Dit is onze heilige plicht

Met mijn vlaggetje mijn hoedje en mijn toeter.
Met mijn vlaggetje mijn hoedje en mijn toeter.
Wat is onze heilige plicht? Onze plicht is om erkenning vragen. Erkenning voor de waarheid. Wat is de waarheid? De waarheid is dat “ons koningshuis” bestaat uit een bende criminelen.

Zo was er het interview met “prins” Bernard. Een “prins” is een soort sprookjesfiguur uit de Efteling. Dat andere sprookjesfiguur, de “koningin”, vond zijn interview in de VK “hoogverraad“.

Het is alsof je Don Corleone hoort spreken in een Hollywood-film.

Weet je wat pas hoogverraad was? Dat huwelijk tussen SS’er Bernard en moffenhoer Juliana.

De gasten brachten de Hitler-groet, terwijl het orkest het Horst-Wessel lied speelde. Het orkest speelde overigens met een nieuwe dirigent; de vorige, die weigerde dit nazi-lied te spelen, was ontslagen.

Vervolgens gingen Sjuul en Benno reizen op een bootje, kado gekregen van het NL volk, in de mast wapperde een nazi-vlagje.

Dát, mijn beste mensen, is hoogverraad.

Denk daaraan, de volgende keer dat je staat te zwaaien met je vlaggetje, je hoedje en je toeter.

4 gedachten over “Dit is onze heilige plicht”

  1. Je neemt me de woorden uit de mond v.d. Heuvel!
    “Dat andere sprookjesfiguur, de “koningin”, vond zijn interview in de VK “hoogverraad“.Die muts is gestoord. Niet van deze wereld. Een beetje of misschien wel twee beetjes van lotje getikt.

  2. Onze plicht is kennis te vergaren en kennis te berspreiden. Dit ten einde rechts en religieus denken te beperken voor een betere samenleving. Bestrijd ontwetendheid en haat.

  3. @2, Het is ‘bestrijdt’, met een letter ‘t’ aangzien het gebiedende wijs is. Zo, dat is voor even dan mij bijdrage aan het bestrijden van onwetendheid 🙂
    Verder ben ik het trouwens met je eens hoor Leon.

Reacties zijn gesloten.