Dit is inderdaad wel heel raadselachtig

Het is kennelijk nog steeds not done om nazistische publicaties als bijvoorbeeld Volk en Vaderland en De Misthoorn online toegankelijk te maken;

De Koninklijke Bibliotheek KB bouwt een digitaal krantenarchief, dat voor iedereen via internet is te raadplegen. Honderden jaren aan artikelen zijn zo makkelijk te doorzoeken op elk gewenst thema. Het Ministerie van Justitie heeft echter een negatief advies gegeven over de toegankelijkheid van nazistische publicaties uit de Tweede Wereldoorlog. (VPRO)

Willen ze ons dom houden of snappen ze het zelf niet? Zo raar waren die publicaties niet. Althans niet veel raarder dan wat we hedentendage te lezen krijgen (o.a. in publicaties van “volstrekt normale partijen”. Zo hebben we bijvoorbeeld die partij die vindt dat we hier teveel moslims hebben en dat de grenzen dicht moeten.

2 gedachten over “Dit is inderdaad wel heel raadselachtig”

  1. Grenzen dicht? Insane. Als je wilt dat NL in isolement geraakt moet je dat doen. En, teveel moslims? Zullen we op een humane manier wat aan moeten doen. We hebben ze in de jaren ’50-’70 zelf hierheen gehaald, maar niets gedaan aan educatie. (waarom niet is logisch, heb je bijv. in de bollenteelt ook niet nodig).

Reacties zijn gesloten.