Rioolrabiaatrechtsen bedreigen verkeerde persoon op Twitter

Het eerste wat ik zag was dit twietje geenstijl-muts Nanninga met een antwoord van (tijdelijk ex?) gemeenteraadslid voor de PVV in Almere, Remco Gommers:

Dat ging overigens over @jhvdheuvel. Dat is zeg maar iemand die ik niet ben, als het ware. Je weet wel. Op twitter heet ik @jvdheuvel67. Er schijnen best veel jvdheuvels te bestaan in NL.

Maar goed, vanochtend om 7u zag ik dus dit:

Nogmaals benniknie
Nogmaals benniknie

En ook dit, het op het internet zetten van de afbeelding:

Genadeschotje
Genadeschotje

Best lullig dat ze mij een genadeschot willen geven en de verkeerde persoon in het vizier hebben vind ik. Vandaar toch maar even dit berichtje.

22 gedachten over “Rioolrabiaatrechtsen bedreigen verkeerde persoon op Twitter”

 1. Toch maar een aangifte wegens bedreiging doen ??? Werk voor het CIDI ook zo goed …

 2. Waar is het CDA-ventje en steunpilaar van de eerste fascistische regering sinds Seys-Inquart Ger Koopmans die op 23 febrari j.l. zei op Twitter zei: “Altijd scherp blijven tegen mensen die vrijheid van meningsuiting verwarren met recht om alles te mogen zeggen”?
  Kennelijk valt het met de scherpte van dit lid uit de witte puntmutsenbrigade van Neerland’s nationale huilbaby tegen want ik heb hem nog niet gehoord over bovenstaande doodsbedreigingen.

 3. Ach, de de bekende twitter terroristen. 24/7 in de weer om ….
  tja wat niet bedreigen, belasteren,stalken en nog veel meer.

  Zo ziek dat groepje en vreselijk dom.

 4. De aanhangers van een zekere politieke religie, populair geworden in de jaren ’20 en vooral ’30 van de vorige eeuw, vonden zichzelf ook “anständige Leute”. Nuja, niets menselijks is de PVV-aanhang vreemd, zullen we maar zeggen …
  Mooie lay-out, trouwens.

 5. Wat zijn die PVV adepten toch een stel idioten. Ze koppelen geweld altijd aan links maar het zijn altijd de rechtsen die mensen doodschieten. Relifanaten, Skinheads, Breivik figuren etc…

  Als links geweld zou toepassen zouden ze de kopstukken doden (zie maar hoe de LPF implodeerden). Nee neem dat rechts geweld zeer laf burgers doden die niks met de partij waar zij tegen zijn van doen hebben.

  En Volkert was en is een verwarde man en een eenling. Bij rechts weet je dat zo gauw nog niet. Neonazi in Duitsland Rusland etc… en dan die enge Millitia’s in Amerika. Verder moslim terreur noem ik ook rechts. Want rechts is conservatief, geweldadig en ook religieus. Evolutie theorie/praktijk is nou niet echt rechts te noemen. Of wetenschap en kunst. Nee neem de gunlovers overal ter wereld. Vaak in leger kleding eerst skieten dan praten.

  De NSB is de gemiddelde PVVer ook vergeten of heeft er diepe sympathieen voor. Nou als er een groep Nederland heeft veraden is het de NSB wel. Links zat in het verzet die deden tenminsten nog hun nek uitsteken en werden vermoord in de Duinen.

  Die zogenaamde Nationalisten hebben juist nooit iets goed voor Nederland betekend.

  Ze zijn ongeschoold en zeer beperkt in hun denken. En het begint al met geschiedenis lessen.

 6. Aangifte doen. Die ‘Megasupernieuws’ (aka Herman Falkenstein) staat al onder (digitale) controle van justitie, zo ik begreep.

  Men kan lacherig om deze kneusjes gaan doen, maar wanneer is het genoeg? Dag en nacht zijn deze ‘usual suspects’ bezig met het belasteren van verder onschuldige mensen.

  Er is niet veel voor nodig vooraleer deze types volkomen doordraaien. Ze zijn verstandelijk beperkt; zien overal complotten en wat niet. Iedereen die hun stompzinnig geleuter niet nabazelt, wordt gezien alszijnde ‘vijand’. Om vervolgens voor van alles uit te worden gemaakt.

  Aangifte doen.

 7. Ik kan geen aangifte doen wat ik word niet bedreigd. Ik zou trouwens toch nooit aangifte doen. Mijn vertrouwen in de NL justitie is nihil.

 8. Aangifte doen is vrijwel zinloos. Zelfs Femke Halsema moest hemel en aarde bewegen om het OM in beweging te krijgen toen nota bene haar KINDEREN werden bedreigd. Kun je nagaan hoeveel kans de mensen hierboven maken.

 9. Deze Jan van den Heuvel staat erop. Dat bruine volk doet ook niets goed, zelfs het bedreigen gaat verkeerd.

 10. Treffend voorbeeld van mijn gelijk. Nazi’s zijn niet verslagen, slechts ondergedoken. Nu komen zij uit hun drekholen tevoorschijn!

 11. Rijst de vraag, wat doen wij eraan? Van de politiek hoef je niets te verwachten. Die hebben tot de schouderbladen bruine armen! Is het geen goed idee bij de volgende verkiezingen alles wat de stank van de PVV met zich draagt met pek en veren overladen de gemeentegrens over te jagen onder het slaken van de kreet “GA MAAR BIJ GEERT IN DE TUIN KAMPEREN, WEL ZO OVERZICHTELIJK”!

 12. Het houdt ze lekker bezig en van de straat. 24/7. Verder is het van het niveau Flutna. Overigens lijkt het niet eens op een dartboard. Hoe zit het met punten? Wat is de Bulls-Eye? Waarom zoveel tekst? Bovendien zijn het sukkels; Als je dit uitprint en op je deur plakt kan je zelf vervolgens de gaten dicht gaan maken en de boel schilderen.

  Zou me trouwens ook niets verbazen als ze gewoon zonder na te denken nu de pijltjes in hun scherm aan het gooien zijn. 180! bzzzt.

 13. Die lui zijn zoooooo extreem dommmm dat ze NOG steeds
  een wildvreemde vent op de foto opzadelen met een verkeerde naam terwijl die foto WEL door mij is gemaakt.Zouden die PVV-rioolratten nu echt niet weten dat er zoiets als portretrecht bestaat of zouden ze dat hoofdstuk op de LOM – school nog niet hebben gehad? Verder voel ik me ook nog niet dood.Maar tja : hoe breng je dit soort stinkende ratten dat ooit aan hun verstand ?
  En verder staat er dan ook werkelijk niets in waar ook maar in de verste verte iets van klopt maar dat is natuurlijk geen nieuws .FEITEN is iets wat we helaas de komende eeuw nooit uit hun naar zwavel stinkende anonieme PVV -bekken zullen horen Hartelijke groet mede namensTweepstra .
  ( volgens eigen zeggen ook nog niet overleden… )

 14. “Marker erop zetten en genadeschot geven”

  Oproep tot geweld. En in dit geval is de aandacht ook gericht op een andere J van den Heuvel. Deze types zijn een potentiëel gevaar, zowel voor zichzelf als (nu ook) de eerder genoemde JvdH.

  @14, houdt ze lekker bezig en van de straat? Gast…Doet ‘es een zoekmachine gebruiken op de namen Friedrich Eckhart (persoon waar Pyt op doelde @10); Herman Falkenstein en al dat andere gestoord gespuis.

 15. @17 En dan. Dan goochel ik wat. En dan? Daar worden ze heus niet minder mafkezerig van. Zulke trieste figuren weiger ik serieus te nemen. Gewoon uit principe. Ze genieten trouwens van elk podium dat ze krijgen en elke mention. Krijgen ze van me niet. En ik vertik het bovendien om de bezoekersaantallen op hun haatblogjes verhogen.

 16. @16, Nou, ze zijn echt geen potentieel gevaar hoor. Eerder gewoon en onverkort een gevaar. Schorem als @Jekyline en @Verbraak is het produkt van GeenStijl, Jan Bennink, Bert Brussen, POWNed en de Telegraaf Media Groep in zijn geheel dat zich door die laatsten gelegitimeerd voelt in hun eindeloze domheid en gebrek aan beschaving zich te gedragen zoals ze zich gedragen.
  Daarom is die hele TMG inclusief GeenStijl een gevaar voor de beschaving, de vrijheid en de democratie.
  Als ware SA’ers en SS’ers gaan de virtuele knokploegen van GeenStijl, POWNed en de Telegraaf Media Groep tekeer tegen alles en iedereen die zich niet kan verdedigen, zwak of weerloos is. En dat met een welhaast sadistisch genoegen. Maar als de wannebe-massamoordenaartjes en SS’ertjes tegengas krijgen, komt het ware laffe karakter naar boven. Dan kruipen ze onder veel huilie huilie terug in hun stinkende, bedompte holen.
  En wie denkt dat het gejoel van die moreel volstrekt inferieure levensvormen iets te maken heeft met ‘vrijdenken’ of ‘modern”, vergist zich: het is spruitjeslucht uit de jaren vijftig. Reactionair, bekrompen, benepen, vol van haat jegens alles wat nieuw, open, eerlijk en onbevangen is.

 17. @17, zie @10

  En accoord dat deze types genieten van elk podium die ze kunnen krijgen, online. Sterker nog: het geeft ze letterlijk een bevrediging (in hun hersencelletjes), iedere keer als ze hun bagger online knallen, (ter) compensatie en veel meer. Even geen zin/ tijd om de verschillende onderzoeken erbij te zoeken. Maar bijv. op http://www.pnas.org/ is het e.e.a. te vinden.

  Blijft onverlet staan, dat deze lui een gevaar zijn. Zeker nu er (weer eens) een verkeerde persoon bij betrokken wordt.

 18. Even een reactie op 1 of ander mongool die hier naar linkt maar het niet snapt:

  Een dartplaatje is misschien geen bedreiging, maar een genadeschot willen uitdelen, zie plaatje hierboven, wél.

  Snap je het nu domme kut?

Reacties zijn gesloten.