Stuitende lijkenpikkerij van Wilders vriendjes in New York

De SIOA (Stop Islimization Of America/American Freedom Defense Initiative) is weer eens in het nieuws. Dit keer gaan ze adverteren op bussen in New York met een afbeelding van een brandend World Trade Center dat geramd wordt door een vliegtuig met daarnaast een moskee. (Telegraaf)

SIOA organiseert het protest tegen de “Ground Zero Moskee” op 11 september aanstaande.

Een van de sprekers op dat protest is Geert Wilders. Logisch want Geert is “in oorlog met de islam” en wil “de strijd tegen de islam als kernpunt van ons buitenlands beleid” (PVV programma blz 47). Dit is een van de onderwerpjes waar Rutte/Wilders/Verhagen kennelijk nog niet helemaal uit zijn.

Anyway, een hoge pief bij SIOA is de onprettige gestoorde Amerikaanse Pamela Geller. Vandaag heeft HP/DeTijd een artikeltje over haar haat tegen Europa. (HP/DeTijd).

Een andere “co-founder” van SIOA, John Josheph Jay, wil alle linkse mensen en alle moslims dood. Dit schrijft hij op zijn eigen website en is hij hier op deze site nog eens in de reacties komen bevestigen.

Oh ja en die “Ground Zero Moskee” is helemaal geen moskee, maar een islamitisch cultureel centrum (met gebedsruimte).

Oh ja en hij komt ook niet op “Ground Zero” maar twee straten verderop.

Update 1: check ons “ground zero moskee” debunk lijstje
Update 2: Bloomberg blijft er heerlijk lakoniek onder. 😀

11 gedachten over “Stuitende lijkenpikkerij van Wilders vriendjes in New York”

 1. Het per se willen bouwen van een islambekeringscentrum dicht bij Ground 0 is toch minstens net zo provocerend als de gemiddelde onzin die ons Geert uitkraamt.
  Nog enige straten verder en er was weinig aan de hand geweest.
  Ik denk niet dat, 10 jaar na een aanslag in Mekka door de KKK,. de bouw van een cristelijk centrum, in wat voor straat dan ook, zou worden toegestaan.
  Hoeveel gematigde moslims zouden in hun strijd voor de vrije meningsuiting hier voor de straat op gaan?
  Bitter weinig dus, want dat is wel het minste wat hun interreseerd, tenzij het hen zelf betreft uiteraard.
  De “linksheid” van vele bezorgde mensen over de uitoefening van een antivrijheid religie moet men ook niet verwarren met hun haat tegen het amerikaans/joods/etc. imperium en zondermeer verdacht te noemen. :

 2. @theo
  Het is een cultureel centrum, en geen “bekeringscentrum”, wat dat ook moge zijn.
  En enige straten verder had voor Wilders en zijn idiote Amerikaanse aanhang net zo’n probleem geweest. Volgens de New York Times;

  “The anti-Ground Zero Mosque hysteria has gone nationwide:

  In Murfreesboro, Tenn., Republican candidates have denounced plans for a large Muslim center proposed near a subdivision, and hundreds of protesters have turned out for a march and a county meeting.

  In late June, in Temecula, Calif., members of a local Tea Party group took dogs and picket signs to Friday prayers at a mosque that is seeking to build a new worship center on a vacant lot nearby.

  In Sheboygan, Wis., a few Christian ministers led a noisy fight against a Muslim group that sought permission to open a mosque in a former health food store bought by a Muslim doctor”.

  Dus de plek maakt geen zak uit, alleen protesteren ze nu over de ruggen van de slachtoffers en nabestaanden van 9-11.

  En waarom elke keer weer aankomen met het flauwekul argument; “Ja maar daar mag het ook niet “. Commentaar leveren op alles wat er mis zou zijn in andere landen, maar zelf dezelfde regels hier willen invoeren.
  En het dan nog raar vinden dat ze dom rechts genoemd worden……..

 3. daarnaast , De Soefie moslim gemeenschap , waar Imam Faizal toe behoord , heeft al duizenden “leden”verloren aan de Fundamentalisten , Die Fundamentalisten worden weer gesteund door de Sauds die weer door de USA in het zadel gehouden worden , dus als één groep het recht heeft daar te bouwen !!

 4. Noem het dan een “cultureel centrum” waar dus ook andere religieuze en andere stromingen hun ruimte krijgen.(als dat zou kunnen!) .
  Nee dus!
  Noem de zaken bij de naam! Zonder bekering zouden religieuze stromingen ophouden te bestaan.
  Wat mij betreft zet men heel manhattan vol met culturele centra.
  Het constateren van het feit dat het in islamitische landen wat dat betreft zeer slecht pruimen eten is toont o.a. de hypocryte houding van vele moslims
  aan. Juist omdat van hen daarover zo weinig gehoord wordt is dat koren op de molens van ons geert en de theedames.

 5. Ik zie eigenlijk meer een soort komende 9/11 false flag operation.
  De anti Islam protest organisaties zouden de geesten rijper maken voor een onverhoopte aanval op Iran.
  Het leidt de aandacht voor de VN gelegitimeerde Afghanistan oorlog, waar het brein erachter Bin Laden gevonden moest worden, de strijd met moslim terreur Al Qaida, Taliban nog lang niet beslecht, Pakistan erbij, volledig af. Wilders zei onlangs dat de Islam met 9/11 de grootste misdaad heeft gepleegd.
  Een van zijn ”dubbele” uitspraken, men zou toch denken dat hij zou gaan speechen de moed niet te verliezen, de schuldigen gevonden en berecht zouden worden..
  Programmapunt Wilders: De VN wordt gedomineerd door de OIC, Islamitisch Blok, we moeten er niet te veel van onder de indruk zijn.
  Dat doet de staat van Israel vanaf haar prille bestaan ook niet.
  De Hr. Wilders was voor terugtrekking van onze troepen uit Afghanistan.
  Hr. Wilders , zie ook zijn programma punten ” onze ambassade verhuist naar Jeruzalem, Palestina heet Jordanië” zal zich in de VS aan ”zionistische” groepen liëren.
  Hr Wilders werd door Haaretz een tijdje geleden als filosemiet beschreven.
  Bij sommige speeches draagt hij bv. een keppel.

  Ik schat hr. Wilders asl niet bijster intelligent maar als meester in het bespelen van de media in. Eerder als iemand die Israel een warm hart aan jeugd herinneringen toe droeg om zich later als gehersenspoelde en bezetene voor de Staat van Israel in te zetten. Tijdens campagne op jeugd journaal of zo, vroeg een kind aan hem of zijn vrouw de bedreigingen en beveiliging niet eng en naar vond.
  Waarop hij spontaan antwoordde dat zijn vrouw wegens haar werk vaak in het buitenland was, er minder onder te lijden had.
  My guess is dat hr. Wilders van te voren steeds gebriefd wordt over zijn programma en optredens om uit de grond van zijn brave hart te menen wat hij verkondigt.
  Voor wat het waard is, ik had dit al eerder.
  One Man Mission Wilders als kloon van Shakespeare’s Mac Beth.
  De heksen fluisterden, hersenspoelden hem met de belofte dat hij Koning van Schotland zou worden.
  ’Foul is Fair
  And Fair is Foul’

  Een dialectiek waar niet meer uit te komen is.
  MacBeth, steeds begeleid door zijn heksen en aangestuurd door zijn meedogenloze Lady Mc Beth, voerde een korte waanzinnige oorlog. De belofte werd zijn dood.
  Wilders heeft zich in GB al uitgesproken als komend Dutch Prime Minister.
  Waar is Lady Wilders?
  Iemand….?
  .

 6. “‘Waarop hij spontaan antwoordde dat zijn vrouw wegens haar werk vaak in het buitenland was, er minder onder te lijden had”‘

  Dit is me echt bij blijven staan, hij was even kind onder de kinderen.
  Ik heb vandaag ook wat andere zijn TV optredens in de States gezien.
  Ik zag een brave ”inborst” met volle overtuiging zijn boodschap als blij man verkondigen.
  En als verongelijkte omdat hij ten tijde GB niet in mocht om zijn boodschap te verkondigen.

 7. theo

  “”hun haat tegen het amerikaans/joods/etc. imperium en zondermeer verdacht te noemen”‘

  Ik begrijp wat je bedoelt, dit helpt ook helemaal niets.

  Het gaat er mij alleen maar om wie er onze politiek domineert en hoe.
  Het leek mij een goed recht dit te willen weten .
  En dat is toch wel Wilders gesloten politieke beweging, de PVV .
  Die als beginsel apartheids politiek als oplossing voor integratie zou willen invoeren.
  Geen politieke partij zoals de Deense Volkspartij als variant.
  De voorvrouw daarvan heeft geen reputatie in het buitenland met haar boodschap opgebouwd.
  Wilders wel en gaat daar gestadig mee door, 2 okt Berlijn.
  Hij heeft ook geen oplossingen voor multiculturele problemen in andere landen, hij bemoeit zich er mee, scherpt ze aan, krijgt media breed publiciteit en vertrekt weer.
  Wat betreft de visie op Israel staan Verhage en Wilders dichter bij elkaar dan doet lijken.
  IK hou me ver van dit MO conflict, het speelt zich af op het geopolitieke schaakbord,. Een MO2 zou een ware hel voor zo velen zijn en niet zonder verdere helse gevolgen in de rest van de wereld.
  Het hangt er al steeds bij, aan het randje van, proxy’s etc. maar toch niet, peace negotiations, bekende schimmigheid en bespelen van de media blijven elkaar opvolgen.

  Zoals ik het begrijp hebben noch de Staat van Israel noch Iran er iets aan om om een helse hete oorlog in te gaan.
  Ik zelf zie dit niet graag veranderd dan wel doorgezet door figuren als Wilders, op onze fora te lezen zijn er nogal wat Pvver die daar wel volop achterstaan.
  Er is maar 1 gek voor nodig , en daarmee bedoel ik niet dat Wilders dergelijke touwtjes kan trekken, om er wel voor te gaan.

Reacties zijn gesloten.