Fout vriendje van Geert wil alle moslims en alle “liberals” dood

En we blijven maar schrijven over Geerts foute vriendjes.

Vandaag maar weer eens over SIOA (Stop the Islamization of America), een clubje waar PVV’er Geert Wilders graag zaken mee doet.

Dit is de club die het protest organiseert tegen de Ground Zero Moskee. Je weet wel, die moskee die zo vreselijk erg schijnt te zijn dat Geert Wilders daar op 11 september tegen gaat demonstreren in de USA.

Dit wordt zelfs de eerste actie op het gebied van buitenlands beleid van KKK Kabinet Bruin I. PVV verkiezingsprogrammapunt “de strijd tegen de islam wordt kernpunt van ons buitenlands beleid” in de praktijk zeg maar.

“Rutte en Verhagen moeten daar maar aan wennen” aldus Geert. Dat zullen ze wel doen. Wij niet.

Anyway, medeoprichter van SIOA John Joseph Jay wil alle moslims en alle liberals dus dood. Citaatje:

buy guns. buy ammo. be jealous of your liberties. and, understand, you are going to have to kill folks, your uncles, your sons and daughters, to preserve those liberties.

En nog veel meer van dit soort leuke citaatjes bij onze vrienden van Loonwatch.

Dat je weet wat voor vlees je in de kuip hebt.

Gerelateerd bericht: SIAO mede oprichter en bestuurslid roept op linkse familieleden en moslims te doden (daar doet deze gek nog mee in de comments ook :mrgreen: )

24 gedachten over “Fout vriendje van Geert wil alle moslims en alle “liberals” dood”

 1. LOL hier is het rustig. maar verder worden op internet deze berichten afgedaan als “spam”.

  jammer dat het niet gelezen wordt. nu weet men nog niet waar de “lijder” (ziek is ie) mee bezig is.

  onbegrijpelijk

  quote
  “Rutte en Verhagen moeten daar maar aan wennen” aldus Geert. Dat zullen ze wel doen.
  unquote

  dit is toch meer dan voldoende om te zien dat men totaal op de verkeerde weg is. straks ook nog exit vvd en exit cda. ik kan niet geloven dat men denkt met gedoog Geert door te kunnen gaan.

  en wat het zegt van Rutte en Verhagen. wel veel duidelijkheid tegenwoordig, ook al speelt het zich af in “stilte” tot nu.

  het is beschamend. Nederland de risée van de wereld inmiddels.

 2. hmm –

  quote
  This proposed project is about promoting integration, tolerance of difference and community cohesion through arts and culture. Cordoba House will provide a place where individuals, regardless of their backgrounds, will find a center of learning, art and culture; and most importantly, a center guided by Islamic values in their truest form – compassion, generosity, and respect for all.
  unquote

  positief nieuws. wie kan daar iets tegen hebben? men kan er van leren, dat wel.

 3. Maar Info, wat dacht je dan van zo’n zwembad en expositiezaal in dat centrum?! Het kan toch haast niet bedreigender! 😎

 4. Wilde Geert

  wat is daar “bedreigend” aan?

  quote
  The site will contain tremendous amounts of resources that otherwise would not exist in Lower Manhattan; a 500-seat auditorium, swimming pool, art exhibition spaces, bookstores, restaurants – all these services would form a cultural nexus for a region of New York City that, as it continues to grow, requires the sort of hub that Cordoba House will provide.
  unquote

 5. Elkaar ontmoeten in het zwembad is levensgevaarlijk! Je loopt het risico elkaar aardig te gaan vinden! 😎

 6. Vooral als het geleid word door Aardige mensen als Imam Faizal en zijn vrouw Daisy …

 7. Wilde Geert,

  inderdaad, het risico elkaar aardig te vinden kan ontstaan door een ontmoeting.

  woon tussen 18 miljoen mensen. merendeel moslims. niet allemaal praktizerend. veel aardige mannen, vrouwen en kinderen ontmoet. allemaal verschillend en toch veel gemeen. laat maar lekker ontmoeten en leren van elkaar al die verschillende mensen en culturen. het zal hun leven verrijken.

 8. veel mensen zeggen dat wilders een ‘aardige man’ is

  derhalve ben ik pertinent onaardig 😎

 9. @9. Excellentie Zwembad. wat een vraag om aandacht en off topic geneuzel van u.

  maar goed, ben weg hier.

 10. #9. Zwembad. onzin verder. heb het genoegen gehad 1 1/2 uur met B. Madlener te praten (en soms met de beveiliger). wel daar zat nix aardigs bij. een Wilders Kloon. ontmoeten betekent niet altijd dat je iemand “aardig” gaat vinden.

  maar de groeten.

 11. Aardige mensen daar gaat het hier niet om. Het gaat om een triomph moskee (met een sharia zwembad en sharia kunst) die de islamisering van USA en tevens Europa moet bevorderen. USA en Europa zijn twee fronten van een hele oude oorlog van de moslim tegen het christelijke, blanke, westerse wereld. profeet hammed vocht tegen het Westen – het byzantijnse rijk, latere misselijke psychopaten als hun voorganger hammed vochten tegen Griekenland, Rome en Spanje. Later tegen Frankrijk, Oostenrijk, Polen en Duitsland..en de bloeddorst van moslims gaat door en hun triomph moskees word maar gebouwd. We moeten hen stoppen..voor onszelf, onze kinderen en klein kinderen, vooral onze dochters en klein dochters die een verschrikkelijk lot onder islam zullen krijgen. Maar denk als man maar niet dat het beter zal zijn..Seksueel misbruikte jongentjes en jongens valt niet onder de straf van homo’s. Kinderrechten zijn niet belangrijk van noch meisje, noch jongen, onder islam. Het is verschrikkelijk te bedenken welk leed kinderen, die nu in moslimgezinnen ondergaan. Mishandeling in fysieke, psychische vorm of het aanschouwen van die mishandeling door de eigen vader op de moeder. Dat psychaten en geweldadig geschiften voorkomen is dan geen wonder, met het inteelt probleem dat de geschiftheid slechts doet toenemen.
  Ik voel medelijden maar met medelijden red ik niemand. Dit moet bevochten worden, openbaar, benoemd worden, overtreding gestraft en eventueel ernstige dingen als het doen uitzenden van moslims. De spanjaarden hebben het eeuwen geleden eerder gedaan, omdat onder het moslim juk, het leven ondragelijk was. Bij de Algerije onafhankelijk oorlog zijn 2 milioen fransen gedeporteerd uit Algerije. Niemand dit daar verontwaardigd over reageerd doordat een stigma van kolanisatie als bij voorbaat fransen schuldig maakt. Nu zijn de rollen omgekeerd. Wij worden gekolaniseerd en mochten om ons te bevrijden regels stellen, zelfs de ernste: deportatie.

 12. #13. Zwembad, “LET OP” is voor iedereen. ook voor u neem ik aan.

  ga eens fijn reageren op #14? dat kunt u vast wel “inhoudelijk”.

  ik moet weg. beetje 😥 van die reactie ook trouwens. gelukkig geen tijd en fut.

 13. Delilah , het word helemaal geen Moskee , laat staan een Triomph moskee ..
  voor de rest bijt u maar lekker door in uw zeker niet Persische tapijtje , want uw opsomming van leugens en onwaarheden , Christenlijke Taqiyya om het zo te zeggen is te absurd om op te reageren …

 14. Ja en on topic reageren aub. Delilah. Dit gaat over een vriendje van Wilders die alle moslims en alle linkse mensen dood wil.

  Als je je geroepen voelt om dat hier te gaan verdededigen; ga je gang.

  Maar als je off topic wil lullen dan gaat de stekker eruit.

  Het staat hier gatvedrie niet voor niks met doodshoofd erbij vet gedrukt.

 15. Zeg schrijver, hanteer je het woord vriendje in je persoonlijke leven ook zo makkelijk ? Meneer Jay heeft nog nooit met Wilders gesproken, laat staan dat ze bevriend zijn.
  Het enige wat ze delen is een afkeer van het nieuwe gebouwencomplex met moskee in New York.

 16. @18 hoe weet jij dat, dat dat het enige is dat ze delen? En dat ze nog nooit met elkaar gesproken hebben? Jij weet er meer van, vertel.

 17. Ik ben ook tegen de terreur van de islam .
  Maar ook tegen de super terreur van de joden in Israël !

 18. Terreur vinden ze in de VS niet leuk .
  Pearl Habor zijn ze nog niet vergeten , en zorgde voor een grote ommezwaai in WO2 .
  9 / 11 was een soort pearl Habor , en dit heeft de VS voor altijd wakker geschud .
  De moslim wereld zal dit verraad nog vaak moeten aanhoren .

Reacties zijn gesloten.