Joepie moskee in de fik

In vroeger tijden zou ik zo’n moskee in de fik direct archiveren onder het kopje “islamkritiek”. Maar tegenwoordig ben ik oud en wijs. En lui. Dus ik schiet niet meer zou gauw in mijn Pavlov. Moskee in de fik kan van alles betekenen: verzekeringskwestie, baldadige jeugd, toeval, straf van god enzovoorts. Gezien de reacties her en der daarentegen denk ik dat islamkritiek toch de grootste kanshebber is. Islamkritiek en brandende moskee en “jammer dat er niemand inzat” gaan toch vaak hand in hand. Daar hoef je geen vaste nujij of dagelijksedwerglezer voor te zijn om dat te herkennen.

6 gedachten over “Joepie moskee in de fik”

 1. Ik heb Neerland’s nationale huilbaby Lodewijkje met dezelfde hobby als Wilhelm Stuckart en Richard Heydrich Asscher noch anderen in en om Wannsee am Innenhof ‘aanstoot’ zien nemen aan die vunzige tweets.
  Waar is bijvoorbeeld ook die hufter en steunpilaar van het eerste bruine regime sinds ’45 Ger Koopmans met zijn ‘altijd scherp blijven’?
  Of die anderen uit die witte puntmutsenbrigade van de etnische registreerder?
  Staf Depla bijvoorbeeld? Waare zijn ze?
  Het wordt steeds duidelijker: Nederland heeft een fascistenprobleem.

 2. De discriminatiebestrijders van het CIDI hebben ook nog geen aanstoot genomen.

 3. @3, het meest waarschijnlijk betreft het hier gejubel over de super succesvolle integratie technieken waarvoor een vlammende aanzet door de autochtonen commando’s gegeven is.

  Ik denk dat niet alleen @jvdh, ook de politie en de OM zullen in deze situatie heel erg lui gaan doen. Het betreft integratie, toch?

  Jacob gaat waarschijnlijk weer over de Roma,Sinti schrijven.

  CIDI zwijgt in alle talen.

Reacties zijn gesloten.