23 gedachten over “Foute vriendjes steunen Geert”

 1. Militanten van de radicaalislamitische Talibanbeweging hebben zeker tien hulpverleners vermoord in Afghanistan , en die worden N.B geholpen door de PvdA . De PvdA wilde nooit naar afghanistan , omdat de Taliban hun vriendjes zijn . En omdat de regering ons leger niet snel terug riep , stapten zij uit de regering , en lieten nederland aan hun lot over . En ach , van bommel ging naar palestina om te protesteren tegen Israel , en daar zij niemand iets over.

 2. Aan de ene kant wel grappig zo’n reactie (klok en de klepel, onsamenhangend, van de hak op de tak); anderzijds kun je zwaar depressief worden bij de gedachte dat zoiets ook stemrecht heeft.

 3. Ochlocratie, de perversie van democratie: de heerschappij van de goot
  Ploertocratie noemde een docent van mij het ooit

 4. De beste manier om Democratie te ontkrachten is door er voor te zorgen dat de scholing van “het Volk ” zo slecht is dat ze vatbaar zijn voor de drogredenen waar groepen als de EDL , UKIP , PVV, Vlaams Belang ect ect …
  Vooral niet leren krities te denken .. Gezien wat ik mij van het vroegere katholieke onderwijs kan herinneren niet zo vreemd dat Wilders het goed doet beneden de Moerdijk en in Limbabwe

 5. Al Bakrastani : laten we niet vergeten dat we Wilders voornamelijk te danken hebben aan de jihadistische bommenleggers zoals die van Hizballah, waar U blijkens het vlaggetje naast Uw naam mee sympathiseert. De pot en de ketel, weet U wel?

 6. Hezbollah is een legitieme verzetsbeweging pas ontstaan nadat de Zionnazi vrienden van Wilders verschillende keren Libanon zijn binnengevallen , EN een legitieme partij in Libanon …

 7. Ach, ben ik wel ongelukkig aan mijn ogen. Ik zag een ophaalbruggetje in de avatar van Al Bakrastani. 🙄

 8. Het zou fijn zijn als niet zoveel mensen zich niet door een jij-bakkende trol lieten afleiden. De eventuele fouten van andere partijen heffen de fouten van Wilders niet op.

  The English Defence League is een gewelddadige racistische club. Als Wilders werkelijk zo pro-beschaving en democratie was, dan zou hij niet zo goed kunnen opschieten met dat soort figuren. Dit is niet een foutje of een incident want hij is bevriend met meer van dat soort clubs en individuen in diverse Westerse landen.

  Zelfs als dit zijn enige foute vrienden waren, dan nog zou Wilders ernstig verwijtbaar zijn. Als Politicus hoor een organisatie goed te onderzoeken voor je daar mee gaat samenwerken.

 9. @6

  “Wilders voornamelijk te danken hebben aan jihadistische bommenleggers”

  Goh, als het om Wilders gaat kun je wel actie-reactie zien.

  En bij Hezbollah, Hamas, enz. ? Israël’s bezetting —> Hamas; Israël’s invasies van Libanon —> Hezbollah; Amerikaanse inmenging in het Midden-Oosten —> 9/11, enz.

 10. Dat Wilders opgekomen is dankzij de jihaditische bommenleggers is onzin natuurlijk.

  Actie-reactie in geval van Wilders:

  Veranderende bevolkingssamenstelling NL/Europa —> opspelende xenofobe gevoelens (een normaal en universeel voorkomend verschijnsel)

 11. Het lijkt mij geweldig 30 oktober alleen Wilders en de foute vriendjes te zien bij het gerechtsgebouw.

  leuke televisie.

  en de rest van Nederland thuisblijven dan. ik gun ze geen enkel treffen. laten ze zich maar “laten zien”. met knuppel en bivakmuts.

  tot nu was er gelukkig ook GEEN andere aandacht voor de “lijder” (want ziek).
  alleen wat volgertjes en nog uitgenodigd ook. het waren er weinig. 😆
  die met gezichtje op tv wilden.

 12. @ Jos e.a., het lijkt mij eerder dat je niet helemaal snapt waarom de reactie van Elly wel degelijk on topic en van belang is. Het geeft namelijk goed aan dat je op deze manier over iedereen wel wat kan verzinnen, bijv. een kop als “Taliban steunen PvdA”.
  Zover ik weet heeft Wilders niet gevraagd of de EDL kwam demonstreren, en is er weinig reden om aan te nemen dat Wilders fan is van de EDL.
  Andersom zal dat laatste ongetwijfeld het geval zijn, maar dat valt Wilders niet aan te rekenen.
  Wat dat betreft slaat bijvoorbeeld Sofie ook helemaal de plank mis.

  Of is Wilders echt pro EDL? Laat dan zien waaruit dat blijkt!

 13. p.s. ik vind het uiterst dubieus als demonstreren wordt gezien als het uitlokken van (raciaal) geweld.
  Ik geloof best dat de EDL een heel vies clubje is, maar er is iets goed mis met de moslims als zij zich door de EDL opzettelijk tot geweld laten verleiden.

 14. Wij letten wat strikter op op wat wel en wat niet on topic is dan je misschien bij andere websites gewend bent.

 15. Een minder strikt beleid zou wel de verhalen over game beurzen in een topic over politiek verklaren 😉

 16. pardon? Bannen staat je vrij natuurlijk maar ik ben me oprecht van geen kwaad bewust. Zover ik weet bleef ik on topic.
  Ik wijs er slechts op dat de titel van dit artikel niet juist is, of in ieder geval niet door het artikel gestaafd wordt. Tenzij de auteur een aparte definitie voor het woord “vriendjes” hanteert. Mijns inziens is vriendschap wederkerig.

 17. Aangezien je er in het andere topic ook over bent begonnen (off topic dus) staat daar je antwoord.

Reacties zijn gesloten.