Machtsgreep in uw achtertuin?

Er zijn berichten die zo ongelooflijk klinken – zeker als ze luide doorklinken in de tsjilpsfeer – dat je toch liever een bevestiging uit de vaak zo terecht gesmade Mainstream Media wilt vernemen. Een hiervan is een Brussels decreet dat alleen door de EU goedgekeurd zaaigoed gebruikt mag worden voor het tuinieren. Nu laat het AD de voorzitter van de vereniging van moestuinders aan het woord over dit komende decreet – overigens heet de man Zijdeveld, niet Zijderveld.

Hier loopt in Oostenrijk een petitie tegen de plannen.
Ook deze milieuorganisatie lijkt redelijk serieus.
Waakzaamheid blijft hoe dan ook geboden.

Nagekomen
Er loopt ook een Avaaz-petitie.

9 gedachten over “Machtsgreep in uw achtertuin?”

  1. “Maar ja,Bayer dat zijn geen kleine jongens. Stonden die ook niet garant voor de pesticide Zyklon B? In een bepaalde periode hebben ze daar lekker aan verdient want daar draait het toch allemaal om bij die jongens?” aldus reageerster Marjolijneke in het AD.

    En wie dacht dat Nederland in zijn eentje, zonder de EU, Bayer en de andere grote farmaceuticals, met name Monsanto, zou kunnen tegenhouden?

  2. Het blijkt dat de lobby van voedsel producenten in brussel een dikke vinger in de pap heeft .En ook dat bepaalde figuuren in de commisie voor voedsel in brussel een dubbele pet op hebben .Zij zitten ook in bestuurs raden van grote voedsel multinationals .En zoals we weten hebben zij er grof gezegd schijd aan de wereld bevolking ,voor hun geld alleen winst .

  3. Het is veel erger dan wij denken ,na onderzoek bljikt dat enige leden van deEFSA ,de commisie die overde voedsel en geneesmiddelen gaat ,dat vele van hun een dubbele pet op hebben .Zoals harry kuiper genexpert ,werkt nouw samen met het ILSI dat word gefinanceerddoor o/a coca cola unilever monsanto enz enz .Diana banati ,ook genexpert bestuursvoorzitter van zowelEFSA als ILSI .Zjinam in 2010afstand van het ILSI na druk vanuit brussel .Maar is in 2012 wederom terug in de zelfde functie bijhet ILSI . Omover zuzy renekens maar te zwijgen ,ook deze gentechnicus is lobbyist namens syngenta ,bij de EFSA .ALBERT FLYNN ook zo een nummervoorzitter van de voedselcommisie en afkomstig van KRAFT een amerikaans voedselproducent .Vandaar dat de genen in brussel die over u voedsel en gezondheid moeten waken ,intreseerd het niet of u voeding naar binnen krjigt waardoor u ziek word of mischien de moord steekt .

  4. LOL…xander nieuws? Man, zoek toch ‘es betere bronnen i.p.v. het stompzinnig geneuzel van een of ander complottertje. 98% van wat op die site staat is bagger.

Reacties zijn gesloten.