Wijzigingen mbt nieuws en gastbijdragen

Hai mensen ik ben weer aan t wijzigen geslagen. Het volgende is het geval:

Tot vandaag hadden wij het zogenaamde “krapuliteiten-alarm”. Dit verdwijnt. Tips, schokkend, heet en/of brekend nieuws vul je voortaan in in een formuliertje op ons Open Podium. Geef het een mooie titel, plak je URL in het vakje URL en zet eronder wat het nieuws is en wat je er eventueel van vindt.

Wij zullen het dan zo snel mogelijk plaatsen in de categorie NIEUWS, INZENDING.

Heb je meer te vertellen dan maak je een BLOG. Dat kun je doen (heeee wat handig!) in het zelfde formulier. Een blog bestaat uit 3 à 400 woorden, en is uniek voor onze site. Pas nadat het bij ons gepubliceerd is kan je het elders plaatsen, bijvoorbeeld op je eigen site.

Voor semi off topic gewauwel, bijvoorbeeld (technische) vragen waar voorheen het krapuliteitenalarm voor werd misbruikt, komt een nieuw draadje, dat heet “Café au Crapulé”.

Om het jullie makkelijk te maken zal ik jullie dag en nacht herinneren aan het Open Podium middels een linkje in de sidebar.

Het Open Podium kan gebruikt worden door zowel geregistreerde gebruikers, als ongeregistreerde gebruikers. “Officiële” krapuul auteurs moeten dit niet gebruiken.

Weinig nieuwtjes op de site? Weinig blogs? Je weet nu wat je te doen staat.