Don’t Mention The Geert !!!

Het NRC heeft in een moment van haast on- Nederlandsche Journalistiek wat informatie naar buiten gebracht over de instructies die Ambassades en Consulaten hebben gekregen over hoe om te gaan met vragen over PVV en de Formatie.

Wat zijn dan die instructies: Spreek halve waarheden, Vertel niet dat Geert meeonderhandelt en:

“Diplomaten krijgen het advies te zeggen dat een verbod op nieuwe moskeeën, islamitische scholen of de Koran niet aan de orde is. Een moskeeverbod zou haaks staan op de vrijheid van godsdienst, zoals vastgelegd in de Grondwet, de Koran verbieden is strijdig met de vrijheid van meningsuiting die in de Grondwet is verankerd en een verbod op islamitische scholen zou botsen met de vrijheid van onderwijs, ook grondwettelijk beschermd.”

Heeft Geert het niet verschillende keren gehad over Grondwetswijzigingen ?? 🙄

En video:

8 gedachten over “Don’t Mention The Geert !!!”

 1. geert kan de grondwet helemaal niet wijzigen. daar is iets meer voor nodig dan 17% van de stemmen. dus wat dat betreft hebben ze gewoon gelijk.

 2. jsmn Schreef:

  geert kan de grondwet helemaal niet wijzigen. daar is iets meer voor nodig dan 17% van de stemmen. dus wat dat betreft hebben ze gewoon gelijk.

  Hij onderhandeld WEL mee , en heeft WEL dit voornemen , dat hij het NU nog niet kan vanwege onvoldoende stemmen en collaborateurs veranderd niets aan zijn voornemens

 3. @1 m.i. ontbreekt ook deze info: Wilders als gedoog is het gedogen van Wilders Gesloten Politieke Beweging, zijn PVV Stichting.
  Kan, wil Verhagen dit sowieso uitleggen is de echte vraag.
  De Belgen waren er met een politiek cordon sanitair rond Vlaams Blok op tijd bij, nu omgevormd tot Vlaams belang.
  Hoe gaat Wilders zijn PVV nog omvormen als het niet nodig is?
  De Deens variant komt van de Deense Volks Partij, dat is toch echt iets anders.

  @,2 inderdaad mocht wilders meer macht en zetels krijgen…onze .politici zijn er immers voor om staatsrecht en grondwet aan te kunnen passen.

  Waaraan ik toe wil voegen dat Geert Wilders grote claim op ons aller Freedom of Speech in zijn program niet meer voor iedereen opgaat als hij het voor het zeggen krijgt. Wie wel en wie Free mag Speechen wordt dan bepaald door de hr. Wilders.

  Een van de beste Faulty Towers, moet er altijd weer om lachen
  Daarentegen trakteert de media gratis en voor niets, wat belangcentjes dat weer wel op al jaren lang op:

  😎 GEERT WILDERS ❗ 🙄

 4. Zelfs als de Grondwet in discriminatoire zin veranderd kan worden (waar gekwalificeerde meerderheden voor nodig zijn in beide Kamers, en dat tot twee keer toe!) zijn er alitjd nog verdragen die boven de plaatselijke wetgeving gaan.

  De Deense Volkspartij is een partij, een echte, waar men lid van kan worden en kan discussiëren. Je hoeft het niet met hen eens te zijn, en dat is je geraden ook, maar het is wel iets geheel anders dan deze eenmansbende met drieëntwintig en nog wat bijwagens.

 5. Nolly van der Kluft

  Dank voor verdere toelichting.
  Het blijft voor mij welhaast onbegrijpelijk dat ook de pers het nalaat het Deense gedoog verschil met de huidige Ned. optie te vergelijken.
  Verontrustend dat Den Haag de Nederlanse bevolking aan een Wilders gedoog zou onderwerpen..Ik bedacht me nog dat Bolkenstein, Fortuyn, Verdonk en Wilders van zelfde VVD huize zijn..
  En ik bedacht me dat het een ongeschreven regel zou zijn dat zolang er ruimte voor rechtse kabinetten in ons bestel zou zijn, linkse kabinetten geen kans maken.
  Ik hoop dan ook dat als er 1tje van voorgenomen Trio er vroegtijdig uitstapt Cohen, Bos berouw neo lib VVD agenda, zijn poot stijf zal houden, Rechts zoekt het zelf uit!
  Niks midden VVD, Cda PvdA en nog wat.

  Dit omdat mi. er geen andere optie is om poten alsnog onder de stoel van Wilders te zagen?.

 6. jvdheuvel

  De Deense voorvrouw doet ook niet aan Wilders buitenlandse missies …tenminste niet gehoord dat zij op 9/11 gaat speechten….

Reacties zijn gesloten.