Binnenkort in @trouw: “Nederland ergste Joden-hater sinds Adolf Hitler”

Vulploegmedewerker in Nederlandse supermarkt
Vulploegmedewerker in Nederlandse supermarkt

Ik zal Elma Drayers volgende columpje wel even typen:

Blijkbaar zijn die zes miljoen Joden tóch voor niets gestorven nu Nederland over is gegaan tot niets-ontziende “Kauft nicht bei(m) Juden!” maatregelen. Sinds Bolkestein op spectaculaire wijze onthulde dat er in Nederland geen Jood meer vrij kan rondlopen, is het van kwaad tot erger geworden. Tegenwoordig is de hysterische Joden-haat niet beperkt tot malle blogjes maar nu worden de Joden ook al geschoffeerd in de supermarkt.

Ik citeer  de Israëlische vicepremier Eli Yishai: ”Het is vreemd dat Nederland geen stappen onderneemt om Joden die tijdens de Tweede Wereldoorlog alles hebben verloren volledig te compenseren, maar het wel nodig vindt Joodse producten van een stempel te voorzien”, zei hij vrijdag tegen de Israëlische krant Yedioth Aharonot (nu)

Hij had moeten zeggen dat de Joden in Nederland vroeger ook al een stempeltje kregen maar dat schrijf ik volgende week wel in VERZETSBLAD Trouw.

 

4 gedachten over “Binnenkort in @trouw: “Nederland ergste Joden-hater sinds Adolf Hitler””

 1. “… maar het wel nodig vindt Joodse producten van een stempel te voorzien”
  Weer een die “de joden” en de misdaden van de staat Israel door elkaar haalt. Vindt mevrouw Drayer het dan gek, dat sommige moslim-jongeren dat ook doen?!

 2. Ik heb voldoende bewijs voor een iets afwijkende versie die sinds Bolkestein, Verdonk, Wilders & Cie (VVD) enige deel van het volk in deze richting beweegt:

  “Kauft nicht bei(m) Ausländer!”

  Moderne varianten.

 3. He gelukkig
  je hebt CIDI Joden en ook andere Joden

  De organisatie Een Ander Joods Geluid is juist blij met de speciale labels. “Dit is een goede stap om ervoor te zorgen dat bedrijven in de nederzettingen niet langer profiteren van toegang tot de Nederlandse markt”, aldus Jaap Hamburger, voorzitter van Een Ander Joods Geluid. De organisatie wil producten uit de nederzetting volledig weren.

  Hamburger…….sorry dat ik hinnik van de lach

 4. Alles bij elkaar geteld heeft Timmermans lef. Dit hadden we op die post lang niet gezien.

Reacties zijn gesloten.