‘Homo’s geven niet om toekomstige generaties’

De economische theorie van John Maynard Keynes was gammel en hij gaf niet om toekomstige generaties, omdat hij homo was en geen kinderen had. (Huffington Post)

Zo heeft Niall Ferguson beweerd. Ferguson is de echtgenoot van Ayaan Hirsi Ali. De professor doceert geschiedenis of wat er voor doorgaat op Harvard, een Amerikaanse universiteit.

Beter op de man te schieten dan op de bal, bij gebrek aan argumenten, zal Ferguson hebben gedacht. Maw. een ‘ad hominem’, niet een ‘ad homo’ redenatie.

Na de ontstane commotie heeft de Britse historicus zaterdag zijn excuses aangeboden voor de opmerkingen over de beroemde econoom Keynes.

6 gedachten over “‘Homo’s geven niet om toekomstige generaties’”

 1. REAGEREN VIA ANONIEME PROXY NIET TOEGESTAAN OP DEZE SITE ZIE DE HUISREGELS.

 2. Wie zegt bovendien dat homo’s geen kinderwens zouden hebben? De door gristelijke moraalvoorstellingen beinvloedde wet maakt het voor een mannenpaar moeilijk en geeft in het geheel geen uitdruk aan de veel-kindjes politiek. Voor een vrouwenpaar is het makkelijker om aan kinderen te komen.

 3. Hij had nog een verkeerde argumentatie ook. Lydia Lypokova had een miskraam. en Kynes onderhield zijn vrienden van de Bloomsbury groep. Beetje dom voor een historicus.

 4. waarom geven we aandacht aan die blaaskaak ?? omdat het de echtgenoot van Heksje Ali is ???

 5. ‘Homo’s geven niet om toekomstige generaties’
  Gelukkig maar dat het schorem waar Ferguson zich mee associeert dat wel doet…

 6. @4 Al,

  Ferguson is ook een ‘vooraanstaand’ historicus. Was hij niet met Hirsi Ali, dan had ik waarschijnlijk ook een berichtje over hem geschreven.

  Het gaat om de discriminerende, achterlijke visies die zo’n figuur er achter zijn ‘keurige’ façade op nahoudt.

Reacties zijn gesloten.