Schippers (VVD): banken redden pervers dus ziekenhuizen mogen de kolere krijgen

Hoe verknipt in je zielige hoofd kan je zijn als je failliete ziekenhuizen niet wil steunen, juist omdat de bankensteun al pervers was? Daar moet je toch echt een VVD’er voor zijn. Blijkbaar komt de derrie nu ook al naar buiten:

Dit is de stad Nederland. Als ik rondspuug in de Randstad, dan raak ik vijf ziekenhuizen (NRC).

Zo kennen wij onze minister van Volksgezondheid! Laat ze doodvallen die ziekenhuizen! Sterf ziekenhuis sterf! Spuug kots braak! BAM weer een ziekenhuis niet gered.

Wat een heldin.


Edith Schippers (VVD) in actie

6 gedachten over “Schippers (VVD): banken redden pervers dus ziekenhuizen mogen de kolere krijgen”

 1. U weet dat uitspraken van politici moeten ontcijferd worden om de juiste betekenis te kunnen weergeven.

  De uitspraak van de Minister in dezen is dat redden van banken vanzelfsprekend is, ook al vinden dit anderen dan haar het misschien pervers (naar haar eigen denken). Kijk ziekenhuizen die voor de gezondheidstoestand van de Nederlanders moeten zorgen, mogen van haar gewoonweg barsten.

  Hier is de splitsing: een arts heeft weliswaar een eed afgelegd om zieke mensen te helpen, Schippers heeft dat niet gedaan en blijkbaar mogen zieken mensen van haar dan oprotten.
  Of iets in die zin, maar het is niet haar zaak om zich met zieke mensen te bemoeien, ook van hoofd van haar positie van minister uit. Haar taak is op poenstroom naar de verzekeraars te letten. Klaar.

  Het grootste bewijs ligt in de terminologie die uit haar mond gemakkelijk vloeit: ” Als ik rondspuug in de Randstad, dan raak ik vijf ziekenhuizen.”

  Blijkens is haar manier van communicatie met zieke mensen door middel van spuug die uit haar mond komt.

  Persoonlijk heb ik nooit in mijn leven gedacht dat een Minister die over de gezondheidszorg in Nederland aangesteld is, deze blijkbaar zeer natuurlijke voor Maaskantje benadering, in haar mond zal nemen.

  Maar misschien wil ze hiermee naar de titel Koningin van Maaskantje meedingen?

 2. Een VVD’er die het woord ‘pervers’ in de waffel neemt? Dat noem ik nou pervers.

 3. Haar remedie omtrend het betalen van de kosten indien een ziekenhuis omvalt slaat op niets .Of wij de spaarder of belastingbetaler wel gedwongen een bank mogen redden ,wat past in het vvd denken .Dan zou ik zeggen liever een ziekenhuis .Maar deze totaal van enige kennis verheven ,kleed liever de zorg totaal uit inplaats van de oorzaken van de stijgende kosten aan te pakken .maar deze plucheplakster komt dan aan haar achterban werkzaam bij de zorgverzekeraars .De stompzinnigheid van haar beleid is alleen gebaseerd op de kosten nog verder te laten stijgen

Reacties zijn gesloten.