Er is NIEUWS en nieuws

Als Abu Jabbar van de Ven met tien mede Salafidioten een bijeenkomst houd is dat natuurlijk GROOT NIEUWS

Als een of andere  Fundie een bekscheet laat waarin hij negatief is over het westen is is dat natuurlijk  GROOT NIEUWS

Maar als 1300 jonge Moslimaas en Moslims samenkomen in Engeland om tegen het fundamentalisme getrained  te worden dan is dat natuurlijk geen nieuws

Net zoals de Fatwa tegen het terrorisme , uitgesproken door hun leraar  Dr Muhammad Tahir-ul-Qadri, geen nieuws is

Jammer dat wij in Nederland geen kwaliteitskranten als The Guardian meer hebben , alleen de NRC met de Pretentie  kwaliteitskrant te zijn …

UPDATE :

op 10 augustus heeft het AD er zowaar een artikeltje op de website aan gewijd

http://www.ad.nl/ad/nl/1000/Nieuws/article/detail/503924/2010/08/10/Honderden-jonge-moslims-op-anti-terrorismekamp.dhtml

18 gedachten over “Er is NIEUWS en nieuws”

 1. De media is 1 van de oorzaken waardoor wij met Wilders opgescheept zitten, zoniet de belangrijkste. Kijk wie er bij de media werken en je weet waarom. Wij hebben geen onafhankelijke media. Het beste is inderdaad The Guardian of onafhankelijke bronnen op internet. Er gaat een wereld voor je open. Ik snap sowiezo niet dat lege eierdoppen de Volkskrant links noemen. Ik weet niet welke krant in Nederland nog een tegengeluid laat horen, maar goed, ik lees ze allang niet meer. Leve internet. Ook 1 van de oorzaken dat de krantenwereld om staatssteun moet vragen. Stel je eens voor dat we internet niet zouden hebben gehad, wat hadden we dan geweten?

 2. jojo Schreef:

  Stel je eens voor dat we internet niet zouden hebben gehad, wat hadden we dan geweten?

  Geen reet.

 3. jvdheuvel
  Geen Reet

  Sjust, het wachten is op de ‘eerste regels’ w.b internetgebruik en de AIVD zit ook niet stil ondertussen. Ik maak me geen illusies dat men alleen ‘radicale moslims’ in de gaten houdt. Ik bedoel w.b. Wilders e.a. ben ik ook zeer radicaal. Ik zie hem liever 6 meter onder de grond dan 1 centimeter erboven (figuurlijk gesproken AIVD, want stel je voor……..

 4. ja dat heb je nu vandaag al twee keer gezegd en sorry dat ik weer over de REGELS begin maar dat is dus tegen de regels. Geen fysieke ongemakken wensen aub.

 5. jvdheuvel Schreef:

  jojo Schreef:
  Stel je eens voor dat we internet niet zouden hebben gehad, wat hadden we dan geweten?
  Geen reet.

  Inderdaad , soms mis ik de Waarheid , was niet echt goed maar in ieder geval tegendraads …

 6. jvdheuvel Schreef:

  ja dat heb je nu vandaag al twee keer gezegd en sorry dat ik weer over de REGELS begint maar dat is dus tegen de regels. Geen fysieke ongemakken wensen aub.

  inderdaad , Maar Wilders in een atoomvrije schuilkelder in de buurt van Duindorp wensen is ook zes meter onder de grond en er zijn best luxe schuilkelders hoor 😉

 7. Dan is het anders he. Maar die “verwensingen” die zijn slecht voor de sfeer en slecht voor onze reputatie.

 8. inderdaad , we moeten niet onder Henk en Ingrid nivo zakken , Straks nog Sjonnie en Anita en daaronder kom je richting geen stijl /Spits en da’s wel erg laag ..

 9. @jojo eens jdheuvel , ik vond uw alternatief op mijn probleem voor zijn beveiliging buitenlandse missies mee te betalen, daar indirect verantwoording voor af te dragen, ongepast.
  Ben ze op VK fora ook tegen gekomen zoals is de moordenaar van van Gogh of Fortuyn al vrij.
  Ik zou krapuul af gaan als dit hier door de beugel kon omdat ik mee doe in de hoop Wilders te ontmaskeren.
  Verder ben ik geen moraal ridderes, calvinistische normen en waarden.

  Vrijheids van meningsuiting kent grenzen over wat je de ander op fora toewenst, al past Wilders dit qua media propganda alleen op zichzelf toe.
  Over de pers: er is een groot gemis aan onafhankelijk journalistiek onder zoek naar Wilders International Freedom Alliance en zijn Ned PVV. stichting.
  Help allemaal ook mee om daar naar te vragen, de pers te beroepen op dit manco in Wilderse discussie fora van VK, Trouw en NRC,als idee?

 10. Ik ben er niet er eigenlijk ook niet mee eens dat het Henk en Ingrid niveau
  gemakshalve naar stiching Sjonnies en Anita’s door vertaald zou worden.
  Het is niet bekend wie er qua gordijn niveau op gestemd heeft, of wel stemmen geronseld heefft e.d
  Respecteer uw vijand als beginsel en leerschool!?

 11. @Katja,

  De narigheid is nu eenmaal dat de PVV-aanhang zich op alle mogelijke internetfora (ook hier) uit als ongelikte beren die niet kunnen spellen en de krankzinnigste insinuaties hanteren. Er valt niet tegen op te redeneren. Dus eigenlijk zijn Henk en Ingrid al Sjonnie en Anita.
  Het model is dat van de klassiek-antisemitische redenering. Maakt niet uit of het waar is, als je maar door kunt schelden. En ze hebben nog een joods mikpunt ook, Job Cohen, die de strenge vreemdelingenwet er door gejaagd heeft maar even zo vrolijk wordt uitgemaakt voor “vriendje van de taliban”

  Taliban betekent trouwens eenvoudigweg “studenten”. Hij is nog even rector magnificus geweest in Maastricht. Ja, Cohen studentenvriend!

 12. Ik vind het een beetje hypocriet,maar goed, dat is mijn mening.. Om dan zo te reageren met Henk en Ingrid etc, vind ik flauw. Een waarschuwing was genoeg geweest. Maar ik begrijp dat er nog een rekening open stond, bij deze dus voldaan.. Succes verder met de website..

 13. Katja Schreef:

  Over de pers: er is een groot gemis aan onafhankelijk journalistiek onder zoek naar Wilders International Freedom Alliance en zijn Ned PVV. stichting.
  Help allemaal ook mee om daar naar te vragen, de pers te beroepen op dit manco in Wilderse discussie fora van VK, Trouw en NRC,als idee?

  Trouw en VK , Broehahaha , Trouw is in rap tempo aan het ver-kruisvaarderen , straks word hun Pied Noir Ephimenco nog Hoofd-Redacteur .. Volkskrant vind lijkt het wel of ze met één Wilders- kritiese blogger voldoende denken te doen ,

  NRC is D66 “links” , die praten graag juppiepraat in NRC Neckst maar hebben geen activistische drup van welk lichaamsvocht dan ook in hun lichaam ..

 14. Nolly van der Kluft

  Niet mee eens. Alsnog denk ik het voor krapuul zuiver te houden bij eigen wilders benaming: ,voor Henk en Ingrid.
  Ik ben geen taal purist maar weet hoe nauw de overdracht en kracht van het woord werkt.
  Dit heeft op zich niets met Cohen te maken.

 15. Al Bakrastani

  OP Nrc is er een beginnetje, wat let u sowieso om de pers daarop te beroepen/Moedeloos kan zijn, toch is het een objectieve vraag die niet aleen de pers maar andere reaguurders tot enig denken zullen stemmen.
  Stel dat het u steeds opbrengt zou er een remedie voor media brainwash in gang zijn gezet.
  En ik denk toch dat het van deze elite moet komen om Wilders daad werkelijk te ontmaskeren.

Reacties zijn gesloten.