Links-extremistisch bloemetje tekenen: geboeid afgevoerd

Lang niet meer gezien, vermelding van “links-extremistische agitatoren” die de brave Gekleurde Medemens opstoken tegen hun Welwillende Meesters.
Voormalig verzetskrant Het Parool citeert voormalig collaborateursblad De Telegraaf. Het gaat immers over links-extremistische agitatoren die vluchtelingen manen tot honger- en dorststaking en dit alles om die grootse staatssecretaris Teeven dwars te zitten.
En ja, die willoze vluchtelingen handelen naar de zin van die links-extremisten, zo gaat dat. De Inlichtingendienst zag het al maanden aankomen.

Vandaar dus dat een skinhead in uniform heldhaftig optreedt tegen een vrouw die met onmiddellijk wegpoetsbaar krijt een bloemetje tekent voor Moederdag op een stukje muur van het opsluitcentrum in Rotterdam. Dat heeft de AIVD lang van te voren zien aankomen.
Zo gaat het in zijn werk (Rotterdam, altijd hetzelfde daar):

10 gedachten over “Links-extremistisch bloemetje tekenen: geboeid afgevoerd”

 1. Tsja, zo gaat dat in de fascistische politiestaat Nederland dat zo schizofreen is dat een heleboel schapen werkelijk denken dat het waar is: dat Nederland een vrij land is waar iedereen fatsoenlijk en beschaafd behandeld wordt….
  Laat ik opmerken dat de kans groot is dat mensen die middels honger-en dorststaking vechten tegen een misdadige Staat der Nederlanden (en hun bondgenoten, de gelijkgeschakelde media w.o. Parool, NRC, Trouw, Ad en uiteraard dat schotschrift dat ik hier niet wil noemen) zullen sterven, slechts een paar dagen na de huichelachtige vertoning van 4 Mei op de Dam en de dag erna op zogeheten ‘bevrijdingsfestivals’. Schizofreen land Nederland.

 2. Ook hier weer een paar idioten in uniform. Duidelijk behept met de “Schalkhaardoctrine”!

 3. De slaven van Teeven aan de arbeid. Wat een helden om zo’n “gevaarlijke extremist” in de boeien te slaan. Bah bah.

 4. Misschien is het mogelijk die beelden van hoe heldhaftig die vrouwenmishandelaars zijn te laten zien aan de kleinkinderen van dat tuig later: “kijk, zo heldhaftig was opa….hier zie je hoe hij de Nederlandse staat gered heeft van een bloemetjes tekenende links-extremistische terrorist. Goed hè?”
  Goed bewaren dus die beelden, opdat wij niet vergeten.

 5. Wat is dit nu weer voor een achterlijke mongolide crap opmerking ongelukkige

 6. @5 Ach, weet je, Gertjan, van getekende bloemetjes is nog niemand dood gegaan, van bommen wel. Voel je het verschil? Gelukkig niet.

 7. @5, Gertjan, wat heb jij met Zuid-Turkije?

  Of met dronenbombardementen in Pakistan?

  Of met de liquidatie van Hermien Wiels?

  Heb je nog meer voorbeelden?

 8. De Cognitieve Dissonnatie blijkt mede uit de reactie van Gertjan in Nederland tzunami proporties aangenomen te hebben.

Reacties zijn gesloten.