Dorststaker Nessar tegen wil afgevoerd naar medisch centrum

Dorststaker Sayam Udin Nessar is tegen zijn wil afgevoerd naar het Justitieel Medisch Centrum te Scheveningen. Zijn gezondheid begon kritiek te worden vanwege zijn nieren die ermee ophielden, en nog een dode kan Fred Teeven in zijn politieke carrière niet gebruiken, dus die zal wel even gebeld hebben met Rotterdam.

In elk geval ligt hij nu niet meer onder een koude ventilator waar hij steeds wakker gehouden wordt door Guantánamo Bay wannabe-bewakers.

Dat had u toch ook niet gedacht hè, een paar jaar geleden, dat we dit nog ooit zouden meemaken in Nederland? Maar daar hebben Fortuyn en Wilders de geesten toch maar mooi rijp voor gemaakt.

Er gaat een tijd komen dat mensen die hier iets mee te maken hebben gehad dit absoluut niet meer zullen willen weten. De vraag is alleen hoe lang dat nog duurt.

3 gedachten over “Dorststaker Nessar tegen wil afgevoerd naar medisch centrum”

 1. “Er gaat een tijd komen dat mensen die hier iets mee te maken hebben gehad dit absoluut niet meer zullen willen weten. ”
  Zeker, er gaat een dag komen wanneer diezelfde lieden die dan liever niet herinnerd willen worden aan wat ze gedaan hebben er juist wel aan herinnerd worden en…er wat mij betreft een verschrikkelijk hoge prijs voor gaan betalen.
  Onthoudt dat Wilders, van der Staaij, Tichelaar, Teeven, Dijsselbloem, Samsom, van der Spek, Azmani……..
  Wij vergeten niet…

 2. [ Dat had u toch ook niet gedacht hè, een paar jaar geleden, dat we dit nog ooit zouden meemaken in Nederland? ]

  Jawel, dit is het logische (eind)resultaat van de ontwikkelingen die leiden naar een politiestaat, dictatuur, fascisme, of hoe je het verder ook noemen wil of kan.

 3. “Dat had u toch ook niet gedacht hè, een paar jaar geleden, dat we dit nog ooit zouden meemaken in Nederland?”
  Net als LeRoi, ja…dat had ik wel gedacht omdat wij onze kop ten minste niet in het zand hebben gestoken en er niet voor gekozen hebben weg te kijken zoals 99% van dat kutvolk in dit land,
  ‘Wie weten wil’ zo sprak von Weiczäker, Bondspresident in 1985 bij de veertigste verjaardag van de overwinning op Nazi-Duitsland, ‘kan weten’. En zo is het maar net.
  In dit geval gaat het wel op: willen is kunnen.

Reacties zijn gesloten.