“Marokkanendebat” heette helemaal geen “Marokkanendebat” zijn jullie achterlijk of zo

Zoek de verschillen
Zoek de verschillen

Al dagenlang hoor ik mensen (al dan niet verbaasd) reageren over de naamgeving “Marokkanendebat” en waarom dat al dan niet kwetsend zou zijn voor Marokkanen. “Marokkanendebat”, dat is toch helemaal niet kwetsend? Ook Maurice de Hond, onze superzondagheld had het maar eens nagevraagd bij zijn populatie: “Het debat n.a.v. het overlijden van de grensrechter van Buitenboys in Almere kreeg een extra lading doordat de PVV dit debat het “Marokkanendebat” noemde”. Veel mensen vonden “Marokkanendebat” wel degelijk kwetsend.

Nou , ik heb nieuws voor jullie. Het debat heette: Dertigledendebat over ‘het Marokkanenprobleem’.

Nog afgezien van het feit dat je met “het Marokkanenprobleem” een hele bevolkingsgroep, waar in overgrote meerderheid toch echt helemaal niets mee aan de hand is, over één kam scheert, wat dus inderdaad not done is, en wat het dus met name sickening maakt dat “beschaafde” partijen, zoals de PvdA, dan over dit “probleem” gaan debatteren, hiermede dit “probleem” salonfähigmakend, maar dat moet ook wel want het betreft hier uiteraard het bestaansrecht van mr. participatiecontract, Lodewijk Asscher de etnische categoriseerder, afgezien daarvan dus, acht ik de kans maximaal dat de PVV bewust voor de benaming “het Marokkanenprobleem” heeft gekozen met een dikke vette knipoog naar de (Eindoplossing van) “het Jodenprobleem”.

Wie meer wil weten van dit debat, bekijke bijgaande video:

2 gedachten over ““Marokkanendebat” heette helemaal geen “Marokkanendebat” zijn jullie achterlijk of zo”

 1. Het vergssen en doodschieten van miljoenen joden en zigeuners heette destijds ook niet ‘vergassen’ en ‘doodschieten’. Het heette ‘Evakuierung’, ‘Sonderbehandlung’ , ‘Umsiedlung’.
  En het uitroeien van een volk heette immers ook ‘Endlösung’…
  Hoe het ook heet vandaag de dag: misdaden tegen de mensheid en oorlogsmisdaden blijven zo heten.
  En een ‘dertigledendebat over ‘het Marokkanenprobleem’ is gewoon hetzelfde als ‘de oplossing van het Joodse vraagstuk’: een misdaad tegen de menselijkheid. Simple as that.
  En Neerland’s nationale huilbaby en zijn PvdA: die hebben net als die anderen die aan die zwijnerij hebben deelgenomen een fascisme-probleem.
  Ze hebben een zware verantwoordelijkheid op zich genomen waarvoor ze eens naar ik hoop rekenschap over af moeten leggen.

Reacties zijn gesloten.