24 gedachten over “ES SPRICHT DER FÜHRER”

 1. Kijken of ze het beter doet dan het gemiddelde Vaderlandsche jandoedel Journaille. Een paar kritische vragen, beetje tegengas, dat soort dingen, zoals O’Keefe.
  A.u.b. een recensie hier.

 2. @2, U verwacht toch niet iets van kwaliteitsjournalistiek van iemand die in alle ernst denkt dat een ‘middeninkomen’ op ongeveer Euro 150.000 Euro p.j. zit????
  http://www.youtube.com/watch?v=lhDTDZm6mVE
  POWNed, WNL, P&W..ik begins steeds meer redenen te zien om de tv de deur uit te gooien en ik keek toch al zo weinig.
  Overbodig te vermelden dat ik vandaag ook de ongetwijfeld weinig verheffende vertoning niet zal aanschouwen.
  Trouwens, ik neem aan dat de ‘Gleichgeschaltete Pressë’ wel uitgebreid ‘verslag’ zal doen van het gebasel des Führers.
  Elma Drayer krijgt trouwens in het regime Wilders de functie aangeboden van Reichspropagandaminister.

 3. Eva Jinek is niets meer of minder dan een propagandahoer van Wilders, wie van haar en haar omroep ook maar iets anders dan gekirde applausjes voor iedere bekscheet van haar Fürher verwacht leeft op een andere planeet ..

 4. @5, Sorry, ik kan het niet opbrengen te gaan kijken. Mijn maag kan er gewoon niet tegen.

 5. “resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst ” maar doen wel het ergste vrezen ..

  De enige reden waarom Jinek een ietsje pietsje krities zou kunnen zijn is een scenario waarin zij een vraagje stelt en Wilders een uur geeft om dat ontkennend te beantwoorden , natuurlijk op een volledig irrelevant onderwerp . Maar ik vermoed eerder dat hij al die tijd over de drie turkjes zal fulmineren ..

 6. @8, Gelijk heb je. Bovendien, zoals ik al zei: je zult vast wel via de ‘gleichgeschaltete Presse’ de intellectuele hoogstnadjes vernemen van ‘der Führer’. Want zo werkt het tegenwoordig in deze extreemrechtse TMG dictatuur waar mensen die stelling nemen tegen fascisme middels absurde beschuldigingen, terreur en bedreigingen kapot en monddood worden gemaakt: je ontkomt – net als met die nationalistische hysterie inzake die jandoedel die op 30 april zijn feestje heeft – niet aan het lawaai van fascistisch Nederland al zou je het wíllen.

 7. Stap toch eens uit dat droevige, miserabele leventje van azijnzeikers en vooringenomenheid.

  Het kan natuurlijk ook een historisch interview worden.
  Zo één waarvoor later gevraagd wordt waar was JIJ op zondag 10 maart om 09.30uur?

  En dan moeten jullie smoezen verzinnen zoals dat je nog achter de billen van de vrouw of man lag, of met de kinderen naar Artis onderweg. Of ronduit liegen omdat je uitzending gemist stiekem hebt gekeken.

  Aanschouw de blonde Messias die met slechts 14 discipelen meer dan één miljoen volgelingen heeft en gans Nederland al jaren in verwarring brengt. Dat heeft zelfs Jezus Christus nooit voor elkaar gekregen en dat was toch echt een Superstar in zijn tijd.

  Aanschouw Eva Jinek, die met een dubbel paspoort in haar handtas, de man van de één paspoortpolitiek bevraagt over wat ons allen diep interesseert.

 8. @11, mooi! Gaarne verslag van minimaal een half A4tje van de uitzending en niet alleen maar over de borsten van Eva

 9. Wees niet op voorhand een tempelbewaker van het enige juiste politiek denken. Sta open voor zijn gedachtegoed. Hij weet als geen ander hoe de wereld in elkaar zit gezien zijn internationale contacten.

  Aanschouw de man die in zijn eentje de hele wereld over trekt, slechts begeleid door gesubsidieerde beveiligingspenoze om zijn boodschap te verkondigen.

  Aanschouw de man die niet bang om opportunisten uit zijn beweging te flikkeren.

  Aanschouw de man die van halve en hele criminelen in zijn beweging afscheid neemt, iets wat ze bij de VVd en cDA niet willen en niet doen.

  Aanschouw de man die een beweging uit de grond heeft gestampt waar onze Minister President Mark Rutte diep respect voor heeft en volstrekt normaal vindt.

  Aanschouw de man die zijn leven opoffert voor het heilige doel wat hij zich gesteld heeft. Gelijk die persoon die dat lang geleden ook deed en ZIJN beweging nog steeds het Journaal dagelijks weet te vullen.

 10. @11 vooroordelen, vooroordelen:

  Der typische Stronach-Wähler ist in Österreich ein alter Bekannter. Er gleicht dem durchschnittlichen Haider-Strache-Scheuch-Wähler: männlich, eher antiintellektuell und zornig.

  anti-intellectueel waren ook Mao en Pol Pot en de Birmeese machtshebbers. Niks nieuws onder de zon.

 11. Wauw………………..wat ben ik blij dat ik het programma heb gezien en opgenomen heb op USB, harddisk, DVD, CD en video.

  Dit was het moment dat heel Nederland in het verzet komt. Dat ik dat heb mogen meemaken.

  tekenverzetaan.nl
  al bezweken onder de vele belangstelling.

  diep onder de indruk van de man die Nederland gaat redden.

 12. Goed interview, dat kan die Eva Jinek toch best. Jinek hamerde op de impotentie van Wilders als politicus omdat hij steevast weigert samen te werken en hij zo onbuigzaam is in zijn ideologische doctrine dat hij zijn achterban in de steek laat doordat hij ze heel veel belooft maar zo helemaal niets bereikt of zal bereiken.

  Wat voor Wilders geldt geldt eigenlijk voor alle verstarde ideologen, zowel links als rechts van het spectrum. Ze zullen nooit wat bereiken in een samenleving waar men op basis van consensus regeert. Verstarde ideologen kunnen uitsluitend in een dictatuur functioneren.

 13. @Jaap, zo is het.

  De politieke gebeuren doet een goot gebied problemen omcirkelen. De consensus als gevolg hiervan, hoewel op punten vast gezet doet hetzelfde – een zo groot mogelijk cirkel politieke maatregelen omvatten.

  Daar binnen ontstaat de mogelijkheid voor gravitatie naar bepaalde centra van macht of principes net als de hedendaagse neoliberalisme en marktfetisjisme. De belangen hebbers trekken erg hard aan.

  Daardoor ontstaan ruimtes die handig zijn voor populisten in te komen. Helemaal verzopen in de consensus verliest men vaak de dynamiek van de ontwikkelingen uit het oog want bezig met eigen agenda.

  Daarom is het handig om oppositie te hebben die weer aandacht vraagt voor brandende zaken.
  Jammer is het dat in Nederland tegenwoordig deze functie is alleen aan de ultra-rechtse populisten overgelaten en links is een passief theedrinker.

 14. @18, Jaap

  “Ze zullen nooit wat bereiken in een samenleving waar men op basis van consensus regeert. ”

  Consensus is ook niet alles. Het voelt vertrouwd want we denken altijd dat het eigen is. Schijn bedriegt.

  Hitler en de zijnen hebben hun werk met de groot mogelijk consensus uitgevoerd. Dit is een nadenkertje voor de absolutisten van het consensus.

  Er is geen ideaal mechanistisch systeem.

Reacties zijn gesloten.