Paasboodschap Elsevier: kutpaus is een gore socialist

Best leuk dat de nieuwe paus een vriendelijke uitstraling heeft en voeten van gevangenen kust en zo, maar dat wil nog niet zeggen dat hij de socialistische leer van de katholieke kerk moet uitdragen. Dat is namelijk slecht voor de armen. Armen zijn juist gebaat bij een zo ongebreideld mogelijk kapitalisme. Er zijn miljarden armen op deze planeet die dit zullen beamen. Interessant hè? Ik las dit voor u in de Elsevier. Blijkbaar een soort Speld.

6 gedachten over “Paasboodschap Elsevier: kutpaus is een gore socialist”

 1. Deze, van één of ander gemankeerde die zich ‘Engel’ noemt is ook…hoe zal ik het zeggen?…aandoenlijk:
  ‘Het is zo in Zuidamerika of in een 3de werelds land, de armen hebben de rijke nodig en anders om ook. Het is altijd zo geweest en het blijft ook zo.
  In Europe hebben we de socialisten, die willen alles ‘verdelen’ …(?)dus…etc.
  Een Zuidamerikaanse, gewone middel klas familie met minder dan een gemiddeld inkomen heeft een kok of dergelijks in huis, doe je dat niet of wil je geen nemen ben je er super slecht mens voor de anderen! Niks van begrijpen? dan aan Maxima vragen.’

  Zie hier het ‘inzicht’ in het wereldgebeuren van één exemplaar uit de populatie welke de onzinnigheden van de Eliannetjes, de Drayertjes, de Brussentjes, de Paternotte’tjes, de Niemöllertjes, de Wildersjes en noem ze maar op, voor zoete koek slikt.
  Soms aandoenlijk, meestal in- en- intriest.

 2. Gerry van der List, oud-columnist van de Volkskrant, het ging toen al helemaal fout met dat blad.

 3. En trouwens: welk ‘groot licht’ zei ook alweer dat Hitler een socialist was?

 4. @4, Weet je zeker dat jíj de auteur was van dat verhaaltje en niet één of ander moreel gedegenereerd geval luisterende naar de naam Martin Bosma? Trouwens de zin : “Nou ja in ieder geval zaten uiteindelijk dus zo goed als alle linkse tegenstanders van de nazi’s in de gevangenis, of in een concentratiekamp, of ze waren gevlucht, ‘onverklaarbaar verdwenen’ of vermoord” zou zo uit de CV van de schoonvader van die malloot kunnen komen die eind volgende maand zijn stukje gaat opvoeren.

Reacties zijn gesloten.