Knokploeg van justitie slaat hongerstakende vluchtelingen in elkaar

Zo probeert Justitie dus een hongerstaking te breken in een opsluitcentrum voor onrechtmatig opgesloten onrechtmatig verblijvend verklaarden.
Er op slaan. Zestien vastgehouden vluchtelingen zijn door een Intern Bijstandsteam, de knokploeg van Veiligheid en Justitie, in elkaar geslagen. In bepaalde gevallen omdat men zich verweerde tegen het opgesloten worden in een isoleercel.

Meer hier en hier.

6 gedachten over “Knokploeg van justitie slaat hongerstakende vluchtelingen in elkaar”

  1. @3: Laurent:

    Er zijn kabinetten om heel veel minder afgetreden. En de verantwoordelijken moeten nu inderdaad voor de rechter ja. Dit verdraagt geen geouwehoer in de tweede Kamer meer.

    Over “den Haag” struikelden de politici van onder méér PvdA en SP over elkaar, nu hoor je niemand..

  2. Het bevreemd mij, dat men hier alleen over een opsluitcentrum voor uitgeprocedeerde asiel zoekers schrijft .deze behandeling gebeurd ook in een gewone gevangenis .En ook hier zijn vele van die bewaarders graag genegen hun medewerking hier aan te geven .Heb hierover vele malen klacht ingedient bij de gedetineerden klachten commissie ,en kreeg even zo vaak nul op recrest Er lopen bij die dienst van justitie goeden maar ook vele kwaden .

  3. Dit is het land waar men amper twee weken geleden zoals elk jaar op de polderversie van het Tahirplein heeft staan jengelen en jeremijeren over ‘dit nooti meer’….

Reacties zijn gesloten.