Ondergedoken Shoa 2.0 openbaarder veegt stoep onderduikadres in ernstig geëscaleerd Arnhem

Why can't we live together
Why can’t we live together

Gezien de enorme super-rel over 3 Turkse pubertjes in een TV-programma dat niemand ooit ziet en de hierdoor ontstane burgeroorlog in Arnhem waardoor de escalatie-Turk moest onderduiken van de burgemeester, dit werd ons gisteravond nog toegeslist door Hanz Christian Elma Drayer op Radio 5 bij de Joodsche Omroep, ik zeg het maar even want de kans dat u het gehoord heeft is niet echt levensgroot, moeten er nu diverse Law & Order hotemetoten, ik noem bijvoorbeeld Ahmed “Fredje Teeven de 2e” Marcouch, worden ingevlogen om deze explosieve situatie te sussen. Je ziet het ook op het filmpje. Het is duidelijk De Hel van ’13.

6 gedachten over “Ondergedoken Shoa 2.0 openbaarder veegt stoep onderduikadres in ernstig geëscaleerd Arnhem”

 1. Tot hier toe doet Krikke zijn werk goed:

  “De burgemeester heeft betrokkene geadviseerd om tijdelijk ergens anders te verblijven om rust voor zichzelf en zijn omgeving te creëren. ‘

  Dit is ruim voldoende.

  Markouch zegt ook iets zeer zinnigs waar menig autochtoon Nederland les van kan nemen:

  “Zo iemand moet je niet demoniseren. De kinderen die dit zeggen moet je ook niet demoniseren, die moet je opvoeden.’

  Het laatste woord is waar de schoen in Nederland structureel wringt. Decennia lang heb ik mensen horen dat er geen opvoeding nodig is en de jongelui mogen doen wat ze willen.

  Het resultaat?

  O.a. de rellen in Haren en tegenwoordig de nationale hetze onder aanvoering van Wilders/PVV tegen buitenlanders/moslims c.q. minderheden in Nederland.

  Marcouch zegt het zeer goed – overal zou het met verplichte opvoeding en onderwijs een start naar een rustige en tolerante samenleving gegeven moet worden.

 2. Wat die pubers hebben gezegd, is niet misselijk en een tot de orde roepen is inderdaad aangebracht. Maar wel constructief. Alleen maar het vingertje omhoog met de mededeling “Zoiets mag je niet zeggen” is niet afdoende. Eens vertellen wat er werkelijk aan de hand is, zal ze hun fout doen inzien.
  Die pubers zijn het slachtoffer van een zorgelijke trend in Nederland en de wereld: vervlakking. Complexe problemen en situaties worden toenemend zwart-wit geprojecteert, de kleuren verdwijnen. Van de ene kant is dat nuttig, de complexiteit wordt toegankelijker gemaakt en iedereen kan zich beter een beeld vormen. Men moet er echter wel over blijven waken, dat niet ook nog de grijs-tonen verdwijnen.
  Voor mij is duidelijk, dat deze jongens de misdaden van de huidige en vorige Israelische regeringen, projecteren op het jodendom in het algemeen. Waarom? Omdat ze geleerd hebben, zwart-wit te denken en te be- en veroordelen. Het wordt ze dagelijks voorgedaan door de (vooral visuele) media en brulapen als Wilders. Dat er vele joden, binnen en buiten Israel zijn, die niet bepaald of helemaal niet eens zijn met deze bezettingspolitiek, is waarschijnlijk niet eens tot hen doorgedrongen. Waarom ook? Hun stem is klein en gaat verloren tussen het mediagenieke gebrul van de diverse contrahenten.

  Daarbij komt, dat een luid deel van de joden hetzelfde doet: een vereenzelviging van de bezettingspolitiek met het jodendom, of omgekeerd: kritiek aan Israel gelijk stellen met antisemitisme.

 3. Gezien de afkomst van die kinderen waren de uitlatingen van die pubertjes die volgens mij niet eens weten wat ‘jood’, “‘ Israël’ of ‘antisemitisme’ inhouden voor het Nederland van Elma Drayer natuurlijk een pracht aanleiding om onder een hoop gejoel en geblêr over ‘antisemitisme’ de trom van de haat jegens moslims nog eens flink te roeren.
  Zes miljoen doden inzetten om je xenofobie uit te dragen.
  Trouwens, ik ben benieuwd wanneer wijsneus en twitter-moeke Femke-ik heb overal een mening over die ik net als Wilders in 140 karakters er uitflap-Halsema de term ‘antisemitsime’ ínflatoir’ gaat vinden.

 4. @4, zou dat het zijn? Gebrek aan durf? Ik zou me namelijk nog een ander motief kunnen voorstellen….
  Maar goed, wat ik nog zeggen wou: over het verkrachten van de nagedachtenis aan de Holocaustslachtoffers en kindermisbruik gesproken…

Reacties zijn gesloten.