PVV zoekt samenwerking met apartheidspartij

De volgens premier Rutte volstrekt normale ‘partij’, gebukt gaande onder de naam PVV, zoekt van harte samenwerking met Orania, een Zuid-Afrikaanse beweging (opgericht door de schoonzoon van Hendrik Verwoerd, uitvinder van de Apartheid) die streeft naar een eigen staat, exclusief voor blanke Afrikaners.

Natuurlijk mogen wij hier niet uit concluderen dat PVV’ers racisten of xenofoben zijn. Hoogstens dat zij er niet voor terugdeinzen problemen te benoemen die er nu eenmaal altijd heersen onder zwarte Afrikanen, zoals enkele eeuwen geleden al duidelijk werd toen zij niet voetstoots onze superieure westelijke waarden wilden overnemen. En dat is er natuurlijk niet beter op geworden sinds de volgens wijlen Margaret Thatcher ‘terrorist’ Nelson Mandela vrijgelaten werd en president werd.

Orania weigert in een land geregeerd door het ANC te  leven. Democratie is namelijk niet leuk als voormalig discriminerende etnische minderheid. Wen er maar aan, zo zou ik Geert Wilders willen citeren.

4 gedachten over “PVV zoekt samenwerking met apartheidspartij”

 1. Het aantal moslims in Zuid-Afrika neemt waarschijnlijk toe als een tsunami.

 2. @1
  Er zijn er wel, hoofdzakelijk als immigranten uit Brits- en Nederlands-Indië…

 3. Heeft Rutte ‘Orania’ al bestempeld als een ‘hele normale partij met hele normale standpunten’ of als ‘een hele leuke partij met hele leuke mensen’?
  Heeft SGP-ayatollah en ‘Wannsee am Innenhof’ bewoner Kees van der Staaij al hartelijk gelachen om een ‘grapje’ over genocide op negers?
  Trouwens, dat ‘slegs vir blanke’schorem kwam samen met het bruine geteisem in het gebouw van ‘Wannsee am Innenhof’? Dat wordt steeds meer een vergaarbak van fascistisch schorem.
  En ben ik anti-semitisch als ik opmerk dat het apartheidsschorem van de ene apartheidstaat het heel goed kon vinden destijds met het apartheidsschorem van de andere apartheidstaat en dat ik geen reden heb aan te nemen dat dat inmiddels veranderd is?

Reacties zijn gesloten.