Geert Wilders bij onderhandelingen regeerakkoord KKK kabinet Bruin I

Groot nieuws, Geert Wilders blijkt helemaal niet zonder verantwoordelijkheid voor komend kabinet in de Tweede Kamer te zitten terwijl Maxime en Mark het allemaal even regelen, nee hij doet gewoon volop mee aan het tot stand komen van zowel “het gedoogakkoord’ (wat een woord HA HA HA HA) als het regeerakkoord:

PVV-leider Geert Wilders praat niet alleen mee over het gedoogakkoord voor het minderheidskabinet van VVD en CDA, maar ook over het regeerakkoord, aldus informateur Opstelten. (Telegraaf)

Da’s handig, zo kan Geert precies aangeven wat hij wel, en wat hij niet in het regeerakkoord van KKK (Kopvoddentax, Knieschoten, Koranverbod) Kabinet Bruin I wil hebben. Hou er wel rekening mee, als dit fout gaat dan ligt het niet aan Geert Wilders of Maxime Verhagen, maar dan ligt het gewoon aan het thee drinken van (landverrader) Job Cohen.

Geert draagt ook geen verantwoordelijkheid over dit kabinet want dat heeft Maxime Verhagen gezegd. Maxime Verhagen heeft gezegd dat dit klopt dus dan zal het wel goed zijn.

1 gedachte over “Geert Wilders bij onderhandelingen regeerakkoord KKK kabinet Bruin I”

 1. Respecteer uw vijand!?
  Grap is dat Wilders geen verantwoording voor zijn rol in een minderheids meerderheids kabinet zou hoeven af te dragen.
  Grotere grap is dat Lubbers gisteren heeft laten weten dat er geen acute economische noodzaak was om tot een snelle formatie te komen, het trio kon er de nodige tijd voor nemen.
  Geniale Lubbers heeft, naast andere zinspelingen dat het nog niet klaar was, op bedekte wijze Rutte’s economische noodboodschap ontkracht.

  Alleen Pechthold wist Lubbers gisteren heel even te laten wankelen over zijn dubbel rol in dat Lubbers als enige optie ervoor gekozen had om zijn opdracht als informateur over te dragen aan het trio.

  HM samen met Lubbers als geniale voorzet om dit trio geen doorgang te laten geven?

  Op de Trouw fora heb ik bv. 2 reacties gelezen van zelf benoemde expertise, politicologen die slechts weergeven dat er een deugdelijke staatsrechtelijke analyse aan de info over de voornemens van het trio ontbreekt, grote twijfel dus over de uitvoerbaarheid..
  En verder:

  Wil HM het ferm bruine trio, w.o. Wilders met zijn anti grondwettelijke en staatsrechtelijke beginselen, beëdigen terwijl er andere opties mogelijk zijn?
  Draagt het trio bij aan haar en neerlands internationale belangen etc.
  HM heeft formeel wel niets in te brengen maar toch…daarnaast kan trio bruin als democratisch antwoord niet rekenen op een maatschappelijk draagvlak.

  Het lijkt er m.i. sterk op dat het nog niet verder dan een groot schimmen spel is..
  Ik ben dus benieuwd welk faal scenario er tijdens de Ivo Opstelten onderhandelingen uit zou kunnen komen.
  En zie daar vijand Wilders als de grote winnaar met meer zetels en macht in het verschiet!

  Behalve als de oppositie eensgezind slim genoeg zou zijn om Rutte en Wilders met 1 ferme zet mat te zetten:

  Grote winnaar Rutte zoekt het zelf verder uit!
  Wilders doet het in zijn broek omdat hij geen PVV regeringsVVD kabinet kan leveren, en dit kenbaar zal moeten maken.,
  Rutte op zoek naar gedoog varianten ha ha ha!

  Ik zie de oppositie hier helaas niet voor aan dus zal er een midden kabinet PvdA, VVD, CdA + of iets dergelijks wordt onderzocht…..met een ongeschonden Wilders etc…

  How about that, wishful thinking?
  Nee, bepaald niet. Ik hoop juist op bruin trio 1 om de bruine wind van Wilders uit zijn zeilen te halen…..Stichting Henk en Ingrid zullen er merendeels financieel op achtertuit gaan, wellicht meer politie op straat maar veel meer rottigheid en dreiging vanwege Wilders vrijheid zijn anti Islam,gescheld en haat boodschap binnen en buitenland te verkondigen, geen daling moslim asylzoekers etc..

  Denkt er nog iemand, zoals ik dat doe, dat we nog in het dubbele schimmenspel stadium naar een kabinet toe zitten?

Reacties zijn gesloten.