Republikeinen in de VS ‘muffe, oude, blanke mannen’ – niks nieuws dus

De Republikeinen in de VS hebben klop gehad in november. De Democraten hebben weer gewonnen met Obama. Uiteraard hebben de Republikeinen een commissie benoemd en is er een rapport gekomen. Met volgens de Republikeinen onterechte denkbeelden over hen;

Republikeinen in de VS worden gezien als bekrompen en muffe, oude, blanke mannen.

Kiezers vinden de Republikeinen eng en noemen het een partij van boekhouders.

“Veel minderheden denken onterecht dat Republikeinen ze niet mogen of ze niet in het land willen hebben.”

Kortom, prima rapport, waarheid is hard. Nu gaan die Republikeinen 10 miljoen investeren om de minderheden in de VS er van te overtuigen dat ze echt wel mogen blijven en welkom zijn (ja als ‘domestics’ en tuinman zeker?) en dat ze echt wel oprecht om mensen die minder hebben geven. Zouden ze vreselijk hebben zitten lachen toen ze dit rapport maakten? Wat dat betreft kunnen ze nog een hoop van de VVD in Nederland leren. Die hebben mensen met een laag inkomen wijs gemaakt dat de VVD er ook voor hen is.Wat een illusie! En het ergste is dat er te veel mensen die niks hebben nog zijn ingetrapt ook. Wat een afgang voor het denkvermogen van de Nederlander.

2 gedachten over “Republikeinen in de VS ‘muffe, oude, blanke mannen’ – niks nieuws dus”

 1. Wat de VVD betreft, blijf ik bij de analyse van de functie van de hypotheekrenteaftrek (HRA). Als een arbeider met veel moeite een hypotheek heeft gekregen, zal die angst hebben voor de afschaffing van de HRA. De VVD maakt zich sterk voor behoud van de HRA. Dus de kleine huizenbezitter die niet verder kijkt dan z’n neus lang is, stemt op de VVD, of erger op de PVV.

 2. @1 Tokkie dom en Elitair dom spelen in dit land onder een hoedje. Men roept liever NSB dan SP.

  Zelfs als elke dag de feiten in hun gezicht worden gesmeten. Er gaat werkelijk geen dag voorbij of is wel een corrupte VVDer, PVVer of (rechtse)PVDAer in het nieuws. Nee volgens de PVVers is de VVD nu links………
  Want links = slecht en meer niet… net als alle buitenlanders (die notabene door de VVD zijn binnengehaald als goedkope neo slaven).

  Op rechts zijn ze echt blind ik verbaas me echt elke dag weer.

  Gras is groen maar nee hoor volgens hen is het pimpelpaars met gele strepen.

  Dat eeuwige draaien en ontkennen. De meerderheid stemt op zijn / haar eigen ondergang. Liever in de hol van de baas dan solidair met je collega’s.

Reacties zijn gesloten.