18 gedachten over “Geert Wilders is nu “het verzet””

 1. Jahoor Wilders steunt het verzet tegen de minderwaardige Europese untermenschen. De beuk er in.

  Dit zal zijn Duzeindjarige Nederlandsche Rijk weer Glorieus doen Verrijzen.

  Nu nog de steun van de CU en consorten.

 2. Van een volgend invalshoek bekeken is deze gebeurtenis tevens het bewijs voor de uiterste passiviteit van de gevestigde Politieke Elite omtrent de eindeloze bezuinigingsbeleid. SP inclusief.

  Totale passiviteit aan de linker politieke zijde terwijl het volk zucht onder de moordende bezuinigingen en er komt geen uitzicht.
  Links geeft afwezig. Allemaal neoliberalen geworden.

  Ik ben het met Wilders over zijn discriminatieve, xenofobe en racistische politieke opvattingen volstrekt niet eens maar hij heef weer ontdekt wat de mensen het meest pijn doet op dit moment. Met dank aan de zelfingenomen politieke elite.

 3. @1, “Nu nog de steun van de CU en consorten.”
  Die steun hebben ze vast al. Kees van der Staaij – dat gereformeerde creatuur van de SGP – is wel voor het uitroeien van volkeren.
  Het verbijsterende is dat voor zover ik weet, niemand in de politiek dat zwijn daarop heeft aangesproken.
  En wie zwijgt….
  http://www.frontaalnaakt.nl/archives/beschaving-3.html

 4. @1, En met een nationale huilbaby die als vice-premier er dezelfde opvattingen op na houdt ten aanzien van etnisch categoriseren als Wannsee-conferentie deelnemer Wilhelm Stuckart, komt het vast wel goed met dat ‘uitroeien’, ‘de beuk erin’ of hoe men het ook wenst te noemen.

 5. Ik vind die links naar breedlul wel zo deprimerend kan je daar niet eens mee ophouden. Een man die fondsen gaat werven voor zichzelf als Trouw mij uitmaakt voor de ergste jodenhater sinds adolf hitler.

  Wat m vervolgens is overkomen lijkt een beetje op karma en daar ben ik op zich best wel een voorstander van.

  Ik snap ook echt niet wat er zo briljant is aan zo iemand behalve dat hij de laatste tijd per ongeluk misschien een keer aan de niet zo verkeerde kant staat,.

  7 jaar geleden kreeg drayer nog bijna de Frontaalnaakt Free Speech award van m. Zoek maar eens op.

  Weg ermee dus.

 6. @5, Het was me wel duidelijk dat je Breedveld niet ziet zitten. Daarover verschillen we dan van mening en dat moet kunnen, het is m.i. helemaal niet eens relevant in hoeverre of we daar hetzelfde al of niet over denken.
  Die links heb ik geplaatst omdat ze a.h.w. een portaal zijn tot verdere informatie en ter onderbouwing van hetgeen ik beweer.
  Misschien zou je het ook op die manier kunnen zien: neutraal.
  Dat scheelt je een boel ergernis en heel veel energie.
  Energie die je in kan zetten voor deze site – je doet zeer goed werk volgens mij – en in plaats van Peter Breedveld zijn er wel anderen waar je je beter druk over kunt maken.
  Bijvoorbeeld omdat ze je op een zeer vunzige manier hebben bejegend.

 7. Net alsof Breedveld mij niet op een zeer vunzige manier heeft bejegend. Maar goed, afgezien daarvan heb ik er echt nog nooit iets gelezen dat iets toevoegde aan mijn ronduit zeer uitgebreide kennis en inzichten. Ook over de “CU en consorten” heeft Breedveld nog nooit iets geschreven dat niet ook al lang ergens anders, bijvoorbeeld hier op de site, te vinden is,

  Het is, kortom, geen bijzondere openbaring om iets van deze man te lezen. Althans niet voor mij.

  Ik vind het alleen een grote eikel. Ik wil je overigens absoluut niet verbieden om naar hem te linken maar vraag je in het vervolg aub af of het werkelijk iets toevoegt aan wat we nog niet wisten.

  Alvast bedankt.

 8. De moslim-terroristjes-in-de-dop die Geert Wilders vanochtend noemde, kunnen in elk geval van één ding niet beschuldigd worden, t.w. ontkenning van de Holocoaust. Nu nog kijken of er geen wetsartikel is dat het aanhangen van de Holocaust strafbaar stelt – want dat doen ze wél.
  Ironisch detail: door hun antisemitisme schieten ze ook in hun eigen voet, want ze behoren tot hetzelfde ras als de joden. Dus dan zouden ze ook moeten propageren dat zij zélf in vernietigingskampen vergast worden – een aantrekkelijk maar helaas weinig kansrijk vooruitzicht.

 9. @7, Beste JvdHeuvel, wat er tussen jou en Breedveld is, gaat mij niet aan. Als ik naar zijn stukken link, vraag ik mij altijd af of het iets toevoegt. Het is so wie so altijd een goede gewoonte als men zich afvraagt of hetgeen men opschrijft iets toevoegt; ik denk dat we het daar dan ook wel over eens zijn en ik probeer daar absoluut naar te handelen. Of dat laatste ook lukt….is niet aan mij om te beoordelen 🙂

 10. @8Peter Mulder , Turken zijn geen Arabieren hoor , en behoren ook al niet tot de Semitische volkeren .. Arabieren zijn trouwens maar 10% van de hele Moslimgemeenschap

 11. @7 Dat je beschikt over een zeer uitgebreide kennis en inzichten.wil ik graag van je aannemen. Ik zou alleen liever hebben dat je me daar deelgenoot van zou maken,

  in plaats van je krachten te verspillen aan de “War against Idiots”.

  Want geloof me, ook die is bijvoorbaat verloren.

 12. @12: Harm:

  Ja, jij ook, maar ik scroll me het leplazarus om je reacties te lezen, bundelen die hap ; )

 13. @12 Hoezo deze hele site gaat over war against idiots. Kan er niks mooiers van maken.

 14. @12, zou ik het iets milder willen uitdrukken – het is naast het gebruikelijke verbale discussie geweld ook meer iets van evenwicht bieden aan de ontwrichte door recht-extremisten, neoliberalen en socio-extremisten huidige maatschappij.

  Zoeken naar het middenpunt door de nodige tegengenwicht dagelijks te kunnen aanbieden.

 15. Andy Matie Grote-Chris Kleine-Chris Auwe-chris Elisabeht mitch koosje terien boso koleman en nog veel meer mensen steunen geert wilders stem op pvv en haat Rute

Reacties zijn gesloten.