zo “volstrekt normaal” is wakkert de in Nederland zo populaire moslimhaat nog wat aan. We hebben nog geen alarmerend artikel van Elma Drayer erover mogen lezen in Trouw maar dat kan nu natuurlijk niet uitblijven. Misschien een tip voor Drayer/Trouw: “infiltratie door moslimbeesten geen taboe meer” [/chocoladeletter]. De Roon is overigens de zelfde “parlementariër” die de Turkse premier Erdogan een “islamitische aap” noemde.

Wat zijn die moslims nou, De Roon? Bacillen of beesten?

https://twitter.com/rderoonpvv/status/309227666718982144

P.S. dit begint zo langzamerhand toch op iets als discriminatie/racisme te lijken. Wellicht dat het CIDI nu in actie komt, die hebben namelijk als doelstelling om daar tegen te strijden.

11 gedachten over “Rechts-extremistische PVV-gek noemt islam een ziekte”

 1. Hij haalt zijn nieuws toch echt uit de kwaliteitsmedia .. Pow-nieuws is al bijna zo goed als Stormfront …

 2. “De Roon is overigens de zelfde “parlementariër” die de Turkse premier Erdogan een “islamitische aap” noemde.”

  Alsook landen waar wij decennia lang nauwe (handels-)betrekkingen mee hebben, continu afdoen alszijnde “knoflooklanden”.

 3. Het Fascisme van de PVV is dan net zo goed een virus. Die vind ik nog gevaarlijker dan de Islam.

 4. @3 Het Fascisme van de PVV is dan net zo goed een virus
  en dit virus wordt gevormd door PVV bacillen zoals Raymond de Roon

  Grappig overigens dat de voornaam van dat heerschap ‘wijs beschermer’ betekent. Terwijl ik toch dacht dat de de betekenis ‘onwijze angstkip’ is.

 5. Ik heb inderdaad Neerland’s nationale huilbaby Lodewijkje-huilie-huilie-Asscher en zijn witte puntmutsenbrigade hier nog niet over gehoord. Zoals bijvoorbeeld ook die extreem rechtse vunzeling en ex TK-lid voor het CDA Ger Koopman die op 23 februari j.l. wel heel snel was met dit te twitteren: “Altijd scherp blijven tegen mensen die vrijheid van meningsuiting verwarren met recht om alles te mogen zeggen”.
  Benieuwd of ie zijn fascistische kameraden uit Bruin I nu ondubbelzinnig zal afvallen…
  Zo ook benieuwd of mevrouw Jorritsma ook deze hufter het gemeentehuis van Almere uit zal gooien.

 6. En dan heb je ook nog het voetbal-virus en het schaats-virus, als ik me goed herinner. En binnenkort slaat vast het oranje-virus weer toe.

  Ja, Lubbers zei het al: “Nederland is ziek”:

 7. Niet alleen Nederland, Harm.
  _
  @5, wat is er mis met deze tekst?
  “Altijd scherp blijven tegen mensen die vrijheid van meningsuiting verwarren met recht om alles te mogen zeggen”

  Doe jij niet zo’n beetje hetzelfde?

  Scherp blijven op hen die _het recht op vrijheid van meningsuiting_ MISbruiken, om hun (rechts-)extremistische wanen te verspreiden? Niet alleen jij, ik kan met gemak meerdere alhier op Krapuul aanwezige personen aanwijzen. Dank aan ‘zullie allemaal’, overigens) En wat dat aangaat, niet alleen maar hier op Krapuul.

  M.i. een keurig nette tweet, met terechte woorden.

  Dat ik persoonlijk, Ger Koopman(s?) een incompetente lamlul van een, notabene christelijke, politicus vind, staat daar verder los van. Dat is niet meer dan ‘mijn mening’, welke ik evt. ruimschoots kan onderbouwen. Iets wat helaas bij sommigen ontbeert. Onderbouwing van. 😉

 8. @7 Een keurig nette tweet, met terechte woorden?

  Effe kijken waar ik dat moet inschalen op ziek-zieker-ziekst meter. Gezond klinkt het in ieder geval niet.

 9. Ach, Harm, ondanks dat jij ergens in het zuiden des Amerikas bent, wil ik je wel even een kotsbakje aanreiken, hoor. Bij deze: pak die oranje emmer, die daaro linksachter in je bij elkaar gevlochten hut staat. ;-p

 10. @9 Hmmm, je reflexen zijn duidelijk goed in orde, maar voor het overige ziet het er niet best uit.

 11. @5, Die tweet is afkomstig van iemand die met twee maten meet. Die er als de kippen bij is jvdheuvel de les te lezen en huilie huilie over te doen maar die wel één van de trouwste en fanatiekste steunpilaren was van dat racistische gedrocht Bruin I met diezelfde van Roon. Weet hoe dat in normaal Nederlands dan heet? Hypocriet. Maar jij mag best vinden dat ik hetzelfde doe hoor.

Reacties zijn gesloten.