De een zijn goede gevoel is de ander zijn braakneiging

Weerzinwekkend gewoon; PVV’er Geert Wilders’ PR actie over de ruggen van drieduizend lijken:

PVV-leider Geert Wilders heeft een ‘goed gevoel’ over zijn voorgenomen trip naar New York, waar hij op de plek van de Twin Towers wil spreken tegen de komst van een moskee in de directe omgeving. Hij heeft inmiddels een ticket naar de stad gekocht, zo liet hij weten aan het ANP. (Telegraaf)

Maar ja over lijken gesproken, de demonstratie is georganiseerd door SIOA (Stop Islimization Of America) een club waarvan één van de grondleggers onlangs zelf nog op zijn eigen website schreef dat linkse mensen en moslims dood moeten.

Waar komt toch die morbide fascinatie met lijken vandaan bij de PVV’ers en hun rare vriendjes?

Misschien kunnen Knevel en van de Brink dat eens bespreken vanavond in plaats dat gratuite ongeinformeerde gelul wat we nu iedere avond voorgeschoteld krijgen.

10 gedachten over “De een zijn goede gevoel is de ander zijn braakneiging”

 1. Wilders is erop uitnodiging om deze massaslachting te herdenken en tevens de naasten van de duizenden doden bij te staan, dit mag nooooooooooit vergeten worden..
  40/45/9/11 moeten wij altijd blijven herdenken!!!!!!!!!!

 2. Hij is er op uitnodiging van een organisatie opgericht door een gek die op zijn website schrijft dat alle linkse mensen en moslims dood moeten. 😥

  En jij komt dat een beetje hier verdedigen. 😆

 3. @ tante Beatrix:

  Leg uut zou ik zeggen wat 40-45 met 9-11 te maken heeft.

  @ Andreas:

  En wat heef 9-11 te maken met het (nationaal)socialisme?

  Overigens komt er een cultureel centrum, dus ik snap niet waar men de moskee opeens tevoorschijn tovert.

 4. Meer doden en dat met nederlandse hulp in Schreberniza .. en dat word ook amperan herdacht .. dus 9/11 met 40/45 vergelijken is hypocriet

 5. 5. + 9. Dit soort discussies gaat overal over en nuances worden niet opgepikt en misschien ook niet duidelijk herkenbaar neergezet. Mijn opmerking over (nationaal)socialisme sloeg op 2.+3., m.n. ‘gek die op zijn website schrijft dat alle linkse mensen en moslims dood moeten’. Wilders strijdt dus (ook) tegen het socialisme.

 6. Aanslag 9/11 was werk van Bush’ Administration. Google: Waarheid 911. Wilders heeft daar dus niets te zoeken.

Reacties zijn gesloten.